+2 oy
520 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (628 puan) tarafından

Kuzenimin bayramdan sonraki hafta nişanı var Havuzbaşında kır konseptli bir nişan olacak fakat ben 7 buçuk aylık hamileyim göbeğim fazla yok ama yinede ne giycegimi hic bilemiyorum yardımcı olurmusunuz ? Kuzenimin nisanligi baştaki diğerleri benim giymek istediklerim

image

image

image

image

image

16 Cevaplar

+1 oy
(561 puan) tarafından

Sondaki ikisi de bence güzel kırmızı ateşşşşşş 😍😍😍 kırmızı ya göz alır nazar değmez derler 

(561 puan) tarafından

Evet 😍😍 yırttttmaçlıııı 💃💃🏻

(628 puan) tarafından

Fazlamı olur peki 

(561 puan) tarafından

Yırtmaç abartılı yere kadar açılmıyorsa bence olmaz. Sonucta anne adayısın hem güzel olup yakışşınnn hemde meydanda olmasin birseyler.  Yırtmaç boyu önemli sende nasıl durur bilemem 

(628 puan) tarafından

Yok abiye çokmu ağır o nedenle sormak istedim boyum 167 uzun göbeğimde dışardan hala belli olmuyor ama ister istemez elbisede beni etkileyecek 

(561 puan) tarafından

Abiye çok şık ben çok beğendim ki ilk cevap veren benim diğer arkadaşlar da benimle ayni fikirde al kız al onu giy resimde at yüzün olmadan 🥰🥰

-Reklam-
+1 oy
(894 puan) tarafından

İlk kırmızı çok güzelmiş efil efil

(628 puan) tarafından

Dekolteki biraz kapattirip bacaktan yırtmaç düşünüyorum aslında nasil olur

(894 puan) tarafından

Bende düşündüm dekolte az olsaymıştı diye yırtmaç bol ya belli olurmu acaba yoksa öyle kalsamı

+1 oy
(23,213 puan) tarafından

En üstteki diyorum Nisan için o daha uygun. Hem sade hem şık. Diğer kırmızı fazla abiye bence Nisan için. 

(348 puan) tarafından

Kız en üstekini gelin giyecek  

(23,213 puan) tarafından

Kız onun altındaki olan asıl senin sorduklarinin içindeki en üst diyorum yani 

+1 oy
(1,049 puan) tarafından

Kuzninki bı beden dar :)) senin için 1. Elbise hoşuma gitti iyi eğlenceler.bize resim at sectiginde

(628 puan) tarafından

Bencede ama kendi zevki hic bisey diyemiyorum

+1 oy
(28,892 puan) tarafından

1 ve sonuncu elbise güzel hem hamileliğe de uygun duruyor ikisi 

0 oy
(3,675 puan) tarafından

Üşürsün kız daha yaz gelmedi o kadar 😁

(628 puan) tarafından

Adanada yaşıyorum gecen hafta 32 dereceleri gördük muhtemelen haftaya tekrar ısınmaya başlar havalar :D

0 oy
(2,092 puan) tarafından

En son olan elbise çok güzel 

(628 puan) tarafından

Onu ve baştaki desenli kırmızıda aklım çok kaldı bide daha salas kır konseptli diye düşündüm ama cokta basit durmuyor degilmi?

0 oy
(803 puan) tarafından

Ben en çok kırmızıyı beğendim . Ama deneyerek almanı tavsiye ederim. 7 buçuk aylık göbek baya çıkık oluyor. Elbisenin beli göğsünün altında kalabilir . 

(628 puan) tarafından

Yani şöyle dışardan hamile oldugum tam olarak anlaşılmıyor önemli olan elbisenin de beni sıkmaması o nedenle altı daha salaş bir model bakmaya çalıştım ama 

0 oy
(6,510 puan) tarafından

Donmazsan eğer kırmızı 😂

(628 puan) tarafından

Düz kırmızı olanmı

(6,510 puan) tarafından

Evet diğerleri nar çiçeği gibi canm 

(628 puan) tarafından

Ağır olmaz degilmi

0 oy
(825 puan) tarafından

Desensiz kırmızı olan çok güzel diğerlerini pek sevmedim basit durmuslar

(628 puan) tarafından

Oda çok mu abartı olur diye düşünüp duruyorum ya

(825 puan) tarafından

Asıl havuz başı için o tam olur. Diğerleri de çok basit. İnan bana sokakta giyilen günlük elbiseler onlar artik. Kırmızı güzel duruyor 

(628 puan) tarafından

Evet eşimde öyle söyledi ama abiye tarzıda nişan için cokmu abartı olur diye düşündüm düğün degil ya o nedenle ama sağolun aklimda daha net sekillenmeye başladı 

(825 puan) tarafından

Neden abartı olsun. İnsanlar nasıl giyinip gidecek bakın goreceksiniz orda 

0 oy
(4,265 puan) tarafından

Aslında kırmızıyı çok beğendim ama nişanlık biraz hafif duruyor kirmizi çok parlar bence olmaz en sondaki gayet güzel ya da mangonun pilili elbiseleri var hamileler için çok şık hem de kırmızıyla sondakinin arasında bir elbise bir bakabilirisniz

https://ty.gl/ohckfujyzxdmq

Link ekledim

(628 puan) tarafından

Aa çok teşekkür ederim mutlaka göz gezdiricem

0 oy
(2,162 puan) tarafından

Kırmızı çok hoş bence

0 oy
(348 puan) tarafından

Offf tabikide kırmızı olan diyerleri yok 

0 oy
(7,058 puan) tarafından

Beşinci güzel 

0 oy
(1,478 puan) tarafından

En alttaki biraz iyi diğerlerine göre 

0 oy
(57 puan) tarafından

Bence sondaki rahatlık olarak çok iyi göbegin çıkmamıs olsa bile diğerleri kemerli gıbı rahatsız eder canım yada kemer siz birşeyler seç bence hamilelikte ben 3-4 aylıkken bu tarz kemerli gıydım pişman oldum en sonrakınds de var ama en azından ince ve diğerlerine gıre daha yukarı da

(628 puan) tarafından

Haklısınız çok teşekkür ederim 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,120 göst.
12 Mart 2021 Moda kategorisinde Naciyeeee (724 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 160 göst.
12 Mayıs 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde sevvalice (4,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 566 göst.
29 Ağustos 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nur KOSTAK (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 466 göst.

Kategoriler

1,474,016 soru

24,133,250 cevap

334,173 kullanıcı

...