+1 oy
300 göst.
Diğer kategorisinde (4,675 puan) tarafından

Şimdi kızlar borcumuzu kapatıyoruz benim buzdolabım ikinci el hiç sıfırını almadık eşim diyorki borcu kapatınca buzdolabı mi alalım sana ehliyet mi alalım yoksa yatırımlık altın mi biriktirelim şimdi hangisi mantıklı bu arada buzdolabım bozuk alt kısmında kar yapıyor 7 yıldır ben kullanıyorum benden önce kaç yıl kullanılmış bilmiyorum sizce hangisini seçmeliyim 

13 Cevaplar

+5 oy
(1,195 puan) tarafından

Bence ehliyeti seç buzdolabı tamamen bozulursa mecbur alınacak ama ehliyet için gene sıra beklemen gerekecek 

(1,195 puan) tarafından

Yani ben olsam seçenekler arasında ehliyet derdim 😁

(4,675 puan) tarafından
+1

Dimi benimde aklımda ehliyet var ama hepsini aynı anda yapamam birini seç ilk biri sonra diğeri diyor bende ehliyet desem sonrasında buzdolabını secerim haklısın buzdolabı mecbur alacak

(1,195 puan) tarafından

Ehliyet bana göre daha önemli diğerleri gene sırası geldikçe yapılır 

(4,675 puan) tarafından
+1

Evet canım bayramdan sonra gidip yazılacak inşallah. 

-Reklam-
+2 oy
(5,408 puan) tarafından

Ehliyet tabiki  herşey alınır altında buzdolabıda ama ehliyet her yıl baska borç çıkar sonrada yaş geçer kalır öylece annem öyle derdi bize kızım ilk ehliyetinizi alın evlenince geçim derdine düşer alamazsınız sonra da yaş geçer derdi  kendi çok istemiş çünkü alamamış babamda annemin ehliyet almasını çok istediği için 4 kardeşiz hepimiz  18 yaşına gelince kursa yazdırdı inan ihtiyacmis annem de babam da haklıymış esim hasta falan olduğunda hastane işlerimiz olur hiç kimseye demem ben götürürüm yada uzun yola çıktığımızda iki şoför olması rahatlık oluyor 

(4,675 puan) tarafından

Bende almak istiyorum canım borca ve taksite gormeyecez peşin direk seç hepsini aynı anda yapamam diyor bocumuzu yeni kapadik bayramdan sonra ehliyete yazilacam sonrasında artık duruma göre bir şeyler yaparız 

+2 oy
(5,810 puan) tarafından

Araba varsa ehliyet al bence

(4,675 puan) tarafından

Araba yok canım yatırımlık altında araba için biriktirecez ama ehliyet gittikçe artıyor diye erken almak istiyorum eşimde yazıl ama hepsini aynı anda yapamam seç dedi 

(5,810 puan) tarafından

Hemen araba almayacaksanız eğer altın hesabı aç bankaya biriksin araba alınca bir şekilde kursa yazılırsın ama ehliyet alıp araba sürmeyi unutmam diyorsan önceden almanda sakınca yok

(4,675 puan) tarafından

Önceden almak istiyorum canım yani bir arabamız var aslında ama bozulup duruyor yani onuda kullaniyorum belki satar üstüne ekleriz alırız 

(5,810 puan) tarafından

O zaman ehliyet iyi kötü bir tane varmış hem bu araba da iyice öğrenirsin ileride inşallah daha iyisi olur onuda daha kendine güvenip sürersin

(4,675 puan) tarafından

Ayne canım daha iyi olur 

+2 oy
(3,154 puan) tarafından

Eger araba kullanabileceksen yani arabanız varsa ve cesaretin varsa ehliyet al 

(4,675 puan) tarafından

Canım surebiliyorum ama Arabamız yok yani almayı düşünüyoruz ehliyeti de önce almak istiyorum pahalıya kaçıyor sonra  diye 

+2 oy
(689 puan) tarafından

Ehliyet bence 

(4,675 puan) tarafından
+1

Saol canım öyle yapacam 

+2 oy
(939 puan) tarafından

Buzdolabı zaruri ihtiyaç bozlursa mecbur alıncak. Ehliyeti seçerdim bn olsam kendime yatırım yani:) 

(4,675 puan) tarafından

Saol canım öyle yapacam 

+2 oy
(3,811 puan) tarafından

Araba varsa Ehliyet al yoksa altin al 

+2 oy
(16,018 puan) tarafından

Kesinlikle ehliyet aldır hazır kendisi söylemiş daha sonrasında ikna etmek çok zor oluyor tecrübeyle sabit 😏

(4,675 puan) tarafından
+1

Öyle yapacam canım insallah 

+1 oy
(5,430 puan) tarafından

Ben olsam kendim için birşey yapar ehliyet alırdım

(4,675 puan) tarafından

Dimi bencede canım öyle yapacam 

+1 oy
(560 puan) tarafından

Ben yatırımlık altın derdim taksitle buzdolabı alınabilir 

(4,675 puan) tarafından

Canım borcumuz taksitler yüzünden oldu bu yüzden peşin alacaz hepsinide aynı anda yapamaz bu yüzden seç dedi şöyleki borcuda yeni ödedik taksite girmek istemiyor peşin birini seç önce biri sonra diğeri diyor 

+1 oy
(529 puan) tarafından

Bence ehliyet seç canim bak mesela ben araba almadan ehliyet istemiyordum çok şükür iyi kötü bir araba aldık şimdi didikliyorum ehliyet diye arabayı sürmeye götürüyor beni seviyorum araba kullanmayı diyorum çok heveslisin diyor ehliyet alınca araba benim değil senin olacak diyor bende evet diyorum şimdi yazın bende yazılacak Allah nasip ederse ehliyete 

+1 oy
(1,602 puan) tarafından

Arabamz yoksa aktif kullanamayacaksam buz dolabu alirdm yaz veliyor  1 gün geçmez dolapsiz ehliyeti alır almaz saten yıllardami geziyoz hemen benm icn en aizndan eşimin alma imkanını bilişim ona göre adım atarm

+1 oy
(8,533 puan) tarafından

Ehliyet tabi ki 

(8,533 puan) tarafından

Araba kullanacaksan ki kullanmalısın varsa arabaniz 

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 192 göst.
+1 oy
2 cevap 105 göst.
0 oy
3 cevap 182 göst.