Bayram temizliği yapan varmı acaba nereden başladınız yoksa erkenmi bu mevsim de temizlik ben dip köşe temiziyecem koltuk kapı pencere tavan duvar dolap silip supurecem perdeler halılar paspaslar yıkanacak çarşaf nevresim yatak örtüsü falan da sonra banyo tuvalet çamaşır suyuyla yıkanacak 8 gün kaldı bayrama inşallah o zamana kadar bitirebilirim
Ben yapiyorum ama cok dibe girmicem cnku sonrasinda yaz temizligi yapcam ,halilar kalkmadan temizlik olmaz zatn ,kapilari sildim
Petekleri sildim
Camlari silcem tuller yikanacak
Kolyuk ortuleri vs
Sen bu kadar işi yapmak için erken mi diyorsun ne kaldı ki bayrama
Vallahi ben her zaman her gün bir yeri yaparım bayram temizliği diye birşey yok bende 😂
Hepsini yaptım bitti
👏
Valah öyle çok dibe grmeyecem zaten iki hfta bir çamaşır suyu cifle banyo tuvalet yıkıyorum yine yikayacam arefede bide camları kapıları silcem duvar masa sandalyesi koltuklarida silerim mutfak dolapları buzdolabı içi silcem ottalagi dagini toparlarim zaten çarsaf falan hepsi yikamişim koltuk orutusu yikayacam okdr bebek küçük emzrryorum kızım okula gdyor zamanım yok
Gözümü en çok korkutan yerden başlarım hep. Hem yeni başladığım için daha kolay yaparım hemde gözümün en korktuğu yer bitince iş daha kolay gelir. Mutfak dolaplarını bi hallederim iç dış. Sonra pencere tül perde. Onları yıkarken arada artık bebeğim neye ne kadar izin verirse halletmeye çalışırım. Her şeyi bitirir mutfağa baştan girerim ama o zaman dolaplar zaten temiz olduğu için üstten siler geçerim.
Hayırlısıyla
Su tekli koltukta biterse koltuklar sandalyeler yıkandı
Önce yatak odası sonra çocuk odası sonra mutfak misafir odası oturma odası banyo tuvalet finissss
Arife biter inşallah:D
Kalbini yormaaa esmaggggg
Kalbimi yordular mervossss
Oruçla zor oluyor bende haftaya biraz gücümün yettigince yapıyım diyorum halim kalmıyo ki uyku düzeni kalmadı zaten bayramdan sonra havalar ısınınca yavaş yavaş yaparım biraz detaylı yaparım inşallah
aynen cnm bende regl oldum diye yapıyorum yoksa oruçlu asla yapmazdım valla
Geçen hafta oldum bi hastalık bahçe derken kollarımın atasından kayıp gitti günlerim🤗
Ben bitirdim çok sukur. Oda oda girdim ben. Yatak odasından başladım gardolap carsafalar duvarlar baza hali. Sonra çocuk odası sonra salon sonra mutfak sonra oturma odasi öyle bitirdim
Valla camlari silcem perdeleri yikicam koltuk hali ortulerini yikarim bi silerim onlari da dolap iclerinin tozunu alir duzenlerin yazlik kislik yaparim baza altlari nevresimler degisir banyo wc yikanir bu kadar tavan duvar giremem
Oğlumun odasıyla yatak odama bitti kızlarımın odası kaldı salon bitmek üzere oturma odası mutfak koridor banyolar balkon bahçe hala duruyor okullar tatil pazartesi okula gitsin çocuklar yaparım inşallah 🤲
Bende bugün camlardan başladım petekleri kapıları ovaladım dolap içlerini mutfak dolaplarını sildim benim için en büyük işler halloldu şuanda halıları kaldır sil süpür yapcam kendi dolabım kaldı düzenlenecek sadece
Hiç bayram temizligi yapmam zaten hergun rutin temizlik yapıyorum anneme gidip onun temizliğini yapcam
Bu kadar iş bayrama bitmez bence
Çoğu gitti azı kaldı iki üç günlük iş kaldı cnm
Ben pazartesi başlayacam pazar günü 40 kişilik iftar davetim var ev halkalı çöplüğüne dönecek oğlumu 1 gün anneme bırakıp makine ile halı ve koltukları yıkayacam camların sadece üzerinden gececem perdeleri yıkayacam gerisi sadece toz alma yer silme 3 4 günlük işim var
1,453,884 soru
23,863,199 cevap
320,497 kullanıcı