+2 oy
322 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,544 puan) tarafından

Kızlar ben gurbete gelin geldim. Ailem yanımda değil. Zaten onların istemedikleri bir evlilik yaptım. Kaçarak evlendim. Şimdi barıştık konuşuyoruz. 

Kaynanama hiç ısınamıyorum. Kötü biri. Herkesin arkasından konuşur, dedikodusunu yapar. Sonra bir şey olamamış gibi yüzlerine güler. İki yüzlü bildiğiniz. 

Eltim benim hakkımds konuştuklarına şair olmuş. Bana sonra bana söyledi. Benim kızımdan bizim bebeğimiz o ona ne gibi şeyler söylüyormuş. 2 güzel n önce de görümcem ile dışarı çıktık eve geçmeden onlara uğramak istedim. Nereden istediysem de. Kızımı sanki o doğurmuş gibi şeyler söylüyordu. Sonra ben de onu ben doğurdum benim kızım dedim. Bana babanın evinden mi getirdin dedi ben de oğlun anasının evinden mi getirdi dedim evet dedi beni sinir etti eve girmem ile çıkmam bir oldu. 

Aramız hep böyledir. İlla bana bir şey söyleyecek. Eskiden susuyordum şimdi karşılık veriyorum artık. 

Onları bu sene hiç iftar yemeğine çağırmadım. Çağırmak da istemiyorum. Haksız mıyım. Ne zaman onları davet etsem ya annesini ya da kardeşlerine de haber veriyor. 

Her zaman onu alttan almak istiyorum ama olmuyor. Eşim aramızdaki sorunları biliyor. Bana sevme ama saygı duy diyor ama o bana duymuyor. Ben nasıl duyabilirim ki. 

Eşimin yanında bile neler söylüyor. Elim kaş göz yapıyor bana. Cevap vermeyeyim diye. Onu görünce soğuk yapıyorum. Konuşmuyorum hatta. Şimdi de ben annemlere gideceğim ben seni yanlız bırakmam ben de geleceğim diyor ben hayır ailem istemiyor diyorum. 

Ailem onun ailesini sevmiyor. İstemiyor dolayısıyla sadece eşime saygı duyuyorlar.

Ben bu kaynana ile ne yapacağım şaşırdım artık. Aileme anlatmıyorum bu kadar ama biraz üstü kapalı bir şeyler diyorum. Onlar da büyüğün diyorlar saygı duy diyorlar siz olsanız ne yapardınız? 

6 Cevaplar

+2 oy
(6,212 puan) tarafından

Eşin sana kaş göz yapacağına haddini bilmeyen annesine yapsın 

(1,544 puan) tarafından

Nerde canım ya bize bir şey derse sinir anında dediği şeye mi takıldın diyor hep. 

(6,212 puan) tarafından

Evet takılıyorum de

(1,544 puan) tarafından

Demez miyim diyorum. Bana yok artık diyor. Hayret ediyormuş bana

(6,212 puan) tarafından

Adaletli olmak lazım ya o annesiyse insansa sende karisisin sen de insansin

(1,544 puan) tarafından

Evet öyle

-Reklam-
+1 oy
(6,290 puan) tarafından

Neden annene gideceğini söylüyorsun al çocuğunu git . Sana soruyorsada nereye gidiyorsun diye cevap verme . Ne insan yerine koyupta cevap veriyorsnki

tarafından

@DDG kocam bildikten sonra anası bilse ne bilmese ne. Gelicem dese de oğlu verir cevabı bana kalmaz. 

@Casperiye valla bazen şükrediyo insan

(6,290 puan) tarafından

@Casperiye bende şükür ediyorm vallahi okuduğumda benim bir dik duruşum var ya evli barklı insanım bana kalkıpta kaynanam nereye diye bile soramaz sorduğu anda alır cevabını benden . Kızcağızda yazık ara bulmaya çalışıyor kaynanasına bile sevmediği halde uğramış baksana çok üzülüuorm böyle okuyunca . İnsanları pişmqn ediyo böyleleri 

@Lazzkizi54 vallahi canm ben kaynanama söylememişsemde eşim söylediysede onuda haşlarım yani ne diye aileme benim gideceğimi söylüyorsun diye . Bana böyle bir olayı 1 kerw yapabilir 2. Ye asla müsade etmemki eşim bile olsa 

tarafından

Hayır söylendiyse bile çağrılmadığın yerde ne işin var bide arkadaş istemiyolar demiş yanlıs okumadıysam. Gurur yapar gitmem bile. Benim kaynanam da eltiminde benimde annemize gitmemizi istemez. Eltimin cocukları bayramda anneannelerine gider ne b.ok var orda der halbuki eltimi de annesini de çok sever. Kızım ilk anneanne dedi mesela ona bile sinir oluyodu var değişik insanlar

(1,544 puan) tarafından

Bebeğimle ilgilendiğim için geç cevap veriyorum kızlar. Şöyle diyeyim diyarbakır dan İzmir'e gideceğim. Eşim annesinin yanında konuyu açmıştı. O ben de gelirim dedi. Ben hayır ailem sizi istemiyor dedim. Tamam dedi. Sonra benim yanımdayken ben de gelicem sizi tek yollamak ya oğluma bir şey yaparlarsa dedi. Ailenin istemediği bir evlilik yaptım ama eşime hiçbir zaman saygısızlık yapmadılar. Eşimin yanında dikkatli gidin diyor. Yine ikiyüzlülüğüne devam ediyor. 

tarafından

Oğluna yapacak olsalar gelir senin evinde yaparlar eşşek deseydin

+1 oy
(255 puan) tarafından

Pes doğrusu kaynanamın benle annemde ne işi var. Yakın olsa bir çaya kahveye gelir o kadar bence eşini üzmeden sadece saygı çerçevesinde görüş o kadar sevmediğin hiç bir muhabbete dahil olma sessiz kal kaynananda susar belki

(1,544 puan) tarafından

Gitmem bir daha artık. Eşim dese de istemem. Bu olayı anlatmadım. Yine annesini haklı bulur kesin

(255 puan) tarafından

İçinden nasıl geliyorsa seni ne iyi hissettirecekse öyle yap. Annelerini haksız bulmazlar doğru söyledin benim de aynı 

(1,544 puan) tarafından

Eşime göre annesi melek. Annesini kendi kardeşleri bile sevmez. Kötü biri olduğu için. Ama evlatlarıbna göre melek. 

+1 oy
(369 puan) tarafından

Canım kaynananla birebir sorun yaşamadan eltine tam anlamıyla güveniyor musun diye sorardım. Benim eltim cin gibi herkesin dedikodunu herkese yapıyor. Daha farkeden olmadı bir iki görümcem şüpheleniyor o kadar. Kayinvalidenle anlasamiyorsan boşver, eşinin dediği gibi saygı duy eşin için. Öyle görüşüp etme gerekmedikçe. Ona keskin bir sinir çiz. Baktın umursamiyor eşinden rica et annesiyle konuşsun. Ben de gurbete gelin geldim ve ailem nikaha 3 gün kala biz yokuz dediler ben de bavulumu toplayıp geldim. ailemle hala konusmuyorum. Annemle hiç konuşasım yok da kardeşlerimle falan görüşmek isterdim. Siz ne kadar süre sonra baristiniz canım? Bir de daha geçenlerde kayinbabam eve geldi ben bilerek kalkmadim ayağa, burada öyle bir adet var, sonra Allah affetsin salağa yattim. Çünkü birkaç gün öncesinde bana kırıcı şeyler söylemişti hamileyim oruç tutmuyorum diye. Ben de saygi duymadigimi ifade etmek istemiştim. Bu ailede bir sansasyon oldu adeta. Eltim bile gelip bak burada böyle adet var diye bana vıdı vidi yapti. Sonra bize iftara gelecekti kayinbabamlar, trip atti hastayım ben vs yaptı. Sonra birkaç saat geçti tamam geliyoruz dedi ve geldi. İsterse gelmesin. Ben içimi soğutmak için yapmıştım, asla tavsiye değil ama pişman değilim 😂

(1,544 puan) tarafından

Eltime güveniyorum bu konuda. Kaynanamın ne olduğunu biliyorum çünki. 2 sene oldu daha yeni barıştık. Nasipse bayramda gideceğiz eşim ile. Kaynanam eltim ile de gitmişti annesinin yanıma eltim şanli urfalı. Eltim istemiyordu gelmesini ama söyleyemedi. 

+1 oy
tarafından

Kacan kızın değeri olmaz

(1,544 puan) tarafından

Maalesef öyle gerçekten

+1 oy
(23,589 puan) tarafından

Annemi özledim seni özlemedim ki seni de götüreyim derdim sanırım:)

Başlığa da cevap vereyim böyle bir kaynana ile ilişki daha iyiye gitmez daha kötüye gitmeye müsait çünkü 😅😅

(1,544 puan) tarafından

Başladı ben yazmadım. Otamatik düzeltildi. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 162 göst.
0 oy
4 cevap 497 göst.
9 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde Yıldız'ımmmmm (109 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 467 göst.
25 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Hayatzor (118 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 135 göst.

Kategoriler