Evet kızlar bayram baklavamizda hazır şükürler olsun 😍😍
Ellerine sağlık canım erken değilmi hazırlıklara
Canım buzluk var oraya koycam sadece şerbeti dökmüyoruz😊
Bilmiyodum buzluğa koyulduğu nu ama çok güzel olmuş emeğine ellerine sağlık bana tarif yazsbilirmisin rica etsem 😊
1 yumurta,2 yemek kaşığı yoğurt,1 su bardağı süt,1 su bardağı sıvı yağ,bir kabartma tozu,iki yemek kaşığı sirke,iki yemek kaşığı da nişasta çok azda tuz hamur çok yumuşak olmasi lazım
Eline saglik tatlimm💜
Sağol canım🥰
Kendin mi açtın canim helal olsun vallahi 😁 çok güzel görünüyor ellerine sağlık peki bunu bu şekilde mi tersiyle mu buzluğa atıyorsun sonra çıkarınca sorun olmuyor demi ayy bende çok soru sordum anam 😂
Kaynanamla birlikte açtık canım kesimi bana ait🤭
Üstünü strecliyorum sonra dan tekrar büyük poşete koyup buzluğa atıyorum bu haliyle sadece çıkarınca şerbetini döküyorum gecen senede böyle yapmıştık bugün müsaittk yapalım dedik bayrama az kalınca yoruluyoruz😀
Ellerine sağlik canım bizde bu gün yaptik baklava☺️
Sagol canım seninde ellerine sağlık 🥰
Teşekkürler☺️🥰
Rica ederim canım ❤️
Eline sağlık ❤️
Saol canım🥰
Annem yapacakmış bakalim bu sene ondan yerim
Benim anam uzakta malesef
Senin benim komsum olman gerekiyodu🤦♀️
Haha bencede🥰😂
Eline sağlık canım ama çok yağsız duruyor yağını az koymuşsun
Aslında çok koyduk canım kaynanamda yanımdaydı 🥰
Olan var olmayan var açabilen var açamayan var bu kadar da gözümüze sokulmaz ki (!)
Maşallah maşallah eline emeğine sağlık
Haha gel kız sanada yaparım 😂🥰🥰
Güzel kalbin yeter canım benim afiyet olsun
Allah razı olsun canim saol ❤️
Hamuru nasıl yaptınız canım tarif verir misin
Yukarda yazmıştim canım tarifi 😊
Aa dikkat etmemişim bakayım canım. ☺
Eline sağlık afiyet olsun
Saol canım ❤️
Afiyetle yemek nasip olsun inşallah dostum
Amin canım sağol 🥰
Ooo ellerine sağlık
Sağol canım 🥰
Baklava yazısı görünce sen olduğunu tahmin ettim
Haha gercek mi kız 😊
Ellerine emeğinize sağlık harika görünüyor gule gule yiyin ınsaallah. Serbet tatlı sıcak soğuk tarifini yazarmisin canm hangisi soğuk hangisi sıcak olacak cıtır. Olması için
Sağol canım normalde tatlı soğuk Şerbet sıcak döküyoruz canım ama İnsaAllah buzluktan çıkarınca fırında biraz isitcam ikisinide ılık dökücen öylede çıtır oluyormuş denemedim daha ama deneyenler öyle diyorlar 🥰
Ben hazır baklavalık Yufkadan burma baklava yapıyorum. İkisinide soğuk dokuyorum cıtır oluyor bu yıl nasıp olursa elde acıp yapıcam şerbetini bilemedim. Çok teşekkür ederim ❤️
Nette çok video izledim canım kimisi ikiside sıcak döküyo kimisi biri sıcak biri soğuk bide ılık döken var 😂😂deneye deneye bulucaz doğru yolu
Vaaay helal olsun yeşim süpersin 🥰🥰😚
Tşk ederim Gamzecim🥰🥰
Ellerine saglık çok güzel görünüyor bayılırım elle açılmış baklavaya ama gel görki yapamıyorum bilmiyorum annemde yapamıyor ne yazıkki
Yaparsın canım bende tek yapmadim kimse annesinin karnında ogrenmiyo su böreği bana hep zor gelirdi onu geçen seneden beri tek başıma yapıyorum çokta güzel olduğunu derler şimdiki hedefin tek Baklava yapmak şimdi herşey kolay net olduğu için herşey kolay 🥰sende yaparsın eminim
Denemek istiyorum aslında inşallah yaparım ya🤗
İnsaAllah canım ❤️
Afiyet olsn canm ellerşne sağlık bende hazır yufkadan yaptm paketi açarken çok zorlandım inanki 😂
🤣🤣
Hahah ne kadar güzel olmuş paketi açma emeğine sağlık kız 😂
Hahahah teşekkürler 🌸
Ellerine sağlık. Annem herşeyi halletmiş baklava su böreği bana gidince yemek düşecek sadece :) kayınbabam gile gitmiyorum bu bayram. Kış boyu bendelerdi zaten. Cuma günü gidecekler memleketlerine bende aileme
Ohh ne güzel canım en güzel bayram desene😊
Ben malesef bu bayram gidemicem 🥺ama nasipse kurban bayramını orda yapıcam
1,466,452 soru
24,030,704 cevap
328,675 kullanıcı