+1 oy
442 göst.
Diğer kategorisinde (487 puan) tarafından

Dün eşimle ilgili post paylaşmıştım gizli instagram kullanıyor diye benim öğrendiğimi duyunca silmişti hesabı dün ne yapıp ettim açtım hesabı mesaj konuşmalarını silmişti mesajların  Bi kısmını indirdim diğerleri inmedi daha doğrusu talepte bulundum  maile bildirim gelecek ondan sonra görünüyor, ya Bi adam neden başkasının karısına kızına mesaj atma isteği duyar buraya atmak istemedim bel altı konuşma karşıdaki kızı rahatsız etmiş kızda buna güzelce sövmüş. Şimdi ben bu mesajları ne yapayım göstersem  bana diyecek ki kadın olsaydın yapmasaydım nefret ediyorum ondan. Ailesine göstersem mi

12 Cevaplar

+4 oy
(3,015 puan) tarafından

Karakter yoksunu olduğu için ihtiyaç duyar !! 

Keşke söylemeden ss alsaydın 

(487 puan) tarafından

Ss aldım

(9,003 puan) tarafından

kadin olsaydin yapmasaydimi mi var. adam olsaydin da disariya goz cevirmeseydin diyeceksin ervde adamligindan bir hayir goremedik bende erkek istiyorum hayatimda bende gidip milletle konusayim mi diyeceksin.sizin kiziniz varmi. yarin bigun kizina boyle msjlar gelince ne yapacaksin diye sor bakalim ne diyecek

-Reklam-
+1 oy
(3,971 puan) tarafından

Hepsi ******** valla bunu aldatma görmüyorlar altına almiyinca 

Bosamiyacaksan  bnce hiç ortaligi ayağa kaldırma .

Bu ilk değil galiba eğer bı kere sustuysak gerisi geliyor maalesef .bı ara bende bosamayi düşündüm bı muhrama girdim olan çocuklara ve kendimi yipratigima oluyor onlar için hiç mühim bişey değil kıza laf atmakk ...

(3,971 puan) tarafından

Bide aldatması senin suçun değil bu kafaya hiç girme kendi karaktersizliklerinden başka bişey değil aç gozlulukleri zaafları var iki meme bı vajina ondan kaynaklı sen kendini yipratmaa 

+1 oy
(2,412 puan) tarafından

Sanki kendileri en ilgili en alakalı insanlarmış gibi bir de ev işi yemek bulaşık çamaşır çocuk herşeye yetişmeye çalışan kadınlara b.ok atıyorlar kadın olsaydın yapmazdım diye 

+1 oy
tarafından

Ailenise gösterme bosanmayacagin için Grek yok onlar seni degersizlestirir bence eşinin yüzüne söyle baktın olmuyor boşver ALLAL öbür dünyada sorsun hesabını 

+1 oy
(22,853 puan) tarafından

Boşanmayacaksan beyhude çaba 

+1 oy
tarafından

Eğer boşanmayacaksan kurcalamayacaksın cnm 3 5 gün kavga eder sonra yoluna bakar diye daha da arsızlaşıyorlar ailesine göstersen bi çok erkek ailesi erkektir yapar bi hata olmuş bidaha yapmaz yada sende kadın mısın diye seni bastırıp üste çıkarlar oğlunun hatalı olduğunu kabullenip gelininin arkasında duran ailesi sayısı nerdeyse yok o yüzden ne kimseyi karıştır nede eşinle boşuna kavga et

+1 oy
(8,608 puan) tarafından

Boşa canım boşa böyleleri evliliği haketmiyor 

+1 oy
tarafından

Eşin kaç yaşında benim babamda mesajlasiyor torunu da var Allah akıl fikir versin annemde enayi kov evden boşan madem evde karısına çocuğuna ilgi göstermeyip milletin karısını egliyor yazik gerçekten 

+1 oy
(3,369 puan) tarafından

Kadin olsaydında yapardı karakter yoksunu 

Adam olsaydida yapmasaymis uçkur düşkünü *** lalesi ay nasıl sinir oldum aldatan her erkek kadinina kadin olsaydında yapmasaydım diyor ya boyleleri bosayip gotundeki donuna kadar alacaksın pisliklerden 

+1 oy
(3,801 puan) tarafından

Eğer bosanmayacaksan hiç boşuna çabalama 

(3,064 puan) tarafından

Bosanmicaksan ayyuka çıkarma sonra arsizlasir iyice ama bir guzel süründur bence oda boş ama en temizi boşanmak çünkü kadın yıpranıyor bu süreçte sonuç duzelse bile bu unutulmuyor sürekli huzursuzluk oluyor

0 oy
(5,522 puan) tarafından

Sen ne yapmayı düşünüyorsun peki o evde kalmayımı düşünüyorsun

0 oy
(7,359 puan) tarafından

Ailen arkandaysa boşanacaksan eğer göster ailesine. Ha bazı ailelerde var erkektir yapar nolmuş bi kereden bişey olmaz der geçer. Sen ortada kalırsın. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 74 göst.
0 oy
7 cevap 283 göst.
23 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Erenimm.05 (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,067 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hunilianne (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 197 göst.
17 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu