Napıyorsunuz yine havalar buz 3 gündür evde yatan kocamı evden kovdum valla bu kocamdan gördügüm kaynanalıgı anasından görmedim ya 😅😅😅
@Memuranneee nerdesin bacım çok mu çalışıyon napıyon 😚
Yaaa haceeerrrr iyiyim dostum açlıkla birlikte çocuklar, iş, ev, yemek biraz yorucu buraya da fazla gitmediğimi farkettim😁 burda ki erik ağaçları da yine güneşe aldandı tabi akıllanmadı hele leylek karda evini toparlamaya çalışıyo tir tir titreyerek😁 sen nasılsın
Bende gribim be knka tam iyileştim sanıyorum yine tutuyor 🤕 bizimde leyleklerden pek farkımız yok bence 🥲😅
Aboo hastanede kırılıyo gripten bol bol sıcak iç dostum ahags kadın her yerde kadın işte 😁 Allah şifa versin @cicikus @BoncukGozlum siz napıyosunuz gııı 😁
Geçmiş olsun ya. Sana da Allah kolaylık versin Özlem napim yemek yaptım uzandım bizde aynı birden hava soğuyunca üşüttük bebeyle şükür ağır değil inşallah geçer hemen
Bende birazdan çıkacam işten yemeğe başlayacam Allahtan dünden var bi sebzeli makarna yaparim salata mis, aboo herkes hasta nane limon, ihlamur bol meyve daha çabuk ayağa kaldırır dostum
@Memuranneee Bende bebeyle uğraşıp duruyorum yaa bu aralar mızmız asla durmuyor zor iş yapıyom bir de akşam kaynanam kayınbabam gelecek Allah bana sabır versin 🤦🏻♀️
Oh ne güzel sebzeli makarnaya ne katıyosunn. Akşam içeriz inşallah gece rahat yatar
@BoncukGozlum senin işin zor dostum kolay gelsin 😁 @cicikus kapya ve yeşil biber, domates, soğan katıyorum tadı şahane oluyo dene istersen
Afiyet olsun bacım ben de üşenmezsem öyle yapıyorum arada💞
Afiyet olsun kızlar benim oglana ıhlamur alerji yaptı kız kabardı her yanı ıhlamur verince özlemmm aşko çalışırkwn oruç zr olmuyo mu
Hacerciğim evde zorlandığım kadar zor değil en azından oturduğum yerden arada bir ayaga kalkıyorum😁 çokta hasta gelmeyince hiç yorulmuyorum çocuk daha yoruyo yemesi uyuması mızıldanması 😁 kac aylık teyzoşum
2 yaşında teyzesiii tıbbi sekreter misin kız senn
@cicikus kız çok canım çekti soğuk ayranla ooofff 😁 bugün hayalini kurdum
@Kulpsuzkupa yok dostum ben danışmadım yön tarifi ediyorum, gidemiyorum kuzum beni kan almaya götür derlerse koluna girip götürüyorum 😁hastanede boş olan yerlere veriyolar düz memurum 😁
Kolaylık versin allahum o suratsız sekreterleri hiç sevmiyorum zaten sen onlara benzemiyorsun aşko 😚😚😚
@Memuranneee sağol cano sağoll vallahi zor işim gerçekten 🤣
@Kulpsuzkupa sorma ondan bizde de var hemen takılıyorum suratına bak mahkeme duvarı gibi diye 😁 insanlarlada uğraşmak zor dostum bazıları pamuk gibi bazıları azarlar gibi konuşuyo hastaların
Ayyy ne güzel yaggmışşş 🥰
Evet çok güzel yağdı ama çiçekler donacak hep 🥺❄️
Bu sene de erik yiyemicez galiba 🥺
Öyle görünüyor canım bizim burda erik değil ama badem ve kayısılar çiçek açmıştı 🥺
Ayyy ne guzelll hacercim💜burasi guzel bi kapaniyo bi aciliyo ama sicak bi yunusak hava var. Bende gunluk isler kizim hasta oyle ugrasmaca
12 askoo
Cinsiyet belli mi kız
Kz postuma bak gecen. Atmistim bak neye benziyo
Baktım kızz bence erkege benziyor kızların kafası biraz daha küçük oluyo gibi amma allah bilir tabi 😚
Hayirlisi olsun tatlim bende heyecanla brkliyorum baklm artik ❤️
Kargolarla açtım bugün gözümü☺️ tatlı attım fırına akşama annemlere gidicem yemek derdim yok bugün ne Ka hoş 😅
Ayy çok güzeller ♥
Bende çok beğendim canım renkleri baya canlı geldi ❤️
Belli oluyor fotoda bile. Güle güle kullansın prenses
Ayy ne cici şeyler aldın kız böyle 🥰
Bizde de 3 gündür yağıyor 🥶 ne yapayım canım halim yok vallahi bugün kafamı kaldıramıyorum 😒
Vallahi gelmeyecek sanırım 🤷♀️ ama yarın açıyor canim sonrası da hep güzel gösteriyor
He ya az önce Tokata baktım 2 gün kar gösteriyor sonra bayramda 25 derece falan
Aman bayramda güzel olsun da açılır artık yaa bayrama mart kalmadı bitiyor çok şükür
Noldu ablaa geçmiş olsun daa 😚😚🤕
Orucum yaa bugün ayrı bir halsizim kuzum yaa çok teşekkür ederim 😘💜
Bende eşimin uyanmasını bekliyordum evi süpürmek için..şimdi uyandırdım cumaya gidecek bende o ara evi toplayıp süpürecem.
Bende kız sonunda yolladım evden kocayı süpürge açıcam toz alıcam çamaşır hiç bitmiyo zaten 😅
Şimdiden akşama ne yapsam diye sizlaniyom valla
10 gündür oruç tutamadım
5 gün hastalık 5 günde normal boğaz ağrısı çocukların hastalığı derken bugün çok şükür niyetliyim
Allah kabul etsin bacımsu ❤️
Ssagol canım cumlemizinkini mevlam layigi tutmayı nasip eylesin kabul etsin inşallah
Bizde donuyoruz dışarı çok soguk
Kızımı yatırıp yıgınla ütü yapcam canım iftara davetliyim bayrama falan üst baş almıştım çocuklara herşeyi yıkadım ettim ütüsü kaldı bi bugünde onu hallederim inşallah
Kolay gelsin canım benimmm 😚
Burasi neresi kız
Istanbulda soğuk valla
Kocalarin kaynanaligi daha fazla valla jsjs
Koltuk yikicam yine hiç enerjim yok :( insallaj çabuk biter
Kahramanmaraş burası knka
Lütfen otur oturdugun yerde çocugun hastaymış zaten canının kıymetini bil bacımsu
Kar yağmış açan çiçeklere çok üzülüyorum inşallah bir an önce bahar gelir🌸 İstanbul'da çok soğuk kaç gündür kızımı okula götürürken şapka bile takıyorum ben
Demi ya ben kışı pek sevmiyorum ne yazıkki 🥲
Ay bizdeckar gorseydik bari anca ayaz kapidan kafamizi uzatamiyoruz bende napiyim ikindi ezaninda patladim yatak dosek yatiyorum
Ayyy nıldu kız çok geçmiş olsun ankara da mı yaşıyorsunn
Adet oldum kiz bisey yok oruc gitti evet ankaradayim
Ankaranın kuru sogugu meşur 😅😅 ayy en sevmedigim şey gün boyu aç kalıp iftara yakın güme gitmek 😅
Valla ya sorma bi de cuma vakti namaz kilmayim dedim cumacilar dagilsin oyle kilarim cocugu uyuturken bi uyumusum uyanincs hemen kostum abdeste de yolds geldi oglends kazaya kaldi ona uzuldum en cok 🤷♀️
1,489,848 soru
24,349,687 cevap
346,416 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın