+2 oy
146 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,792 puan) tarafından

3 yaşına girecek. En ufak of dememe ağlıyor. Ne yapacagm bilmiyorum.  Kafayı yemek üzereyim. Kendini savunan Bi çocuk değil. Karşıma geçip benimle kavga etsn. Sürekli ağlıyor çok yoruldm. Kafam ağrıyor artk. Gorumcemin kızını çok kinadm. 10 yaşında her şeye ağlıyor. Onu geçti artk. Anne kızma diyor ağlıyor.  Çok yoruldm.  Onu sevdiğimi söylüyorum hep ama nafile. Nasl baş edecegm bilmiyorum 

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Rabbim yardımcınız olsun. Bilemedim ki sakin yaklaşmaya çalış o an üstüne gitme sessizce sarıl ya da tatlı bir şeyler söyle gülsün. Hangisi doğru olur bilmiyorum bizde ağlama yok ama mızmızlanma var gerçekten sabır bitiriyor anlıyorum 

-Reklam-
+1 oy
(4,495 puan) tarafından

Bence karakter ya. Doğuştan böyle ise. Benim kızım 3.5 yaşında o da  öyle mızmız ağlak bebeklikten beri. Kardeşi 9 aylık onun kadar ağlamıyor. 

(1,792 puan) tarafından

Bebekten bu kadr ağlamadı gerçekten. Sonradan oldu.  Son 6 aydr böyle 

+1 oy
(920 puan) tarafından

Vallahi benim görümcemin kızı Biri 6 yaşında diğeri de 3,5 falan İkisi de a desen ağlıyor yani böyle bir kızmaya gelmiyor ama Görümcem Onların her istediklerini yapıyor onları hiç kırmıyor En çok ben buna bağlıyorum Ama tabii insan söyleyemiyor Bir de küçük kızı Hiç konuşamıyor O yüzden her istediğini ağlayarak yaptırıyor bilmiyorum senin Kızın nasıl daha çok iletişim kurmaya çalış ilgisini farklı bir şeye almaya çalış Çok zor ama Geçecek Allah'ın izniyle Instagram'da akademisyen anne diye bir hesap var onu takip ediyorum sana da öneririm

(1,792 puan) tarafından

Benim kzimn konuşması iyi canım hiç bir sorunu yok. Herseyi anlıyor. 1 ay önce emzik bıraktık. Sanirm ondan sonra daha çok arttı. Çünkü ben emzigi bir nevi susturucu olarak kullaniyordm ağlamaya başlayınca veriyordm ağzına 

0 oy
(5,539 puan) tarafından

4 yaşında kızım var doğduğu günden beri aynı hiç umudum yok benm artık . Ben bu durumu çocuk doktorunada sordum pedagogada tanıştm bir sorunu yok nasıl başlarsa öyle devam ediyor maalesef 4 senedir ağlamadığı bir gün yok 

0 oy
(8,624 puan) tarafından

3 yaş sendromu ağlama krizleri ve inattır benim kızımda aynı 3 yaşına 2 ay kaldı. Bir de gözlerini tepeye dikiyor aglicam galiba diyor gözleri dolu dolu sinirden gülüyorum artık 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 351 göst.
3 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Meryemmozer (308 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 200 göst.
0 oy
5 cevap 516 göst.
9 Ekim 2024 Diğer kategorisinde .mmmm. (323 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 83 göst.

Kategoriler

1,466,631 soru

24,033,228 cevap

328,794 kullanıcı

...