Eşim tokatlı memlekete gidelim diyo kaynanamlar ev yaptılar koydeler ora gidelim öyle birikim yaparız burda yapamıyorz filan diyo İstanbul'dan şile köyüne geldik kira yok elektrik vs yok yine zor geçiniyorz ben anlamıyorum kızlar para nasıl tutulur bana akıl verin iki haftada 7 bin harcadık mutfak masrafı. Borç da buraya taşındık diye kredi çekmiştik 7.8 ay var daha bitmesine burda çiftlik işi buldum geldik gelmez olaydik zarar ettik daha beter krediden yiyoz borç bitmiyor 90 bin borç var bitmiyo eşim de diyo gidelim kendi köyümüze orda biseyler yaparız en azından birlik oturalim diyo bende istemiyom kaynana kayınbabam iyi Allah var ama birlik anlasamam biliyom napmam lazım fikir verin kızlar siz olsaniz bu durumda naparsiniz?? İkiside yaşlı şeker hastası yanlarına gidelim bişey filan olur diyor kafamı karıştırdı gercekten
Evlenınce 1 buçuk sene beraber yaşadık, ama gel birde bana sor. Tek bir özel ânımız olmuyordu. Kaynanam zaten baş belası gibidir, biz mutfakta otursak tepemize gelirdi inatla. O yüzden asla önemem kimseye
Aynen cnm bilmezmiyim çok zor az çok anliyom halini ilk evlendigimde 3 ay birlik oturdum sonra üst kata çıktım altlı üstlü oturmak bile ordan bile çıldırtıyordu beni
Peki sen ayirdinmi evi cnm
Eşim 1 buçuk sene sonra delirdi ve ev ayırdı. Kaynanamgilin amacı bir ömür beraber yaşamaktı ama eşim çabuk akıllandı
Oh iyi Canim sevindim valla birlik olmuyo gerçekten kendi annenle bile olmaz aynı ev içinde gerçekten iyi bari aklı başına geldi eşinin
İsterse melek olsunlar ev üstüne ev kurulmaz bunu bilir bunu söylerim..
Evlendigim günden beri beraber oturuyorum kaynanamdan sıkıntım yok ta bide bekar kaynım var yani benden sana tavsiye sakin beraber oturma kaç kaç bildiğin kadar
1,473,974 soru
24,132,536 cevap
334,131 kullanıcı