+2 oy
606 göst.
Diğer kategorisinde (404 puan) tarafından

İzmir'de neler oluyor bileniniz varmı arkadaşlar haberlere baktığımda heryerde polis akparti protesto ve kalabalık baya heryer saldirilar falan neler oluyor bileniniz varmı 

11 Cevaplar

+4 oy
(3,772 puan) tarafından

Suçlu değilse milleti sokağa çağırmanın ne anlamı var suçsuzsan elbet çıkar millette gaza gelmeye meraklı haklıysa o dploma yine elinde olur 

-Reklam-
+3 oy
(13,225 puan) tarafından

İmamoğlu göz altina alındı çünkü ondan netten bak anlarsın 

+2 oy
(4,422 puan) tarafından

Bacım dünden beri her yer karışık TV hiç mi açmadın 

(404 puan) tarafından

Bizim kanallarla ilgili problem var çekmiyor instayada pek girmem eşimin instasina baktimda bı şasirdim noluyo diye anlayamadım valla neden karışık ki

+2 oy
(5,609 puan) tarafından

İzmir tek değil ki İstanbul, Ankara felaket karışık heryer

(404 puan) tarafından

Nolduki neden böyle oldu

+2 oy
(1,488 puan) tarafından

Perşembenin gelişi çarşambadan belliydi malesef. Altın döviz aldı başını gitti, borsa düştü... sonumuz hayrolsun

(1,488 puan) tarafından

Evet evet düşmüş de dediğim gibi illaki tekrar çıkacak. Süreç böyle devam ederse hatta o bandında üzerine de çıkacak. Şuan sentetik olarak düşürüldü zaten. Düştüğü falan yok yani aslında. 

tarafından

Yaa Ben anlamam pek de sevindim düştü yine saolasin bilgi icin💜

(1,488 puan) tarafından

Rica ederim ne demek. 

(4,824 puan) tarafından
+1

Dövizin düşmesi için merkez bankası döviz bozdurdu. Yani devlete millete ait döviz rezervinden eritti. Bu da acısının bizden çıkacağı anlamına gelir. Döviz kendi kendine düşmedi yani.

tarafından

Bizde kendi kendine düştü demedik

+2 oy
(1,324 puan) tarafından

İzmirdeyim dun gece baya karışıktı buralar İmamoğlu gözaltına alındı ya protestolar var

(11,599 puan) tarafından
+2

Iyi de adamın kanıtlı belgeli 7 ayrı suç dosyası var suçu bariz belli yani. Kendilerini sokağa atınca nolacaksa

(11,599 puan) tarafından

@Nicksizdebana senin samimiyetine guvenerek burya yazdım inşallah kimse salça olmaz yorumuma 😂😂

(1,324 puan) tarafından
+2

Valla kimin ne yaptığını bilmiyorum ama ortalık fena karışacak ve bizler cocuklarımız cok etkilenecez gibi görünüyor Rabbim sonumuzu hayretsin kim bu ülkeye zarar vermek istiyorsa ve haksızlık yapıyorsa hangi partiden olursa olsun gün yüzü görmesin bizleri cocuklarımızı kim mağdur ediyorsa beter olsun 

(11,599 puan) tarafından

Aminnn amin.. Allah sonumuzu hayretsin 🥺

+1 oy
(4,370 puan) tarafından

Neler oluyormuş 

(404 puan) tarafından

Bende anlamadım karışık heryer herkes sokağa dokulmus

(4,370 puan) tarafından

Bu saatte mi

(404 puan) tarafından

Evet dolu heryer 

(1,237 puan) tarafından

Sakamisiniz kizlar 3 gündür dünya çalkalanıyor resmen 

(4,370 puan) tarafından

Emin ol dünyanın çok da umrunda değildir. Meseleyi biliyorum İzmir'de karışıklık olduğunu bilmiyordum TV izlemiyorum canım ayrıca İnternetten de çok da takip etmiyorum önüme çıkanları görüyorum o kadar 

+1 oy
(1,451 puan) tarafından

Çoğu yer karışıkmış ya özelikle büyük şehirler önce biliyorsun 

(404 puan) tarafından

Evetde neden olduğunu anlayamadim

(1,451 puan) tarafından

Bir sürü haber var en iyisi evde oturmak şuan da. 

(1,451 puan) tarafından

Şey diyor haberde her yerde gösteri varmış

+1 oy
(1,566 puan) tarafından

Buraya sorana kazar Google a yazsanız tak diye çıkar karşınıza aynı sorunun benzeri dünde soruldu post kapatıldı

(404 puan) tarafından

Eee tersleyince noldu şimdi postu kapatınca noluyo yani ellerine ne geçiyo olaylar durmusmh oluyo ne garip insanlar var valla 

(1,566 puan) tarafından
+1

Tersleyince dıyorsunuz ama Allah aşkına bu uygulamaya bile internet ile giriliyor tv çekmiyor anladım insta facebook  girilmıyor onu da anladım ama Google açık  bulunduğunuz bölgede birşey varsa en kötü izmir son dakika yazarsınız veya izmirde neler oluyor yazarsnz  sorunuzun cevabı çözülmüş olur çünkü siyaset bu tarz toplu alanlarda konuşulduğunda illa ki karşıt görüşler olup tartışma çıkıyor 

+1 oy
(6,723 puan) tarafından

İmamoğlu göz altına alındı millet  kendini sokaklara artı 

+1 oy
(11,599 puan) tarafından

Ortalık 56 oldu uyuyor musunuz 😂

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 254 göst.
0 oy
3 cevap 100 göst.
24 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yargıç. (2,631 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 412 göst.
17 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 100 göst.
23 Ağustos 2021 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,686 soru

23,887,467 cevap

321,644 kullanıcı

...