Kizlar yasak post biliyorum ama Büşra nerede yaa bayadir anlık post açmıyor merak ettim yada actida benim haberim mi yok bilen varmı merak ettim
Büşra iyiydi en son arkadaşlar konuştum bebeğininde sağlığı iyimiş kontrolleri falan olur ama bu hafta konuşmadım sadece bayram da ailesine gidecekti nasipse bir kaç gün için ben yazdım ona döner mutlaka post aç dedim elhamdülillah iyiler bildiğim kadarıyla bende pek konuşamadım malum bebeği var vakit olmuyor pek ramazan falan gelir döner mutlaka bana
Tmm canım anlamıştım çünkü en son ailemin yanına gitxem doktor izin verirse diye post açmıştı
Rahime ya merhabalar ben sana şeyi sorucam sen eskilerden Rahime misin
Evet en en eski benim Buyrun benim
Eski rahime 🤣
Ayşe vardı kardeşin doğrumu ya nikler farklı kaç yıl oldu taniyamiyorum kizlar gülmeyin ya
Rahime gelmis aboo 😁
Ayşe falan tanımıyorum gız ben dümdüz Rahime adım benim ben girmiyorum buralara çok vaktim olmuyor Büşra yı soran olmuş özelden arkadaşım yazdı bende yazayım dedim buraya merak edenler vardı diye
Bana bakma sen memur anne ben böyle karabatak gibi görünür kaybolurum😁😁
Ya uyarı aldi yada girmiyor görmüyorum.
Bende görmedim normalde günde iki üç defa post açardı çünkü
Evet yaa bende merak ettim çoktandır yok 🤷♀️
Umarim bilen yazar çünkü hep aktif olunca insan merak ediyo
Bana attığı mesajı da ekledim
Hafsada yok onlar engel yemişler kesin Hafsa mi sana ulaştı
Aaa evet tanıyorum tabi
Kız burda ne olsa neden herkes ilk sana yaziyor djdhhd
Kraliçe elifte sana yazmisti 🤣🤣
Benim ismim her tarafta aynı bence o yüzden beni görüyorlar
Bende geçen yazdım burdaymış görmedim kapandı post bende merak ettim önceki kadar post açmıyor Allah korusun hasta felanmı diye atıştıgı biri olmuş demişler ben görmedim denk gelmedim
Bende görmedim atıştigini evet o yüzden merak ediyorum en son doktor izin verirse ailemin yanına gitxem demişti diye hatırlıyorum belkide o yüzden girmiyodur ki İnsaAllah öyledir
İnşallah canım
Rahimeye soralım cevap yazarsa bilgi veririm
Tmm canim
Sordum şimdi rahimeye oda büşraya yazdı post açar muhtemelen
Bnde merak ettim yaa gözükmüyor
Bnde merak ettim yaa gözükmüyor bu aralar
Engel yemis hafsa ile ikisi
Bende göremiyorum bakıyorum postlara :(
Cenazeleri vardı 2 3 gün önce ordan dönüyordu. Amca çamaşırı vs bitmiştir
1,490,141 soru
24,353,834 cevap
346,634 kullanıcı