Bence üstteki ideal alltaki çok gardrop gibi duruyo
Üsttekini aldım ama çok eşya almazmi acaba diye kararsız kaldım şuan bilemedim teşekkürler canım
Yengemde var böyle bişey küçük oda dünyaları aliyo
Bende değiştirmedim bugün tekrar gidip baktım sihirli dolap daha güzel geldi gözüme bizim mutfak için yeterli olur muhtemelen
Neden bir yere yaptırmadın canm kendi evinse istediğin gbi yaptırırdın mutfakta 120 lik olan olmaz bence
Babamlardayim bayram arasi yaptırsam da yetişmezdi belki bayrama kadar temizlik yapar içini doldururum diye düşündüm ortalıkta ki ıvır zıvır kar çok göze batıyor
Anladım canm sen bilirsin ama diğeri bildiğin gardolap gbi . Birde hangi aksu home dan aldın
Aynalı olanı yanlışlıkla atmışım canım sonradan aynasız attım bir tane onu diyorum nasıl sence ben Kendi evimde değilim artık 3 yıldır ayrıyım babamlardayim artık ortalıkta ki ıvır zıvır gitsin diye alıyorum
Sihirli dolap çok güzel ama derinliği az anladığım kadarıyla. Şu a101 lerce satılan 8 rafı dolaplar daha kullanışlı bana göre. Bende 2 tane var onlara benzer. Turşu vidonu, konserve ve bir çok büyük şeyler sığıyor.
Tek kisilik gardrop gibi duruyor canım bunlar ben tercih etmezdim ama tabi kullanacak sensin evine yakışanı sen bilirsin
Mesela şundan 2 tane alıp birbirine vidalasan daha hoş olur sanki https://ty.gl/c6ddoc2kmso22
Ah benim evim değil yani babamlardayim artık Kendi evimde değilim yani 3 yıldır ayrıyım ortalıkta ki ıvır zıvır gitsin diye alıyorum sihirli dolap kaldinmı diyorsun iptal etmiyim o zaman
Yani canım bence çok güzel hepsini tek tip bi kavanoza koysan derli toplu olur. Ağzı açılmayan paketleri veya yarım paketleri de bi cekmeceye koy bitti gitti ben öyle yapıyorum mutfagim da küçük
Evet bunu görmüştüm buda güzel
1,453,049 soru
23,852,932 cevap
319,976 kullanıcı