+2 oy
197 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4 puan) tarafından

Kızlar yaklaşık bir aydır yüzümde kanlı sivilce çıktı patlatmayın patlatmayayım dedim bir kere patlattım kan fışkırdı yüzüm şişti apse yaptı antibiyotik kullandım doktora gittim biraz düzeldi ama o içindeki kitle irin geçmiyor bir türlü şimdi az önce elim değdi yanlışlıkla patladı kan değdi çıktı dayanamadım komple patlattım Yine kan çıktı Bir türlü düzelmiyor kafayı yemek üzereyim ne kullanabilirim ne yapabilirim

image

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Vallahi görünce patlatasim geldi bacım 😁 şaka maka bir yana kötü olmuş yaa bir ciddiyeye görün bence elleme canim

-Reklam-
0 oy
(3,400 puan) tarafından

Mutlaka iyi bir doktora görün cnm kan birikmesi iyi bir şey değil had iltihap olsa anlatımda direk kan fışkırması şaşırdım iyi bir dermatoloji doktoruna görün

tarafından

Daha önce patlattığı için kan çıkıyor 

0 oy
(4,563 puan) tarafından

Bilmiyorum ama tehlikeli bölgede o yüzden elleme doktora göster 

0 oy
tarafından

Tutup sıkasım geldi terapi gibi 😁😁 valla bende de arada böyle inatçı sivilce çıkıyor en son patlata patlata yara oluyor kabuk bağlıyor geçiyor 🤣

tarafından

Oggg annam de tiktok da bakar sivilce sikanlara 

tarafından

İzlemedim hiç abla ama bayılırım patlatmaya 😁

0 oy
(6,145 puan) tarafından

Bence bir cildiyeye git

0 oy
(1,510 puan) tarafından

Kurutucu krem var cildiye yazıyor bence ondan kullan cnm

(4 puan) tarafından

Su an sürdüm ama yüz olunca insan kötü hissedyo resmen

(1,510 puan) tarafından

Geçer inşallah geçmiş olsun cnm 

0 oy
(220 puan) tarafından

Kadın doğuma git ultrasonla baktır kist olabilir. Bende ne zaman çıksa kist olmuş oluyor 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 188 göst.
0 oy
0 cevap 58 göst.
14 Temmuz 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Gokceakbltt (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 131 göst.
26 Şubat 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Hicrannn (1,370 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 360 göst.
13 Şubat 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Aze ak (121 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,553 soru

24,073,732 cevap

330,815 kullanıcı

...