0 oy
280 göst.
Diğer kategorisinde (2,108 puan) tarafından

Kızlar ben ikinci çocuğuma 6 haftalık hamileyim. Normalde de çok duygusal bir insanım ama hamilelikte ekstra duygusal oluyorum bunu hiç sevmiyorum bu duygusallık beni çok yıpratıyor. Durduk yere ya anneme birşey olursa diye ağlamaya başlıyorum ya bana birşey olursa oğluma kim bakar ona ne olur diye düşünmekten kendimi strese sokuyorum. Ben gurbetteyim iki çocuğa nasıl yeterim ne yaparım diyorum offf herşeye ağlamak istiyorum keşke hiç evlenmeseydim diyorum eşimden de soğudum kokuyor gibi geliyor söylüyorum banyo yapıyor ama hala kokuyor bana 😢

Napicam nasıl gecicek bu hamilelik zaten tek başımayım burda yol çok uzak ailemin yanına gidemiyorum 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kaç yaşındasın ilk çocuğun kaç yasında

(2,108 puan) tarafından

Ben 30 yaşımdayım ilk çocuğum 5 yaşında 

tarafından

Psikolojik destek almayı denedin mi? 

(2,108 puan) tarafından

Lohusalıktan sonra almıştım 2 ay kadar online danışmanlık almıştım. Depresif bir kişiliğim var maalesef. Kötü düşünmeye daha meyilliyim 

tarafından

İşte bu yüzden online bile olsa tekrar almalısım gerekirse aylarca yıllarca sürsün bu durum en çok sana zarar verir beyin olarak bitersen eğer çocuguna faydan olmaz

(2,108 puan) tarafından

Evet psikolojik destek aklıma gelmemişti duygusallık herkesin yaşadığı birşey insanlar nasıl basediyor diye ben buraya yazmıştım ama psikologla birlikte yurutsem hamilelik ve lohusalık sürecimi çok huzurlu geçiririm yardımcı olurlar. Teşekkür ederim 

-Reklam-
0 oy
(7,306 puan) tarafından

Ayyy bı an ben miyim diye düşündüm ilk hamileligimde bu duygular içindeydim ikincide biraz daha iyiydim 3 4 aylık olunca hormonlar düzelir inşallah cnm 

(2,108 puan) tarafından

Yani biliyorum geçici bir dönem ama ben çok yıpranıyorum ilk oğlumda da böyleydim kafayı yemiştim artık mantıklı düşünemez olmuştum. Mide bulantısı halsizlik falan da bana kendimi hasta hissettiriyor ya ölürsem diye kötü kötü düşünceler geliyor nasıl başa çıkabilirim 

0 oy
(1,019 puan) tarafından

☺️☺️☺️ gecicek kendimi okudum burda şimdi kucağımda doğurmuşm ve 8 aya girmiş bu seferde bu bebek neden ağlıyor neden hiç susmuyor diceksin o ağlamada 3 aylık ken bitecek SONRA Uyku gerilemesi başlıcak oda geçecek sonra her ay başka birşey,☺️

(2,108 puan) tarafından

Gerçekten şimdiden doğmasını istiyorum hamilelikte çok zorlanıyorum mide bulantısı halsizlik bana kendimi hasta hissettiriyor üstüne bir de duygusallık yoğun olunca depresif bir hamilelik geçiriyorum bu çok kötü 

(1,019 puan) tarafından

Ben her ay pskologa gidiyor dum ölüm korkusu sarmıştı ve kontrol günüm vardı Dr dedi hemen seni sezeryana almam lazım dedim pskologa randevum var ilk girip konuştum sonra yukarı çıkıp sezeryana girdim 

(2,108 puan) tarafından

Ya bu çok mantıklı gerçekten gittiğim hastanede aynı zamanda psikoloğa da gidebilirim hamileliğimi daha huzurlu geçiririm lohusalıkta da bana çok yardımcı olurlar.

(1,019 puan) tarafından

Denemelisin canım 

0 oy
(23,465 puan) tarafından

Kız çocuğun 5 yaşındaymış. Bebek.dogana kadar nerdeyse 6 yaş olur. 6 yaş çocuk herşeyden anlar. O kadar zorlanmazsin yani. Benim çocukların arası 3 yaş. Ben de zorlandım. Ama o kadar da değil yani. Başa çıkarsın. Zorlanmaya aksın diye bişey yok ama öyle deoresyonluk bişey de değil yani . Rahat ol 

(2,108 puan) tarafından

Herşeyi anlıyor çok şükür hatta ben hamileyim diye anne sen yat dinlen falan diyor bana, yemeğini kendi yiyor kıyafetini kendi giyiyor her işini kendi yapıyor bana hiçbir zararı yok sadece okula başlayacak çok ilgilenemeyeceğim diye vicdan yapıyorum 

(23,465 puan) tarafından

İlgilenirsin merak etme.  Bazen ihmal ettigin yetişemediğin zamanlar da olacak. Ama düzen oturuyor. Eşin de destek olur. Hallolur merak etme 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 71 göst.
0 oy
5 cevap 328 göst.
+2 oy
14 cevap 663 göst.
0 oy
2 cevap 140 göst.

Kategoriler

1,477,272 soru

24,181,077 cevap