Ben evlendim 1 ay sinra bebek yok mu demeye başladı her görüştüğümüzde ve telefonla konuştuğumuzda... 3 ay sonra tutturdu bir doktora görün diye, adetim falan düzenli hormonal bir sorunum yok diyorum kist vardır belki diyor. O kadar çok tekrarladı ki bir gün ya dedim tamam gidiyorum kontrole. Çok şükür birşey çıkmadı. Dedim bak birşey yok, hormon niye baktirmadin dedi. 9. Ay gebe kaldım, ben zaten istiyordum da sürekli kusurluymusum gibi hormona baktır hormona baktır dedikçe cinnet geçirip ya olmuyorsa olmuyor Allah in işine de karışmayın demiştim. Eşime ağlamıştım o gün, o süreçte eşim kendi inisiyatifiyle kontrole gitti onda da birşey çıkmadı çok şükür. Eşim ailesine kızdı bir daha bu kızı darlamayin vs diye. Sonra abisi evlenecek, bir gün oturuyoruz nişanlısıyla falan herkes içinde bu gidişle biz sizden önce çocuk getireceğiz dedi... Ya dedim çok afedersiniz bu görgüsüzlerle ugrasilmaz. Nitekim ben hamile kaldım 1 buçuk ay sonra eltim kaldı. Sen eğer istiyorsan Allah ne zaman nasip ederse de, istemiyorsan şu an için düşünmüyoruz ona da biz karar verelim de kapat konuyu bence