+1 oy
137 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (19 puan) tarafından

Kizlar yardim edin cok korkuyorum 11 aylik bebegip var cok korkuyor uyumuyo daha dogrusu bebegim uyuyamiyor benil bebegim 4 aylikken evime cok misafir geldi gitti yatili falan cok ses faln oldu o kucaktan o kucaga ondan belli duzelmiyor surekli hocaya goturuyoruz okuyo falan cok iyi geliyo bebegime sonra biraz zman gecince neden bilmiyorum tekrar oluyor cok korkuyorup bisey olcak diye deli olcak diye nolur bir bil3n var mi bu durumu bir de sey sorcam size eve cunup gelen olursaherhangi birsey olurmu yani ondzn da olmus olabilirmi bi anda aklima o geldi kafayi yicem gercekten aylardir bununla ugrasiyoruz cok yordu bizi inanin uyuyamiyor durmuyor kesinlikle hic bir sekilde zap edemiyoruz surekli huysuz surekli bir tdirgin bebegim nolur Allah rizasi icin yazin 

5 Cevaplar

0 oy
(4,403 puan) tarafından

Yani yanlış anlama da korktuğunu nasıl anladın canım benim kızım 14 ay gece gündüz ağladı kolikti memeye düşkündü dişi vs uyumuyordu ama aklıma hiç korktuğu gelmedi şahsen 

(19 puan) tarafından

Gece bagirarak uyaniyor ve herhangi bir sesten hemen sıcriyor hatta az once bagirar uyandi belli ki korktu

(4,403 puan) tarafından

Felak Nas sürelerini oku sürekli canım 

-Reklam-
0 oy
(1,493 puan) tarafından

Sürekli yer değişikliği veya kalabalıktan dolayı kafası rahat edemiyordur oldukça sakin davranıp sarılın malesef surekli kalabalık olsa kalabalığa alışıyorlar tek olsan tek olmaya ama gel git olunca huzursuz oluyorlar malesef. Rutin oluşturun bebekler rutini severler yani her gün aynı saatte aynı şeyi yapmaya özen gösterin bol bol sarılın birde İnşirah Suresi ile Fetih Suresi çok rahatlatıyordu benim kızımı telefona indirip açıyordum 

(19 puan) tarafından

Peki sizce yazdigim gibi cunup birinden bir sey olur mu hani eve gelmesinden 

(1,493 puan) tarafından

Sanmıyorum canım onlar hepimizden daha günahsız melek bizden daha çok korunuyor illaki öyle bir şüphen var ise bol bol oku abdestsiz gezme evde Kur'an-ıKerim sesi olsun sanmıyorum yani ama abdestli ol sürekli dua et zikir halinde ol faydası olur Ya-Şehid esması bol bol çek 

0 oy
(3,045 puan) tarafından

Kendinde herzaman oku elini vücuduna sürüp ülke heryerine.birde bebekler annelerinin yanında kendini güvende hisseder uyuturken sarıl dalsın öyle yatır

0 oy
(14,950 puan) tarafından

Evde bol bol bakara açtım canım bebeğine de dinlet. Hocaya gitmene gerek yok kendin youtubeden rukye nazar duaları diye açarsan ayetel kursi, amenarasul, naz, Felak, ihlas hepsi var ben bunları okudum hep kızım da çok huysuz bebekti. İster istemez nazara geliyorlar uykuda ağlamaları da bu yüzden. Her gün uyuturken aç dinlet bebeğine ve sende oku o ara üfle istersen link atabilirim

0 oy
(5,409 puan) tarafından

Korktugunu nasil anladiniz ki 11 aylik bebek korkmayi nerden biliyo belki de kalabalikta huysuzluga alisti bende oyle olmusum bi evin bi bebegi herkes sevmeye gelir besimin basinda beklerlermis az kipirdasam uyandi deyip kaldirirlarmis cok sevilmekten huysuz alismisim boyle bisey olamaz mi yani korktuguna emin misin sen o aylarca cocuk biseye maruz kalmadiysa korkuyu bilmez cunku 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 115 göst.
14 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Annebebek34 (1,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 191 göst.
0 oy
3 cevap 116 göst.
12 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,384 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 78 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (401 puan) tarafından soruldu