0 oy
97 göst.
Diğer kategorisinde (165 puan) tarafından

Kizlar eşimin yeğeni için soruyorum bir yılık evli  hamile olduğunu ögrendi çokta istiyordu 6+4 haftalık hamileymiş geçen hafta sormuştum hamilelik varmi diye kalp atışı ve kese görünüyor lekelenme olduğu için hastaneye gitmiş iğne ve ilaç yazmış yatmasını istemiş bu süreç nasıl ilerliyor bilen varmı aynı süreci yaşayan ve geçiren varmı 

4 Cevaplar

0 oy
(2,386 puan) tarafından

Düzenli tedavi olup hiç iş yapmadan sürekli yatarak süreci atlatmaya çalışcak...

(165 puan) tarafından

Çok şükür öyle bir şansı var  yanlız değil inşallah  çok istiyorlar

-Reklam-
0 oy
(2,831 puan) tarafından

Bol bol dinlenecek tabak dahi kaldirmasin tuvaletten tuvalete. Yoksa o kanama çok zor geçiyor ben çalıştığımız için 5 ay hep kanamam oldu. Progestano yani verilen hapı 32.haftaya kadar kullandurir zaten doktoru muhtemelen. İğne de proluton ise doktoru da demiştir belki ama 1 hafta 3 gün arayla vuruldum ben kanama öyle bitmişti. Benimde 5 haftalıkken başlamıştı. Şuan kızım 15 aylık. Korkmasin stres yapmasın bol bol dinlensin. Yiyecek ekmeği varsa birşey olmuyor herşey Allahtan

0 oy
(2,679 puan) tarafından

Dört gebelik yaşadım ilk  2 si devam etmedi 2 evladım var şimdi bazen bu lekelenmeler yerleşme kanaması oluyor ondan korkmasın ama devam ederse kanama kırmızı renk pembe renk olursa doktora gitsin direk bazen kesede kanama alanları oluşuyor düşük iğnesi yazıyorlar onları düzenli olarak yaptırılır benim hamileliğim böyle geçti

0 oy
(1,741 puan) tarafından

Benimde gebeliğim öyleydi 9. Haftadan itibaren doguma kadar riskli gecirdim. En basi stres endişe kaygi ister istemez oluyor ama mumkun oldugunca güzel dusunmeye calissin bu olagan bir durum bircok kadinda oluyor biraz rahatlatin psikolojik olarak. Bedensel olarakta istirahat edecek uzanmicak biyere agir kaldirmicak mumkun oldugunca yatarak gecircek. İgne fitil hepsini duzenli kullansin insallah saglikla kucagina alir. Ben doguma kadar ilac kullandim once dusuk riskim sonra erken dogum riskim vardi 25. Hafta canta hazir bekledim 40+3te dogurdum. İnsallah o da sureci saglikla atlatip bebegine kavusur

(165 puan) tarafından

Amin inşalllh canım 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 71 göst.
11 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yamukprenses (1,641 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 279 göst.
10 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde mkxc72mg6b (58 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 314 göst.
0 oy
0 cevap 87 göst.
4 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Ekkiz (3 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,113 soru

24,094,302 cevap

331,971 kullanıcı