+1 oy
222 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (853 puan) tarafından

Kızlar 4 buçuk ay önce spinal anestezi ile sezeryan oldum ama hala sirt ağrım devam ediyor sol kaburga kemiğim yanıyor sanki bu normal mi ben gibi olan var mı?  Biraz fazla yorulayim hemen yanma ağrı oluyor. Ne kadar daha devam edecek bilmiyorum

6 Cevaplar

0 oy
(264 puan) tarafından

1 seneye kadar normal cnm sen yinede bi kontröle git 

(853 puan) tarafından

Gidecek canim çok fazla ağrımaya başladı bu gunlerde

(264 puan) tarafından

Sezeryan doğum çok fena 2 sene 1 ay olacak hala ağrı var 1 seneye kadar geçiyo normalde geçmiş olsun canım

(853 puan) tarafından

Benimki mecburi sezeryan oldu bebek ters geldi üstüne erken doğum oldu o yüzden ama Allah düşmanımın başına vermesin ne bileyim 3 4 kez yaptıranlar nasıl dayanıyor anlamıyorum benden paydos geride kalan arkadaşlara Allah yardımcı olsun çocuk mocuk düşünmek halim kalmadi

(264 puan) tarafından

Benimkide mecburi oldu hiç açılma yoktu çocuk kiloyu geçmişti suyum fazlaydı o yüzden kesip doğradılar valla çok zor 

(853 puan) tarafından

Zor demesi mi var genel yapın dedim genel yapmıyoruz dediler sonra mecbur genele çevirdiler ama önden de spinal verdiler her ikisiyle olmuş oldum dikiş atılırken kalmışım kendimi o yüzden genel verdiler kendime geldiğimde yoğun bakıma gidiyordum birahane uyumuşum gözümü açtım karnımda koskoca bir torba bacaklarımı hareket dahi ettiremiyorum karnım sanki taş gibi filan ay aklıma bile getirmek ustemiyorum

(264 puan) tarafından

Bide karın sarkık kalıyo ya oda kötü düşünsene 2 sezeryan ne kadar zor oluyodur aynı yeri kesecekler ay aman aman 1 çocuk yeter bana

(853 puan) tarafından

Birde karında hissiz uyuşuk hala

(264 puan) tarafından

7 kat kesiyolar o yüzden uyuşukluk bel ağrısı çok oluyo

(853 puan) tarafından

B3nim olması imkansız artık sezeryan olmuşken baglattim geçtim 😅😅 tek iyi yönü  kokt3n çözüm 

-Reklam-
0 oy
(4,041 puan) tarafından

Valla çoğu sezeryanlı kişide duyuyorum bunu , geçmiyor diyorlar 

(853 puan) tarafından

4 buçuk ay oldu sanki sırtımda yüz kilo yük taşıdım da akşama kadar ondan mis gibi agriyo

0 oy
(2,777 puan) tarafından

İlk Oğlumda genel oldum hiç bilmezdim ağrıyı 

İkincisi belden uyuşturmalı oldu bende bel ağrısı yaşıyorum bizim gibi olanların çoğu aynı ağrıyı çekiyor galiba devam edecek böyle

(853 puan) tarafından

Allahim çok zor delircem

0 oy
tarafından

Çok normal canım üşütme ve terleme olayına dikkat et olabildiğince zorlama ağır kaldırma ilk 1 yıl ekstra dikkat

(853 puan) tarafından

Ağır kaldirmanolmuuor zaten canim üşütme de olmuyor ama gece ister istemez terliyorum uyurken 

0 oy
(3,445 puan) tarafından

Bende epidural oldum 2 ay önce omir ilimizde resmen yanma hissi var özellikle yorgunken uykudan uyanınca arkama yapisti bu yanma hissi..

Anestezi gördü diyor geçer ama 3 ayda olur 1 senede diyor  ara ara tekrarliyor

(853 puan) tarafından

Benimde öyle işte yanıyor uyuşuyor belim

(3,445 puan) tarafından

Ma3lwef benimde aynı zamanlarda geçiyor diyorlar ama bilemiyorum inşallah geçer çok kötü bir his 

(853 puan) tarafından

Evet males3f

0 oy
(1,644 puan) tarafından

İlk sezeryanim 6 sene oldu ikinci 1 buçuk sene oldu hala ağrıyor benim sırtım fizik tedaviye gidilmesi gerekiyor mus ilk sezeryani olduk ertesi günü doktora söyledim fizik tedavi ye gideceksin demişti gitmedim tabi dha o ayri

(853 puan) tarafından

Allahim hususu sezeryan isteyenler nasıl dayanıyor acaba

(1,644 puan) tarafından

İkinci çocuğum da normal doğumu beklediler küçük tu cocuk 32 haftalık hem  sancım vardı cocuk da kanaldaydi zaten ben bekleyemedim o ağrıyla ilk defa doğum sancısı çektim dayanılmaz bi acı valla belimden anesteziyi yiyince sancim geçti dayanamadm  kavga edicektm neredeyse ilkim sezeryan beni sezeryana alın dye ya çok kötüydü allahtan hasta bakıcı geldi de doktora kaç kere dedi çok sancısı var dye iki doğum da çok zor çok kötü bence ya Allah annelerin ayağının altına boşuna cenneti sermems 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 168 göst.
0 oy
4 cevap 86 göst.
0 oy
2 cevap 98 göst.
26 Haziran 2024 Diğer kategorisinde 2516 (2,239 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 259 göst.

Kategoriler

1,472,018 soru