+4 oy
506 göst.
Diğer kategorisinde (34 puan) tarafından

Merhaba kızlar hayırlı aksamlar hayirli iftarlar herkese ben 36 yasinda 41 kiloyum 2cocugum var bir turlu kilo alamiyorum dusunuyordum hamileyken guzel kilo alirim ama dogumdan sonra kilolar gidiyo yine 41 kilo kaliyorum.herturlu karisim denemisim cicibebe karisimlarinida bir turlu olmuyo.sadece 2sene omce emdokronoljiye gitmisdim ozaman kortizol ilaci yazdi bana bende hamile oldugumu ogrendim icemedim benim gibi kilo almakta sıkımtı ceken varmi

20 Cevaplar

+4 oy
(5,325 puan) tarafından

@Gastamonlummm Allahım ne olursun yarabbim bir gün bende burada çok zayıfım kilo alamıyorm diye post açayım yalvarıyorm sana 😂 

Kuzum soruna geleyim bir diyetisyene gttinmi kilo almak için karışımlar veriyolar benim ömrüm diyetisyende geçiyor inanki zayıf olan minnoşlar toparlanıyolar bir kaç ay içinde 

(5,325 puan) tarafından

O zaman ben başlıyorm söylemeye 😂 178 boy 89 kg yaşta 35 😂

(4,549 puan) tarafından

Eee bu boya ben utanırım kendi boyumu söylemeye 🤦‍♀️ bende işte 68 kiloyum 3 ay sonra da 34 yaşına girecem bu kadar 😂😂

tarafından

Puhahah boy 156 yaş ağustos da 30 kg 102 idi ramazan basladığından beri 99,5 olmus 🤣🤣 oyuzden gacılın 1.sıradan 😆😆

(5,325 puan) tarafından

@Gastamonlummm senin boyunda kilonda normal canm ben anormalim boy olarak 😂 babama çekmişim bana 2 metreyi geçik anamda 149 cm cik 😂😂😂 

@Lazzkizi54 veririz kız kiloş dediğin nedir 🌸 bide birşey sorabilirmiyim sana laz kızı ya nick ismin nerelisin sorması ayıp sorucam sorucam unutuyorm 😂

tarafından

Trabzondan sakarya'ya geçmiş dedemin ve babaannemin babaları :) 

-Reklam-
+3 oy
(961 puan) tarafından

Bende kilo vermekle meşgulüm.

Sağlıklı kilo almak için bir diyetisyenle calisabilirsinz

+2 oy
(8,033 puan) tarafından

allahim banada nasip et . bende 41 40 35 30 kilo falan kalayim allahim kemik torbasisin desinler bana safinaz desinler bana😂  benim vicut sekli anca kaldiirir bu kilolari.neguzel

iste yaa almak lop lop etcikli butcuklu olmak iyi bisey degilki

(34 puan) tarafından

Oyle olmuyo valla ustume elbise bulamiyom yakismiyonsanki hicbisey

(2,436 puan) tarafından

30 ,35 çok değil mi😂😂

(2,657 puan) tarafından

Kız dua ederken usturuplu et 30-35 kilo ne😅 dua saatine denk gelecek Allah göstermesin

(8,033 puan) tarafından

ben 30 35 derim 45 50 verir rabbim ortada bulusuruz😂😂 46 dan asasini istemem ya hadi olsun 45😂

(275 puan) tarafından

Aman eksik dilek dileme Allah hayırlısını versin hastalık fln olur ☺️

+2 oy
(211 puan) tarafından

Bende seninle aynı durumdayım malesef bende kilo alamıyorum

tarafından

Tarifi uygula bir muz bir yemek kaşığı fıstık ezmesi 

6 cicibebe kakao bir kaşık bal bir bardak süt 

(211 puan) tarafından

Teşekkür ederim Allah razı olsun canım

+2 oy
(2,300 puan) tarafından

Bende 28 yaşındayım 44 kiloyum normalde senin gibi 41 kiloda kalıyorum genelde bütün problem iştahsızlık aslında. O kortizonu alsaydın toparlardın ama iştah çok önemli yemek yiyebilmek çok kalorili şeyler tüketmek gerekiyor. Bana doktorum sağlıksızda olsa beslen demişti bol bol şeker yükle falan pasta baklava falan ye demişti senin gibi gittim kortizon ve takviye gıda vermişti 46 kilo oldum onlarla ama sen yine iyisin ben 38 kiloya kadar düştüm. Şimdi 44 üm çok şükür. Birde sigara kullanıyorsan bırakmalısın.

(2,300 puan) tarafından

Siz çok fazla kalorili yiyorsunuzdur yada bir oturuşta çokmu yiyorsunuz? Bizde çok yiyoruz diyoruz kendimize ama yemiyormuşuz tedavi olurken anladım. Yediklerimiz çok az günlük 1000 kalori bile yok. 

(185 puan) tarafından

Ekmek yemem hiç mesela yediğim çok az yemek oda kaşıkla ama öyle sizin gibi yeyip yeyip kilo almayanlardan değilim malesef az da yesem kilo almıyorum ama zor veriyorum bnmkki günlük 1300 kalori felan oluyor yediklerim 2 dilim baklava yesem mesela artıyor gibi :)

(2,300 puan) tarafından

Tamam yedikleriniz az da olsa çok kaloriliyse asıl sıkıntı orda zaten önemli olan ne kadar birşeyler yenildiği değil ne kadar kalori alındığı. Bir insanın günlük alması gereken kalori 1,500 kalori imiş daha fazla alındığında kilo alımları başlıyor. Az olup kaloride çok olsa kilo alınır. Sizin biraz daha az yemeniz lazım. Günlük alınan kaloriyi hemen hemen koruyorsunuz buda kilonuzu sabit yapıyor. Azalırsa kalori zayıflarsınız.

(185 puan) tarafından

Veriyorum zaten spor ve diyetle 9 kilo verdim doğum kilosu bnm zor gidiyor daha da verecem ideal kiloya gelmem yeterli çok da zayıf olmak istemem size de bol kilo alımları olsun diyelim o zaman 👍🌸

(2,300 puan) tarafından

Teşekkür ederim sağolun sizede bol kilo vermeler ☺️

+2 oy
tarafından

Diyetisyenle görüşmeyi denedin mi

(34 puan) tarafından

Gorustum hatta bi liste vardi ama oda ise yaramadi malesef

tarafından

Başka bi diyetisyen ile görüşmen gerekiyor her doktorun farklı bi yöntemi vardır 2.görüş her zaman işe yarar

(34 puan) tarafından

Gidecem insaallah yine cocuk kucuktu cikamiyordu. Bi yere

tarafından

Online görüşme yapabilirsin internetten yorumları güzel yüksek puanlı olanları seçip görüşebilirsin

+2 oy
(3,182 puan) tarafından

24 yaşındayım boyum 1,65 kilom ise 46 aynı surunu bende yaşıyorum ama benim sorunum ekmek tüketimin çok ama çok az buna bir çare bulmaya çalışıyorum 😮‍💨

+2 oy
tarafından

39 kiloyla başladım şuan 43-44 kilo arasındayım yaş 31 2 çocuk var bende de diyetisyen filan da işe yaramadı

+2 oy
(8,623 puan) tarafından

Bakarken bende hiç kilo alamıyodum 42 kiloyla evlendim. Şuan 53-54 kilo arasında gidip geliyorum. Emzirme sürecinde yine çok zayıflamıstım doğum kilolarım gitmişti 44 kilo felandım. Nasıl aldım birden bende bilmiyorum emzirmeyi kesince aldım bide doğum kontrol hapı kullandım ondan mı oldu bilmiyorum 

+1 oy
(6,748 puan) tarafından

Benim eltimde kilo alamiyor 40 kiloydu simdi 42 bende 44 kiloydum şu an hamileyim 54 kiloyum yine 44 kilo olmak istiyorum bebek doğdukdan sonra

0 oy
(3,798 puan) tarafından

Kelin ilaci llsa da başına surse hamile kalana kadar 41 kiloyu girsem sukrettim kalp atisini duyunca saglik ocagina kayit aciliyo ya o zaman gittim 39 kilo ciktim ki almistim hamileyken 55 kiloya kadar ciktim dogurdum geri gitti kirkim ciktiginda 48 kiloydum sonra yavas yavas gitti geri bi de rahatsizlandim 41 kiloya dustum ondan sonra zorladim kendimi yemem lazim diye 43 44 arasi degisiyodu esim noodle almis ne diyo siktun su pis seyi eve diye soylendim bi kere yedim cok hosuma gitti 1 hafta hergun yedik kilo almaya basladim ogunden beri yiyorum suan 46 uzerindeyim bucuk olmadim daha ramazan dolayisiyla vermisimxir muhtemelen yani onermiyorum sağlıksız bisey ama bana yaradi 

(34 puan) tarafından

Noddle hic sevmem dogrusu bakalim napacam

(3,798 puan) tarafından

Makarna da olur aslinda onu da mi sevmezsin farkli kremali falan soslu olsa 

0 oy
(3,410 puan) tarafından

Boyun kaç canım. 

(34 puan) tarafından

156 boyum.şoyle soyleyim tesetturluyum cok zayifim diye dogru durust bisey bulup giyinemiyorum insanin psikolojisi bozuluyo valla canım

(3,410 puan) tarafından

Benim boyum 170cm . 51 kiloydum çok zayıf duruyordum yanaklarım içine çökmüştü. Yatmadan önce birşeyler yiyip yat uyu . O kilo aldırıyor. Şimdi 56- 57 arası gidip geliyorum. Gayet güzel duruyor kilom .

0 oy
(4,919 puan) tarafından

Ben de doğumdan sonra bir anda 30 kilo verdim. 2 sene 42 kiloda kaldım neler yaptım ama olmadı. Emzirmeyi bırakınca kendi kendine kilo almaya başladı vücudum. 10-11 kilo aldım çok şükür. Diyetisyen desteği alabilirsin

0 oy
(10,005 puan) tarafından

Amanın bende sadece ben zayıfım diyorum sen bendende çok zayifsin bende 24 yaşındayım 3 çocuğum var 49-48 kiloyum ne ediyorsam bende alamıyorum burda durayım bende

0 oy
(574 puan) tarafından

Yorumlara baktım da nerdeyse herkes kilo alamamaktan dert yanmış, kurban olduğum bi bana mı acayip bi iştahla ne yesem kilo olarak yapışıp kalma özelliği verdi naptı bilmiyorum ki 😅 millet emzirirken kilo verdiğinden bahsediyo, ben emzirirken 6 7 kilo aldım nerdeyse 3 buçuk ayda 😅 keşke imkanım olsaydı da vücudumda fazlalık olan 30 kilo yağ kütlesini kilo alamıyorum diye dert yanan bacılarıma paylaştırabilseydim

0 oy
(6,765 puan) tarafından

Ben 51 kiloyum dünyayı yesem 55 asla olamam 

0 oy
(1,305 puan) tarafından

Bir tane bitkisel ilack var onunla istediğin kiloya gelirsin kız kardeşim oda iki çocuğu vardı 48 kilodan 80 kiloya çıktı annem de kulandj annemin zehirli guatr böbrek yetmezliği ve hipertansiyonu var oda kulandi asla kilo almıyordu annem 43 kilodan 68 kiloya çıktı istersen linkini vereyim

0 oy
(156 puan) tarafından

Ben de almaya çalışıyorum ve erken kalkıp tüm gün yemek yapıyorum çocuklar için onlara yedirme peşindeydim hep. Sonra onlardan kalanları da yemeye başladım ve kilo aldım bu kadar basitmiş meğer. Ben diyorum yesinler hemen etrafı toplamaya kalkıyorum kendşmi erteliyordum. Şimdi ertelemiyorum. Kaldırayım yerler de demiyprum yenisini yapıyorum 

0 oy
(169 puan) tarafından

Bende alamıyorum hamile kalmadan önce güvenilir bir siteden ilaç almıştım çok faydası olmuştu 40 kılodan 53 kılı olmuştum şimdi yine verdim hamıle kalınca kulanamıyorım ve asla kilo alamıyorum

(1,305 puan) tarafından

Canım hangi ilaç bir tane bitkisel ilaç oda çok iyi annemle kardeşimonun seyesinde kilo aldirlar

(34 puan) tarafından

Hangi site hangi ilac paylasabilirmisiniz

0 oy
(45 puan) tarafından

Ben 26 yaşımda 39 kilo falandım sağlık ocağında diyetisyen vardı. Kendi şehrin için Google a hangi sağlık ocağında diyetisyen var diye yaz çıkar gidip bilgi alabilirsin. Her gün mutlaka kuruyemiş yiyordum o diğerleri normal yemekler ama her şeyden yiyordum. 1 ayda 10 kilo aldım 🤭

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 283 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde nur_dgru (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 461 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 293 göst.
16 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mekace (1,562 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 154 göst.

Kategoriler

1,457,332 soru

23,907,812 cevap

322,822 kullanıcı

...