+5 oy
689 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (441 puan) tarafından

image

selamun aleyküm kızlar napıyorsunuz bakalım ben çok sıkıldım post açayım dedim kuran okudum biraz uyudum ama yinede saat durdu sanki bugünkü iftar yemeğim bin şükür öğlen verileni de aldım dolaba kattım sahurda yemek için dondu ama yapacak bişey yok sizler ne yaptınız bakalım 

9 Cevaplar

+3 oy
(6,462 puan) tarafından

Afiyet olsn allah kabul etsin canm neden hastanedesin çok geçmiş olsn 

(441 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim 4 yaşındaki kızım apantisi patlamış ve bağırsak düğümlenmesi ameliyatı geçirdi ondan dolayı çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲 

(6,462 puan) tarafından

Özür dilerim canm hatırlayamamıştım şimdi hatırladım sen hatırlatınca geçen gün postunada yazmıştm hatta 15 gün hastanede olabilirz demiştin öyle hatırlıyorm . Rabbim şifa versin inşallah inşallah biran önce sağlığına kavuşur evinize dönersiniz 🌸 şimdi durumu nasıl canm inşallag iyidir

(441 puan) tarafından

Ne özürü kardeşim insanlık hali ben dün ne yedimi unuttum şimdilik hastanedeyiz kızım bugün daha da iyi bin şükür kan enfeksiyonu düştü yarın ultrason çekilecek sbah enfeksyon yoksa çıkacaz enfeksiyon varsa da pazartesiye kadar yine burdayız inşallah temiz çıkar evime giderim burda gerçekten çok zor çok yıprandım evladım için sabrediyorum 

(6,462 puan) tarafından

İnşallah güzel habwrler alırsın kuzum 🌸 evine kavuşursun çok ama çok geçmiş olsn 

(441 puan) tarafından

Aminnn inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲 

-Reklam-
+3 oy
(2,785 puan) tarafından

Afiyet olsun canım. benim kardeşim de aynı rahatsızlıktan yattı hastanede Yenişehir hastanesinde yatmıştı geçen sene.keşke sende başta oraya gitseydin.Yenişehirhastanesi daha ilgili 

(441 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim o hastane uzak diye gitmedik güya bura daha da uzak yarın taburcu olursak 3 dolmuş yapıp eve gidecez birsürü de Eşya var Allah büyük bakalım 

(2,785 puan) tarafından

Ah canım ailem Karataşa giden yolun üstündeki köyde yaşıyor.5 ay boyunca hergün kız kardeşim o yollarda dolmuşla gidip geldi onlardada araba yok bilirim o zorluğu.kızın çıksın sağlığına kavuşunca Rabbım İnşallah o günde bi kolaylık çıkarır karşına.üzme kendini💞

(441 puan) tarafından

Çok zor araba olmaması Allah razı olsun inşallah teşekkür ederim ❤️

+2 oy
(3,891 puan) tarafından

Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu kardeşim afiyet olsun sana bende annemlerdeyim bir hafta oldu geleli bugün misafir ağırladık baya yorulduk ama Elhamdülillah değdi 😊✨💜✨

(3,891 puan) tarafından

Amin ecmain kardeşim benim Ayn haklısın Allah kimseyi yanlız tek başına bırakmasın iyi insanlarla yolumuzu rast getirsin inşallah 

(441 puan) tarafından

Aminnnn güzel insanlar çıksın hep karşımıza inşallah 🤲❤️

(3,891 puan) tarafından

Amin amin amin kardeşim benim ❤️ ☺️ 

(10,413 puan) tarafından

Kız sen Muradiyeye mi geldin

(3,891 puan) tarafından

Ahahahah evet canısı bir hafta oldu geleli 

+2 oy
(5,241 puan) tarafından

Naptiniz bacim durumunuz ne kiz nasil oglan napti 

(441 puan) tarafından

Kızım iyi şükür oğlan da babası idare etmeye çalışıyor mecbur yarın ultrason çekilecek temiz çıkarsa taburcuyuz dua edin Allah rızası için biran önce oğluma kavuşim diğer hastanede geliyordu oğlum buraya gelemiyor 6 gün oldu yüzünü görmedim çok özledim 

(5,241 puan) tarafından

Rabbim kavustursun canim cok gecmis olsun 

(441 puan) tarafından

Aminnnn inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 🤲 

+2 oy
(3,493 puan) tarafından

Aleyküm selam

Kızın nasıl oldu daha iyidir inşallah 

(441 puan) tarafından

İyi teyzesi çok teşekkür ederiz Allah razı olsun inşallah yarın ultrason çekilecek eğer temiz çıkarsa taburcuyuz dua edin Allah rızası için temiz çıksın oğluma kavuşayım 

(3,493 puan) tarafından

İnşallah canım Rabbim evlatlarını sana bağışlasın

(441 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı olsun inşallah rabbim seninde evlatlarını sana bgialdaisn sağlıklı uzun ömür versin inşallah 🤲

+1 oy
(6,738 puan) tarafından

Afiyet olsun inşallah yarın çıkacakmısınız belli oldu mu

(441 puan) tarafından

Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ultrason çekilecek eğer temiz çıkarsa taburcuyuz inşallah onun sonucuna göre belli olacak bakalım inşallah temiz çıkar 🤲

(6,738 puan) tarafından

İnşallah canım kızın iyi olmuştur hayırlı sahurlar

+1 oy
tarafından

Allah kabul etsin inşallah Sevgi canım Eslem nasıl oldu var mı bir gelişme?

(441 puan) tarafından

Aminnnn inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah Eslem bin şükür iyi bu sbaah ultrason çekilecek eğer temiz çıkarsa taburcuyuz inşallah Eslem baya kendine geldi yemek vs yiyiyor şükür yürümesi de baya güzel bol bol yürütüyorum teyzesi inşallah temiz çıkar oğluma da kavuşurum 🤲🥲

tarafından

Yaaa elhamdülillah demekki çocuğun tek sıkıntısı apandisitmiş ya. Bin şükür Rabb'ime . Haber ver canım bizlere ❤️🥰

(441 puan) tarafından

Hem apantist hemde bağırsakları düğümlenmiş teyzesi verceem kan sonuçlarını bekliyoruz öğleden sonra çıkacak inşallah güzel haber verrim 🤲

0 oy
(163,446 puan) tarafından

sen sikayet ettinmi cimere

(441 puan) tarafından

Ettim dönüş gelmedi biz başka hastaneye sevk edildik abla bura o hastane değil 

(163,446 puan) tarafından

afiyet olsun 💕💕💕💕

(441 puan) tarafından

Teşekkür ederim güzel ablam❤️

0 oy
(26,044 puan) tarafından

Afiyet olsun allahkabuletsin🤲🏻

Bende bayrami yine yalniz gecircegimi dusunupkara kara oturuyom öyle 🥺

(441 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim üzme kendini sevdiğin yanında sağlığın yerindeyse hergün bayram kızım da ne hayaller kurmuştu elbise alacam taşlı terlik alacam diye kısmetimizde yokmuş 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 554 göst.
+1 oy
2 cevap 93 göst.
+3 oy
14 cevap 523 göst.
+1 oy
4 cevap 238 göst.
10 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Mery44301 (83 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,316 soru

24,123,169 cevap

333,583 kullanıcı

...