+5 oy
493 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından

Vicco markasını çok duydum 1 haftadır araştırıyorum aranızda vicco ilk adım ayakkabısı alan var mı memnun musunuz 

30 Cevaplar

+4 oy
(1,659 puan) tarafından

Bize Kinetix ten biri hediye getirmişti ayakkabı, çocuğum onunla yürüyemedi, sonra ben de vicconun aldım, çok rahat etti güzel güzel yürümüştü, tek sıkıntı pahalıydı :))

(5 puan) tarafından

1 haftadır gece gündüz araştırıyorum Kinetixe de baktım ağır duruyor Kinetix bende vıcco almayı düşünüyorum kararlaştırdım

(1,659 puan) tarafından

Yok yok çocuk ayağını kaldıramadı ya cok ağır ayakkabı , birde topuklu gibi hepsi yüksek , o yüzden de yürümesi zor oluyor vicco iyidir :)

-Reklam-
+4 oy
(7,748 puan) tarafından

minipicco kullandim iki cocugada ama vicco da guzel.

(5 puan) tarafından

Minipicco da gözden geçeyim hemen teşekkür ederim 😊 

+4 oy
(2,549 puan) tarafından

Bebekliğinden beridir alıyoruz yıpranma yırtılma olmuyor ortopedik oluyor genelde ben memnunum 

(5 puan) tarafından

Benimde aklıma vıcco var ya bakalım teşekkür ederim yorumunuz için 😊

(2,549 puan) tarafından

Ne demek cnm benim hersey minik ayaklar için :)) sağlıkları yerinde olsun para mühim değil 

+4 oy
(424 puan) tarafından

3 yaşına girecek ilk ayakkabısından bu yana hep vicco tercihim oldu. Çok hafif ve diğer bilindik markalara göre gayet ekonomik bence. Tavsiye ederim. 

(5 puan) tarafından

Tavsiyeniz için teşekkür ederim 😊 

(424 puan) tarafından

Rica ederim. Tek önerim süet gibi olanlardan alma leke zor çıkıyor :) 

+4 oy
(6,548 puan) tarafından

Gecen yaz sandelet aldim butun yaz ayagindaydi cok rahatti bayram icin spor ayakkabisini aldim evin icinde cikarmadi ayagindan o da cok rahat yaza dogru gene sandeletini alicam 

(5 puan) tarafından

Allah çocuklarımızın rahatını bozmazın inşallah 🙏🏻

(6,548 puan) tarafından

Amin canim agir olunca rahat hareket edemiyorlar kuzenim.spor ayakkabi vermisti ayagini kaldirmaktan zorlandi baya agirdi o mesela hafif ve ortapedik al canım yeni yurumeye basladigi icin daha rahat hareket eder 

+4 oy
(3,859 puan) tarafından

Vicco gereksiz pahalı bana göre,paran varsa al,ben çocuklarıma hep pazardan aldım 

(5 puan) tarafından

Günümüz şartlarında izmir gibi bir yerde açıkçası pazardan aldığım fiyat kadar iki tane vıcco alınır 😂😂sizin memleket neresi bizim İzmir pazar olarak ünlü markaları bile geçti 

(3,859 puan) tarafından

MERSİN 😂

(1,561 puan) tarafından

Kayseri’de de aynı durum çok haklısınız dışarısı marka yerlerden daha pahalı mesela ben çocuklara LCW onlineden alıyorum hep takımlarını bazen de hm kotondan LCW dah örnek verecek olursam onlineden 300.400 e düşüyor takımlar geçen bi spot mağazaya gittim züccaciye giyim vardı en ucuz takım 500 tl ydi pijama 300 tl oysa LCW dan indiririm kovalayıp bütün pijamalarını en fazla 200 tl ya aldım çoğu 150 tl hatta istediğin kadar yıka çekme solma yapmıyor geçen sene oğluma aldığım pijama takımı hala yeni gibi mesela ama ne zaman başka yerden alsam hemen çekip soluyor Marka delisi değilim ama gerçekten durum böyle 

(5 puan) tarafından

Evet öyle bende marka delisi değilim ama normal mağaza ve pazara göre Koton olsun zara olsun ucuz kalıyor onların yanında 

+4 oy
(186 puan) tarafından

5 buçuk sene önce almıştım oğluma çok rahat bı ayakkabiydi gayette rahat yürümüştü..

(5 puan) tarafından

Açıklamınız için teşekkür ederim 😊

+4 oy
(8,960 puan) tarafından

Kızıma ilk onunla başladık hala sandalet vs alacaksam vicco alırım ayakkabılar güzel ve hafif 

(5 puan) tarafından

Öneriniz için teşekkür ederim 😊 bende alacağım büyük ihtimalle aklıma oturttum artık vıccoyu

+3 oy
(2,589 puan) tarafından

Pahalı diye almayalım dedim ama mağazaya gidince kıyamadım aman dedim ...rahat bir ayakkabı fiyat olarak aşırı tuzlu herkes alamayabilir...

(5 puan) tarafından

Bebeklerimize hep kıyamıyoruz zaten allah yokluklarını aratmasın 🙏🏻

+3 oy
(5,517 puan) tarafından

Ben alıyorum memnunum

(5 puan) tarafından

Fikriniz için teşekkür ederim 😊 

(5,517 puan) tarafından

Rica ederim

+3 oy
(2,036 puan) tarafından

5 yaşında ve tüm ayakkabıları vicco. 

(5 puan) tarafından

Yorumunuz için teşekkür ederim 😊

(2,036 puan) tarafından

Rica ederim cnm. Başka marka düşünme bile .

+2 oy
(2,200 puan) tarafından

Vicco kullandim ilk ayakkabisini memnunuz biz rahat yurudu kizim hafif tabani uygun 

+2 oy
(308 puan) tarafından

İlk adım ayakkabısıni kullandım çok rahattı hatta letgodan 2.el almıştım giyeceği bir kaç ay yipranmiyor zaten şimdi 3yasinda gene spor vicco aldım çok rahat 

+2 oy
(3,204 puan) tarafından

Oğlum 5 yaşına girecek. Ilk ayakkabisi vicco idi. Öyle de devam ettik. Hafifliği,esnekliği,rahatlığı mükemmel

+2 oy
(10,825 puan) tarafından

2 oğluma da vicco aldım gayet memnunum 

+2 oy
tarafından

2 yaşinda hala vicco marka kullanırım hem çok rahat hem kaliteli ayak yapısına uygun ortapediktir 

+2 oy
(3,295 puan) tarafından

Ben vicco dan aldım çok memnunum oğlum 1 buçuk yaşında hâlâ giyiyor çok rahat 

+2 oy
tarafından

Viccoyu bilmiyorum büyük oğluma Polarisin ilk adım ayakkabısını almıştım şimdi küçüğe kullanacağım nasip olursa

+2 oy
(3,501 puan) tarafından

Evet bize de amcasi almisti cok rahatti 

+2 oy
(2,995 puan) tarafından

Çocuklarımın ilk ayakkabısı hep sini onunla büyüttüm 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 75 göst.
0 oy
4 cevap 205 göst.
3 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Bsrdrk (1,555 puan) tarafından soruldu