Vicco markasını çok duydum 1 haftadır araştırıyorum aranızda vicco ilk adım ayakkabısı alan var mı memnun musunuz
Bize Kinetix ten biri hediye getirmişti ayakkabı, çocuğum onunla yürüyemedi, sonra ben de vicconun aldım, çok rahat etti güzel güzel yürümüştü, tek sıkıntı pahalıydı :))
1 haftadır gece gündüz araştırıyorum Kinetixe de baktım ağır duruyor Kinetix bende vıcco almayı düşünüyorum kararlaştırdım
Yok yok çocuk ayağını kaldıramadı ya cok ağır ayakkabı , birde topuklu gibi hepsi yüksek , o yüzden de yürümesi zor oluyor vicco iyidir :)
minipicco kullandim iki cocugada ama vicco da guzel.
Minipicco da gözden geçeyim hemen teşekkür ederim 😊
Bebekliğinden beridir alıyoruz yıpranma yırtılma olmuyor ortopedik oluyor genelde ben memnunum
Benimde aklıma vıcco var ya bakalım teşekkür ederim yorumunuz için 😊
Ne demek cnm benim hersey minik ayaklar için :)) sağlıkları yerinde olsun para mühim değil
3 yaşına girecek ilk ayakkabısından bu yana hep vicco tercihim oldu. Çok hafif ve diğer bilindik markalara göre gayet ekonomik bence. Tavsiye ederim.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim 😊
Rica ederim. Tek önerim süet gibi olanlardan alma leke zor çıkıyor :)
Gecen yaz sandelet aldim butun yaz ayagindaydi cok rahatti bayram icin spor ayakkabisini aldim evin icinde cikarmadi ayagindan o da cok rahat yaza dogru gene sandeletini alicam
Allah çocuklarımızın rahatını bozmazın inşallah 🙏🏻
Amin canim agir olunca rahat hareket edemiyorlar kuzenim.spor ayakkabi vermisti ayagini kaldirmaktan zorlandi baya agirdi o mesela hafif ve ortapedik al canım yeni yurumeye basladigi icin daha rahat hareket eder
Vicco gereksiz pahalı bana göre,paran varsa al,ben çocuklarıma hep pazardan aldım
Günümüz şartlarında izmir gibi bir yerde açıkçası pazardan aldığım fiyat kadar iki tane vıcco alınır 😂😂sizin memleket neresi bizim İzmir pazar olarak ünlü markaları bile geçti
MERSİN 😂
Kayseri’de de aynı durum çok haklısınız dışarısı marka yerlerden daha pahalı mesela ben çocuklara LCW onlineden alıyorum hep takımlarını bazen de hm kotondan LCW dah örnek verecek olursam onlineden 300.400 e düşüyor takımlar geçen bi spot mağazaya gittim züccaciye giyim vardı en ucuz takım 500 tl ydi pijama 300 tl oysa LCW dan indiririm kovalayıp bütün pijamalarını en fazla 200 tl ya aldım çoğu 150 tl hatta istediğin kadar yıka çekme solma yapmıyor geçen sene oğluma aldığım pijama takımı hala yeni gibi mesela ama ne zaman başka yerden alsam hemen çekip soluyor Marka delisi değilim ama gerçekten durum böyle
Evet öyle bende marka delisi değilim ama normal mağaza ve pazara göre Koton olsun zara olsun ucuz kalıyor onların yanında
5 buçuk sene önce almıştım oğluma çok rahat bı ayakkabiydi gayette rahat yürümüştü..
Açıklamınız için teşekkür ederim 😊
Kızıma ilk onunla başladık hala sandalet vs alacaksam vicco alırım ayakkabılar güzel ve hafif
Öneriniz için teşekkür ederim 😊 bende alacağım büyük ihtimalle aklıma oturttum artık vıccoyu
Pahalı diye almayalım dedim ama mağazaya gidince kıyamadım aman dedim ...rahat bir ayakkabı fiyat olarak aşırı tuzlu herkes alamayabilir...
Bebeklerimize hep kıyamıyoruz zaten allah yokluklarını aratmasın 🙏🏻
Ben alıyorum memnunum
Fikriniz için teşekkür ederim 😊
Rica ederim
5 yaşında ve tüm ayakkabıları vicco.
Yorumunuz için teşekkür ederim 😊
Rica ederim cnm. Başka marka düşünme bile .
Vicco kullandim ilk ayakkabisini memnunuz biz rahat yurudu kizim hafif tabani uygun
İlk adım ayakkabısıni kullandım çok rahattı hatta letgodan 2.el almıştım giyeceği bir kaç ay yipranmiyor zaten şimdi 3yasinda gene spor vicco aldım çok rahat
Oğlum 5 yaşına girecek. Ilk ayakkabisi vicco idi. Öyle de devam ettik. Hafifliği,esnekliği,rahatlığı mükemmel
2 oğluma da vicco aldım gayet memnunum
2 yaşinda hala vicco marka kullanırım hem çok rahat hem kaliteli ayak yapısına uygun ortapediktir
Ben vicco dan aldım çok memnunum oğlum 1 buçuk yaşında hâlâ giyiyor çok rahat
Viccoyu bilmiyorum büyük oğluma Polarisin ilk adım ayakkabısını almıştım şimdi küçüğe kullanacağım nasip olursa
Evet bize de amcasi almisti cok rahatti
Çocuklarımın ilk ayakkabısı hep sini onunla büyüttüm
1,454,769 soru
23,874,143 cevap
321,039 kullanıcı