0 oy
233 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde tarafından

29 aylik Oğlum atem tutem ben seni  ile benim sesimden dinleyerek uyuyor. 😀😃

Daha önce ninni ile ayagimda sallayarak uyuturdum  sallamayı bırakıp yatarak uyutmaya başladım ninni ile sadece telefondan açardım öyle yatarak uyurdu şimdi de atem tutam açtım anne sen söyle dedi  telefonu kapattirip benim sesimden dinleyerek uykuya dalıyor:) yaklaşık 1 haftadır böyleyiz. ❤️

Sizde durumlar nasıl? 

5 Cevaplar

0 oy
(9,080 puan) tarafından

ben gulmekten uyutamam cocugu atem sutem ben seniii  sekere katem ben senii derken😂😂😂

tarafından

Benim ki onca zaman sonra yatarak uykuya dalınca ohhh bee hayaliyle çenemi tutuyorum valla ayaklarım şişti kız 

-Reklam-
0 oy
(8,404 puan) tarafından

En son 3,5 sene önce söylemişim hey gidi zaman😁 oğlum iki yaşında hiç ninni bilmez.Kızım da ise artık ninni söylemekten boğazım kurulmuştu.Benim kızın ninnisi fış fış kayıkçıydı başka ninnide asla uyumaz bağırıp çağırırdı 😁

tarafından

😀😃 cocuk milleti çok değişik ya 

0 oy
(26,062 puan) tarafından

Benim kafamda gunduzleri dandini dandini caliyor hep. Geceleride 6 aydir havalar yagmurlu yagmur sesinden birhal olduk sjsjsjsj

tarafından

Bende iyi ama yorgunum yarın mamografi var meraklıyım ne olacak bakalım 

(26,062 puan) tarafından

Hayırdır noldu canim. 

tarafından

Ben oğlumu ekimde sutten ayırdım ya hersey güzeldi gerekeni de yaptım mastit olmasın diye hicbisey yoktu son zamanlarda sağda bi ağrı var hassasiyet var. Genel cerrahide usg istedi bakalım 

(26,062 puan) tarafından

Anladim cabimguzel cikar insallah sonucun 

tarafından

Ay inşallah yani bana süt kaldı gibi geliyor aksi bi şey olsa ağrı hassasiyetin boyutu farklı olurdu diye düşünüyorum.  İçim rahat tabi 

0 oy
tarafından

Kızım üç yaşına girecek oğlum 12 aylık buyukkanne anlat diyor :) kırmızı başlıklı kızı anlatıyorum ortalarına yatıp uyuyorlar :)

tarafından

Kız sevo benimkide kırmızı başlıklı kız seviyor, benim uydurduğum egemen var tuvalet alışkanlığı için uydurmustum  😀 bide deniz kızı uydurdum yardimlasmayi vefalı olmayı anlatıyor baktım yetişemiyorum uydurayim dedim hergun onu anlat diyor buara atem tutemdeyiz ama . 

tarafından

Adise baba aciyorum o masalları dinlemeyi de seviyor :)

0 oy
(10,219 puan) tarafından

Kızımı hep aynı ninni ile uyuttum ezberlemiş farkında olmadan bazen bebeklerine söylerken görüyorum baktığımı farkedince hemen susuyor 

tarafından

Oğlum arabalarına söylerken görüyorum ben 😀😃

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 59 göst.
2 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Pakize333 (7,337 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 494 göst.
0 oy
23 cevap 1,216 göst.
16 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy