Ailemin hepsi bingöllü ben doğma büyüme istanbul eşim elazığlı şimdi ben nereli oluyorum istanbul mu bingölmü hiç gitmedim oraya
Kimlikte ne yazıyorsa oralisin
Arkadaş beni nüfusuna geçirmiş galiba kızım dediğine göre cnm
Arkadaş kimlik.karmaşasi yaşıyor anlaşılan ergen daha kızım dediğine göre
Büyük ihtimalle ya yaşı küçük ya trol hesap
Yaşı değil aklı küçük daha çok büyümesi lazım arkadaşın
Aynen öyle akıllı başında biri zaten öyle bir hitapda bulunmaz aybalam
Aslın Bingöl doğum yerin İstanbul oluyor canım
Babanın aslı nereyese orası çocuğun asıl köken yeri oluyor
Aslen Bingöl lü oluyorsun.
Ala allaa :D
bingöl gorunumlu istanbullu😂
İstanbul görünümlü Bingöl lü olmuyormu :) 🤔
Ailen nereliyse orali oluyosun aslen Bingöl lüsun ama dogma buyume istanbulluyum diyeceksin esinle konunun hic alakasi yok 🤭
One alaka bende anlamadım
Evlenince esinin soyadini aliyosun ya ondan onun memleketinden oluyosun diyolar ama bos o is sen bi de bana sor nerelisin diye 😂
Bizde kocaelide dogduk canm ama buyuklerimiz artvinli hatta soyle soyliyim sana buyuk buyuk dedelerimiz gurcistandan artvine gocmus gurcuce falanda biliyoryz hatta ama aslen artinliyix der babam hep.orda akrabalarimiz falanda varmis ama biz tanimiyoruz.
Memleket aileden devam eden bir şey. Benim oğlum ikimizin de memleketi olmayan bir şehirde doğdu büyüyor şimdi ona buralı demek mantıksız olmaz mı ? Burada yaşıyor ama bu onu buralı yapmaz
Aslen bingöllüsün ama artık elaziğ nüfusuna kayıtlısın.
Teknik olarak aslen Bingöllüsün
Bende doğma büyüme İstanbul ama aslım nereyse oralıyım
Sen bingöllüsün benim kızımın babası trabzonlu ben malatyalıyım kızım bursa doğumlu ilerde çocuğa nerelisin dıye soracaklar o ne dıycek? Karışık işler
elazığlısın şekerim :) evlendikten sonra kütüğün gitti çünkü geçmiş olsun :)
bende durum şöyle babam a şehirli ama b şehrinde doğup büyümüş. annem c şehirli. ikisi evlenince d şehrinde yaşamışlar ben de d şehrinde doğup büyüdüm. soranlara memleketim olarak d şehrini söylüyorum. tabi evlenince kütüğüm e şehrine gitti.
bu kadar hengameyle çocuklarımın kafasını hiç karıştırmadan direk siz buralısınız diyeceğim ;) nereyi seviyorsan oralısındır
Babanın kütüğü Bingöl'de olduğu için bingollu oluyorsun 😊
Yok kız yanlışın var tatlım bende kütük eşimde gözüküyor muhtemelen herkes öyle:))
Dogum yerin neresi yaziyor o zaman oralisin benim de yazdıktan sonra aklıma geldi kütük olayı 😅
Olabilir aslinda
Doğma büyüme istanbul eşten dolayı kütük Elazığda
Bekleriz Bingöl'e canm bende doğma büyüme buraliyim burda evlendim
Simanide oturuyorum canm
Anladım canım. Kaç çocuğun var
İki tane bir kız biri erkek senin peki
Allah bağışlasın 3 tane kızım var brnkm ne
Amin amin rabbim seninkileri de sana bağışlasın
1,513,742 soru
24,686,955 cevap
368,114 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin: