+2 oy
136 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (158 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Merhaba hanımlar 11 sean 3 boyutlu lazer 12 bin tüm vücut çokmu sizce gidecem de kararsız kaldım

3 Cevaplar

+2 oy
(1,078 puan) tarafından

Ondan ziyade gittiğimiz yer nasıl ona bakın çoğu yer üçkağıtçı olabiliyor ilk başta tüyleriniz dökülüyor gibi görülebiliyor sonra ne hikmetse hiç bitmiyor hep devam edin diye benim arkadaşlarım ve kardeşim bu şekilde dolandırıldı iyice Etrafınıza sorun gerçekten bitiyor mu bitti diyenler kaç seans gitmişler bu önemli

(9,080 puan) tarafından

aynen oyle  ucuzu pahalisindan once nasil biryer ina bakmak lazim 18 yildir lazerliyim 8 ay gttim 18 yildir hicbir yerimde cikmiyor. suan killet gidio  1 yil birbucuk yik birakinxa aynrn cikiyor tuyleri. dolandirici kayniyor resmen

(158 puan) tarafından

Araştırdım gitimğim yer bana dediği şey dedi gel 4 ay sonra azalma olmasa bidaha gelme dedi memnun kalacaksınız dedi normalde sorduğum her yerde 17 bin civarı istiyor lardı burası da yeni açıldı ğı için 12 bin dedş

(158 puan) tarafından

Daha önce o durumu yaşadım zaten 7 sean gıtım ama hiç bir fayda görmedim dokülme oldu ama yine aynı çikti hata daha fazla çıktı

-Reklam-
+1 oy
(1,204 puan) tarafından

Cihaz araştırması yapın lazer yapılan yerde kullanılan cihazı sorun ondan sonra yapın 12 bin oraya vereceğinize ev tipi lazer cihazı alın Philips marka o daha iyi sonuç veriyor 

0 oy
(2,247 puan) tarafından

Fiyat şehirden şehre ve merkezin kalitesine göre değişebilir ama 11 seans tüm vücut için 12 bin TL, özellikle 3 boyutlu lazer için fena değil gibi. Eğer cihazın kalitesine, merkezin hijyenine ve uzmanların deneyimine güveniyorsan, bence değerlendirilebilir. Yine de birkaç farklı yerden fiyat alıp karşılaştırmak iyi olur. Memnun kalan biri varsa yorumlarını da sorabilirsin. Sonuçta uzun vadeli bir işlem, iyice araştırmadan karar verme. 😊

(158 puan) tarafından

Bir kaç yerden daha sordum 10 Sean 17 bin istiyor aynı çihaz için ben daha önce de gıtım buz lazer ama dökülme oldu 7 sean filan gıtım hiç memnun kalmadım 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 105 göst.
0 oy
3 cevap 449 göst.
0 oy
4 cevap 1,014 göst.
+1 oy
6 cevap 143 göst.

Kategoriler

1,472,196 soru

24,108,433 cevap