+2 oy
105 göst.
Diğer kategorisinde (1,575 puan) tarafından

Kızlar oğlum 3 yaşında sabah ve gece yatarken fırçalama yaptırıyorum doğru mu bu durum günde kaç kere fırçalaması gerekiyor

Bir de oğlum macunu yutuyor temiz içerikli bildiğiniz macun linki markası var mı :)

Bir de 16 aylık oğlum var ona ne zaman başlamalıyım sizce 12 tane dişi var ama geçen denedim ağzını açmadı 3 yaş oğluma 2 yaşında başlamıştım 

3 Cevaplar

+1 oy
(658 puan) tarafından

Bende bekleyim benimkide 3 yaşında yutuyor bide kendi iyice fırçalayamıyo banada yaptırmıyo çürükde var çok

(1,575 puan) tarafından

Benimki de kendi düzgün fırçalayamıyor ama ben önce kendim fırçalıyorum sonra az bişey macun daha sıkıp kendine verip benim yaptığım gibi yapmasını söylüyorum 

-Reklam-
+1 oy
(68 puan) tarafından

Canim ben hergun değilde elimden geldikçe fırçalatiyorum fırçalıyorum çocukların dişlerini yutuyorlar benimkiler de macunu. Ben Eyüp Sabri Tuncer karadut özlü çocuk dis macunu kullanıyorum civil magazasindan aldım tadı güzel sorun yok memnunum 

(4,811 puan) tarafından

Canım onu kullanma ya ben kendim denemek için fırçaladım çok fena şeker var içinde. Tatlandırıcı var maalesef. Şeker oranı az olan başka markalar var. 

(68 puan) tarafından

Ne önerirsin canım 

(4,811 puan) tarafından

Rocs kullanıyorum ben. Normalde ben de yerli olsun Eyüp Sabri de sevdiğimiz bir marka diye aldım ama hayal kırıklığı oldu 

+1 oy
(4,811 puan) tarafından

3.5 yaşında, 5 aylıktan beri düzenli fırçalıyorum çünkü dişi 4.ayda çıktı. Şu an sabah akşam fırçalama yapıyor. Sabahları istemiyor ama geceleri hiçbir şekilde temizlenmemiş ağızla uyumasına izin vermiyorum. O şekilde yatınca bakteriler cirit atıyor ağızda 😔 Kendim de aynı şekilde fırçalamadan yatmam. Makyajla uyurum ama diş fırçalamadan asla😄

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 213 göst.
0 oy
2 cevap 99 göst.
+1 oy
2 cevap 62 göst.
0 oy
14 cevap 240 göst.
12 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,332 soru