Evet doğru çarşambayı içmen gerekiyor . Genel anlamda sabahları alman lazım
Aa ben gece aldım hep bi sıkıntı olur mu canım emzirdiğim için oğlumun uyuma saatinde alıyorum süte karışmasın diye
Doktor 1 yaşı geçtiği için kullanabilirsin dedi
Hangi marka kullanıyorsun bilmiyorm ben yazz marka kullanıyorm hiç ara vermeden devam ediliyor benimkinde canm ve kadın doğumcum bana sabahları içki gecede ilişki yaşanırsa etkili olsın demişti . Birde bilgin olsun hapı yeni kullanmaya başladıysan eğer 1 ay boyunca eşinde korunsun 1 ayın sonunda düzenli bir şekilde hapı aksatmadan alırsan etkisini gösteriyormış
Daha önce crezzatta kullandım 2 ay yan etki yaşadım canım şimdi microgynon diye bi marka aldım sağlıkocakları ücretsiz veriyormuş ilaç bitene kadar kullanıp 7 gün ara vermem gerekiyormuş bu markada 5 gün içinde etkili olur dediler gece kullanımını sordum şimdi ebe tanıdığım var o da önemli değil aynı saatte alman yeterli emzirdiğin için daha iyi olur dedi hatta 5 gün içinde etkisini gösterir zaten dedi bende kendimce emzirdiğim için oğlumun uyuma saatine göre ayarladım 3.4 saate de sütteki etkisi azalır diye düşündüm şu an 16 aylık ama çok emiyor o yüzden böyle bi düşünce oldu
1,477,840 soru
24,189,170 cevap
336,807 kullanıcı