+2 oy
464 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (219 puan) tarafından

Kızlar merhaba iyi geceler ben size bişey anlatmam lazım eşimede içimi açamam bu konuda bugün öğrendim çok çok üzüldğm bu üzüntüden inşallah sütüm gitmez bebeğim daha çok küçük lütfen bana akıl verin şimdi başlıyorum benim ablam bugün beni aradı ve dedi annem sabah kardeşimi okula göndereceği sırada babamın telefonuna bakıcakmış saate bakmak için o arada babamın telefonu çalmış bir kız sürekli arıyormuş hemde üst üste annemde babama söylemiş artık ne geçtiyse aralarında babamda annemle kavga etmiş senden boşanacam çocuklarda senin olsun evde seni istemiyorum falan annem babamı çok seviyo babam anneme git annende kal bir ay gelme demiş normalde babam annemsiz asla yapamaz siz düşünğn  yani kısaca babam annemi aldatıyormuş ve bir ara babamla kız kardeşim aynı iş yerinde çalışıyorlarmış babam bi anda onu apar topar ordan çıkarmış başka yere koymuş acaba çalıştığı yerden biriylemi birlikte ne diyorsunuz anneme çok üzüldüm yardımcı olurmusunuz?

6 Cevaplar

+4 oy
(71 puan) tarafından

Birlik olup babanıza karşı çıkın kendini yalnız hissetsin bu ewden gitmesi gereken sensin annem değil diyin annenize taraf çıkın babnızı kovun belki hatasından döner o zaman 

(219 puan) tarafından

Belki yazdığım gözünüzden kaçmıştır zaten demiş evide sana veriyorum senden boşanıcam demiş yahu annem onun yüzünden ne günler yaşadı demekki babalarda  vicdansızmış bunu ilk defa anladım 

-Reklam-
+1 oy
(2,590 puan) tarafından

Hepiniz tavır koyun gerekirse arayıp cıngar cıkarin. Annenle birlik olun. Bu yaştan sonra herkesi kaybetmeyi göze alamaz. Elden ayaktan düştüğünde görürüm onu. Sevgi de bir yere kadar annenizle de konuşun gururlu olsun eşyalarını atsın kapinin önüne hemen dilekçe versin baban tutuşur 

(219 puan) tarafından

Gel bide bunu anneme anlat annem kolay kolay yuvasından vazgeçen biri değilki 

0 oy
(12,950 puan) tarafından

İmkanınız varsa anneni bir süre yanınıza alın yada bekar kardeşin falan varsa çalışacak ev geçindire bilecek ayrı eve çıkıp beraber yasasinlar. Sizde tavır alın babanıza. Veyahut babanı evden göndersin madem bosanmak istiyor baban çıksın gitsin 

(219 puan) tarafından

Annem şuan çok üzgünmüş ve ben onlardan uzakta kalıyorum evli kız kardeşim orda ve bekarda var annem babamı o kadar seviyorki zannetmem hemen gelsin ama bana gelmezde evli kardeşime gitsin diyecem 

0 oy
(672 puan) tarafından

Off off diger hesaptan actigim postu hatirladım.benim babam da annemi kızı yaşında en yakınızla aldatdı.kuzenimin esiyle inanabiliyormuaun gecen yillarda bende boyle bi post acmistim babamın ihanetini nasıl herkese ispatlarım gibisinden sonunda başardım herkes anladı ne *** yediklerini.....

(672 puan) tarafından

Sadece annenin tarafında djr baban teklensin bide annen sakın evden çıkmasın.gidecekse baban gitsin.o kadar zor zamanlardı ki bide babamın aldatdigindan benden baska kimse subhelenmiy kabul etmiyordu tek başıma ispatladım herkese.Rabbim yardıçcın olsun ama ben yasadiklarımdan sunu anladimki biz uzulduyumuzle kalıyoruz hani diyorsun ya annem babamı çok seviyor diye haah işte benimkide deli gibi seviyordu bu yuzden barıştılar bazen bakıp kahr oluyorum madem barışacaktınız madem boyle mutlu olacaktiniz neden benim çocuklugumu gencliyimi mahv etdiniz her gunumu kavga gurultu içinde gecirmeme neden oldunuz ki.yani sen sakin ol ve kendi ailene odaklan bu olanlar ailüni etkilemesin.ufaktanda annene destek ol ama mevzulara çokta dahil olma bence.

(219 puan) tarafından

Olmaz annem üzüntüden çok kötü olur annemi biliyorum ben hep annemleyim ama babamı asla istemiyorum yahu o kadar çok seviyordum ki babamı anlatamam ama şuan nefret ediyorum annemin ne günahı vardıda bunu anneme yaptı onun yüzünden annem kimlerin ağız kokusunu çekmişti .

(672 puan) tarafından

Şimdilik yapacak bi şeyin yok.anneni yanlız birakma sık sık ara ve zamana birak ha deyince hall olucak meseller deyil....

(219 puan) tarafından

Arıyorum annem cevap vermiyorki bana bende iki gündür arıyorum bana cevap vermiyordu meğersemm böyle olmuş ben uzaktayım diye aklım onlarda kalmasın diye demiyordu ablam söyledi

(672 puan) tarafından

Canım yaa.ne diyeyim ki kalbimdeki eski yaralarım sızladı inan bana.Dua edicem sana....

0 oy
(2,722 puan) tarafından

Nerden olcak tabiki isyerinden buluyorlar..

Devreye siz girin valla gerekirse çınlar çıkartırım benn olsam  7 sülaleyi birbirine katın sizin yasiniz büyük 

(219 puan) tarafından

Valla yaşım 24  ama en büyüğüm 26 yaşında

0 oy
(561 puan) tarafından

Hemen arama dökümüne bakın hangi operatör ise uygulamadan arama geçmişinden hangi numara bulun arayın sorun hayırdır sen diye 

(561 puan) tarafından

image

oncelik 1 no 

imageBu iki 

(561 puan) tarafından

image

Bu da son ekran güvenlik kodu babana gider onu alıp girdin mi tamamdır . Şöyle birsey de var yalnız ayrıntı için güvenlik kodu her defasında girmen gerekir . Her gün bakacaksan her gün şifre ister ayrıntı özel olduğu için 
(561 puan) tarafından

Bu Vodafone hattın babanınki neyse ona göre halledersjn

(219 puan) tarafından

Bu ekran haricinde arama geçmişini öğrenmek için tam olarak ne yazıcam kusura bakmayın sizide uğraştırıyorım hakkınızı helal edin lütfen

(561 puan) tarafından

En son ki güvenlik kodu ile giriş yaptığınızda direk karşınıza çıkıyor ki arama mesajlaşma vs . Bir yere birsey yazmanıza gerek yok uygulamaya girdikten sonda attığım seçenekleri sırasıyla uygulayın.  Vodafone ise Vodafone yanımda uygulamasını indirirsinjz

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 546 göst.
31 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Serpilll (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,138 göst.
8 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Bicirik1 (148 puan) tarafından soruldu
+3 oy
18 cevap 510 göst.
9 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (14,695 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 966 göst.