0 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde (3,825 puan) tarafından

image

Kizceler kardeşim ceyizine eğimli davlumbaz almış şunlardan. Benimkide böyleydi ama ilk evimde kullanıyodum şuan Bodrum'da tam hatirlamiyorum nasıl olduğunu? Sorum şu bunun kapağı yukarı kadar açılmıyor muydu ? Kapağı açınca aşağı sarktığı kadar kalıyor ufak bı boşluk kaliyo yukarıda durmuyo. Umarım anlatabilmişimdir. Mağazada hiç dikkat de etmemiş alırken. annem  görevli yukarı kaldırdı duruyodu bozuk bu diye tutturdu servis çağırmış adam da umursamamis bu böyle falan filan gevelemiş ilgilenmemiş. Sizinkiler nasıl bizi bı aydınlatın yani ufak boşluktan nasıl çekecek kokuyu ona göre bı servis daha çağırıp cirkeflik yapcaz 😅

5 Cevaplar

+1 oy
(375 puan) tarafından

Yukarı kadar kendin açarsan acılıyor normal duruşu arada az bı çekim yeri var cnm ınsaallah bunu sordun 

(3,825 puan) tarafından

Yukarıda durmuyo ama demi kendi kendine tutman gerekiyor 

(375 puan) tarafından

Evet oyle

-Reklam-
0 oy
(9,080 puan) tarafından

tam dumduz yukari kalkmio egimli kaliyir acikligi

(3,825 puan) tarafından

5 parmaklık bı eğimden mi söz ediyosun 

0 oy
(113 puan) tarafından

Bendede var aynısı tamamen acılmıyor dediğiniz gibi. Ama hiç menemen değilim her konudan. 

0 oy
(552 puan) tarafından

Evet dediğiniz gibi aşağıya sarktığı kadarıyla bir açıklık var kendisi sonuna kadar açık kalmıyor bende de var bundan

(3,825 puan) tarafından

Güzel cekiyo mu peki

0 oy
(5,599 puan) tarafından

Kiz niye aciyon kapagini o filtreyi cikarmak icin degil mi ben gic kaldirmam kucuk yerden cekiyo zaten 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 428 göst.
0 oy
0 cevap 65 göst.
27 Aralık 2023 Diğer kategorisinde kubraerennn (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 181 göst.
2 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 529 göst.
15 Aralık 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyakus (2,713 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,108 soru

24,164,566 cevap

335,548 kullanıcı

...