+2 oy
1,035 göst.
Diğer kategorisinde (944 puan) tarafından

8 ocakta 25 haftalik dogan kizimj 3 haftalik kuvez sureci sonrasi kaybettim bi oğlum var onun icin toparlandim ayaga kalkmak istedim ama kızım aklimdan cikmiyor biliyorum benden daha fazla buyuk zor acilar yasayan imtihan olanlar var kimseyle dert yaristirmiyorum herkesin acisi kendine büyük ama kizimj yuzunu unutamiyorum ona heyecanla süt sagisimi onu elimde enjektorle beslediğim ten tene temas yaptığımız ani unutamiyorum oglumun kiz kardesinin elini tuttugu o fotografa bakip bakip agliyorum herkes gencsin yine olur diyor ama ben asamiyorum ne yapacagim psikologa gittim sakinlestirici bi hap verdi bazen onu icince daha iyi hissediyorum ama mutlaka hergun olmasada 2 gune bir aklima gelip modum düşüp agliyorum oglumda bazen gorup çok üzülüyor 

33 Cevaplar

0 oy
(1,095 puan) tarafından

ahh canım baş edilemez teselli cümlesi bulamayız ama şunu söyleyeyim efendimiz sav de sadece hz fatıma annemizi toprağa vermemiştir. çok zor tek teselli var oda ahirette en güzel şekilde bekleyecek seni Allah yardımcınız olsun 🙁

-Reklam-
0 oy
(292 puan) tarafından

Canım benim Rabbim yavrun için sabır versin inşallah üzülme minik bebeğin melek olmuş cennet kabısında seni bekliyo Rabbim büyük nasibinde ne varsa onu yaşar insan oğlu Başın sağolsun canımın içi😢

0 oy
(4,827 puan) tarafından

Rabbim sabır versin dostum evlat acısını düşmanıma bile vermesin çok zor, zamanla unutmasanda alışacaksın verende Allah alanda cennet kuşu olmuş seni bekleyecek tekrar sabır diliyorum 

0 oy
(212 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bak bende kaybettim 4yaşında evladımı düşün o kadar anımız vardı ki 1sene geçti ama hiç bi zaman aklımdan cıkmıyo cok zor yaşanmışlıkların cogaldıkça acısı daha zor ve ben bi anne olarak gözümün önünde onun başına gelen her acıya şahit oldum anlarsam nasıl dayandın dersin o yüzden onlar bizim meleklerimiz cennette inşallah kavuşucaz geride kalanlar var onlar için sabretmemiz lazım ben inanıyorum rabbim bizi cennetinde kavuşturucak üzülmeme çalış bi sınavdasın ve o sınavdan layıkıyla geçmeye çalış

Kendini oyalamaya çalış mesguliyet bul gez toz örgü ör duygusal müzikler dinleme onu hatırlatıcak şeylerden uzak durmaya çalış ben psikolojik destek almadan kendi kendime sevdiklerimin sayesinde atlatmaya çalışıyorum şimdilik 

0 oy
(1,132 puan) tarafından

Rabbim sabır versin evladını sana bağışlasın onun acısını göstermesin 

Böyle düşün canım o artık cennette bir melek ve senj bekliyor orda . Yasasaydi belki engelli olacaktı belki bir sorunj olacaktı. Hayırlısı buymuş belki.

Tabi ki hiçbir söz evlat acısını dindirmez Rabb'im kaldıramayacagimiz acıları gostermez bize . İnsallah Rabb'im tez vakitte hayırlı bir şekilde sana tekrar nasip eder.

Abimin ilk çocuğu da bu haftalarda doğmuştu o da bir ay yaşamadi. Kuvozde iken beynine kan sıçramışti ve sol eli tutmuyor dedi. Çok şükür şimdi bir kızı bir oğlu var .

0 oy
(7,058 puan) tarafından

Rabbim sabır versin geçmiş olsun

0 oy
(26,044 puan) tarafından

Ah canim ah seni cok merak etmiştim 🙁

İnsan yarın başına ne gelicek bilemiyor gerçekten. Ne kadar mutluydun oysa. Deli dolu enerjik🥺

Basin sagolsun.senin artik bir cennet kusun var unutma lütfen 🥺

0 oy
(5,247 puan) tarafından

Cocugunu kaybetmis bi anneye ne denilir ki söyleyecek tek kelime yok basin sagolsun gecmeyecek alisacaksin 

0 oy
(7,808 puan) tarafından

Ahh kuzum benim ciğerim yandı benim de okurken o kadar normal ki bunları hissetmen o senin parçandı ve yüzünü gördün kokusunu aldın cenneti kokladın sen offf ne desek az gelir hiçbir şey acını hafifletmez ama şanslısın biliyor musun melek kızın sana cennetin anahtarını hediye etti buna tutun ve onun çok güzel bir yerde olduğunu unutma canım benim.

0 oy
(22,267 puan) tarafından

Ya çok üzüldüm Rabbim sabır versin 

0 oy
(1,047 puan) tarafından

Çok normal hala lohusa sayılırsın bu unutulacak bişey değil ama kafanı dagitmalisin durekli düşünürsen üzülürsün o cennette emin ellerde sen kendini ve oğlunu düşün şeytan vesvese veriri boş kalma 

0 oy
(2,116 puan) tarafından

Zamanla alışıyor insan daha çok yeni o yüzden böylesin

Bende 35 haftalık bebeğimi kaybettim ilk bir sene çok çok zordu durup durup ağlardım ilk bebeğimdi etraftakilerde anlayış yoktu doğmamış bebek için niye ağlıyorsun bu kadar diyorlardı ve bu daha çok zoruma giderdi 

Sana tavsiyem oğlunla daha çok ilgilen etkinlikler yap gez toz kafa dağıt yoksa başka çare yok rabim gönlüne ferahlık versin cennetinde kavuştursun 

0 oy
(1,313 puan) tarafından

Seni okdar iyi anlıyorum ki bnde 5 bucuk yaşndaki oğlumu toprağa verdim 4 ay oldu acısı hiç bir şekilde geçmiyo hele ki dolaptan kıyafetlerini ayırıp ihtiyaç sahiplerine verdgm zaman bir hançer. Oturdu yüreğime :(

İlgili sorular

+3 oy
21 cevap 720 göst.
18 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Huzeyfem (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 678 göst.
15 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Gonul yaram (1,117 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 479 göst.
22 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
26 cevap 760 göst.