+2 oy
978 göst.
Diğer kategorisinde (932 puan) tarafından

8 ocakta 25 haftalik dogan kizimj 3 haftalik kuvez sureci sonrasi kaybettim bi oğlum var onun icin toparlandim ayaga kalkmak istedim ama kızım aklimdan cikmiyor biliyorum benden daha fazla buyuk zor acilar yasayan imtihan olanlar var kimseyle dert yaristirmiyorum herkesin acisi kendine büyük ama kizimj yuzunu unutamiyorum ona heyecanla süt sagisimi onu elimde enjektorle beslediğim ten tene temas yaptığımız ani unutamiyorum oglumun kiz kardesinin elini tuttugu o fotografa bakip bakip agliyorum herkes gencsin yine olur diyor ama ben asamiyorum ne yapacagim psikologa gittim sakinlestirici bi hap verdi bazen onu icince daha iyi hissediyorum ama mutlaka hergun olmasada 2 gune bir aklima gelip modum düşüp agliyorum oglumda bazen gorup çok üzülüyor 

33 Cevaplar

+4 oy
tarafından

Seni çok merak etmiştim çok üzüldüm inanki Rabbım kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zor Rabbım sana da sabır versin 😢

-Reklam-
+3 oy
(2,209 puan) tarafından

40 günlük oğlumu yoğun bakım sürecinde kaybettim aynı hisler duygular. Evde diğer oğlumun kardeş beklemesi. Hergun yogunbakima gidip bebeğimi sevmem. Buzluktan onlarca paket sütlerim. Dolaptaki kıyafetleri kapı süsleri çiçekleri. Ciddi anlamda bir ara aklımı yitirecek gibi hissettim. Acının büyüğü küçüğü olmaz ki hele evlat. bir kere yüzünü görünce yıllardır bakmış sevmiş gibi...

Çok üzülerek söylüyorum acısı ne geçiyor ne hafifliyor bence bu yüzdendir ki öldüğümz zaman elimizden tutup bizi zorla cennete götürecek cennet kuslarimiz.

İmkanın varsa psikolojik destek al daha hafif atlatırsın

Benim imkanım yoktu...

Bana ne iyi geliyorsa ben onu yaptım. Kendime iyi baktım. Belki bencilce gelecek ama gezdim kendime ne iyi geliyorsa bol bol kitap okudum. Yetişkinler için boyama kitapları var gece yarılarına kadar beynimi yordum. İnsanlar nekadar çabuk toparlandigimi düşünüyordu ilk günler ama ben diğer evladım için en çabuk nasıl toparlanmam gerekiyorsa onu yaptm. 5 yıl geçti üzerimden şimdi bir kızım daha oldu ikisine bakarken zaman oyaliyor beni daha çabuk geçiyor. Ama geçen yoğun bakımda bir bebek videosu gördüm aklıma geldi sanki az önce ölmüşcesine saatlerce ağladım o his asla geçmiyor. Ama bizde insanız iyikide öyleyiz gün içinde kosturmada beynimiz oyalaniyor gelmiyor aklımıza. Rabbim sevgisi kadar sabrını versin inşallah sana

(833 puan) tarafından

Zaman unutturmuyor, alıştırıyor

+2 oy
(6,868 puan) tarafından

Geçmicek evlat acısı zor herkes gecicek dicek ama gecmicek ama zamanla daha iyi hissediceksin alışıcaksin seni bekleyen bir cennet kusun var annem olmadan cennete girmicem diyen bir kuş rabbim sabir versin sana 

+2 oy
(1,741 puan) tarafından

Allah sabırlar versin aslinda fazlada diyecek birşey bulamiyorum ama acını yaşa bastırma hemen normale donmen beklenemez zaten Allah yuregine ferahlıklar versin 

+1 oy
(143 puan) tarafından

Canım benimm... Ne yazılır şimdi bu postun altına ne yazılır Rabb'im büyük yerden imtihan vermiş sevdiği kuluymuşsun. Unutma o senin cennet kuşun Rabbim imtihanını kolay eylesin peygamber sabrı versin inşallahhh🤲🏻🥺💓

+1 oy
(4,146 puan) tarafından

Rabbim sabır versin canım ne denir bilmiyorum kardeşimi kaybettigimde nefes alamamıştım ayaklarım tutmamisti bu durum geçmez bu acı dinmez dedim ama Rabbim sabrını veriyor unutulmuyor ama zaman geçtikçe acısı hafifliyor, Rabbim sana şeffafci eylesin 😔 

+1 oy
(1,651 puan) tarafından

Tek ilacın zaman canim unutulmyo insan açısına alışıyor  evlat acısı baska birşeye benzemsz Rabbim sabır versin bol bol dua et  seni el örgü biliyorsan strese iyi geliyo kafan dagili r bn ne zmaan bunalımda hissetsem el örgüsü yapmaya çalışırm

+1 oy
(53,796 puan) tarafından

basiniz sagolsun Allah sabirlar versin canim benim 

+1 oy
(8,632 puan) tarafından

Çok zor ne denir ki Allah evladına uzun ömür versin kuzum. Evladın için toparlan nasip değilmiş ölüm acısı yok zor 😔

+1 oy
(3,721 puan) tarafından

Ciğer yarası zordur kardeşim ne diyeceğimi bilmiyorum oğluna teselli bul en azından sen cennette bir evlat göndere bildin tertemiz bir şekilde o da Allah'ın izniyle seni orada bekliycek 

+1 oy
(4,194 puan) tarafından

Daha çok yeni evlat acısı bambaşka Rabbım kolaylastirsin kendinize bir mesgale bulmanızı tavsiye ederim gunuzu başka bir şey ile doldurun ancak öyle bir nebze ferahlarsiniz. Tamamen unutmayi beklemeyin bu mümkün değil ama alışırsıniz en azindan 

+1 oy
(3,130 puan) tarafından

Sizi çok iyi anlıyorum. Benim 17 haftalık kaybım var. Kaç yıl oldu, aklıma geldikçe kötü olurum. 

Tek tavsiyem, size iyi gelen insanlarla iç içe olmanız, ruh halinize iyi gelecek yerler gezmeniz. Bana bunlar iyi gelmişti.

Başınız sağ olsun, çok zor ama alışıyor insan. 

+1 oy
(11,407 puan) tarafından

Rabbim sabrını versin inşaAllah canım çok zor teselliside yok 

+1 oy
(1,348 puan) tarafından

Evlat acısı geçmez kuzum geçmez ama atma icine agla acını yasa acını asıl yasamazsan daha çok piskolojin bozulur .melek geldi melek gitti öbür dünyada bir meleğin cennet kapısında seni bekliyor olacak.RABBİM sana dayanma gücü sabır versin inşallah m

+1 oy
(280 puan) tarafından

Gerçekden çok etkilendim kendimi senin yerine koydum dayanması çok zor((

0 oy
(309 puan) tarafından

Allah sabır versin gönlünüze inşirah ferahlığı versin zor bir durum ama rabbim isteseydi verirdi hakkınızda hayırlısı böyleymiş demekki bu dünyada ki ömrü bu kadarmış cennette sefaatciniz olacak inşallah çok düşünmemeye çalışın kendinize uğraşacak işler bulun isyan etmeyin evlatlarımız bizlere verilen emanet sahipleri biz değiliz rabbim o kadar ömür bicmis evlat kaybı peygamber ağlatmis bir imtihan çok zordur lakin zamanla daha da iyi olacaksiniz gecmeyecek ama alisacaksiniz inşallah. Sağlıklı bı evladınız var onu da üzmeyin onun da size ihtiyacı var size muhtaç.

Etrafımda 20yasinda ki oğlunu 8yasinda ki kızını kaybetmiş anneler var bu şekil inanın daha zor ama zamanla sizde güleceksiniz de gezip tozacaksiniz da 

Allah'tan geldik hepimizin dönüşü ona 

0 oy
(2,727 puan) tarafından

Çok zor canım evlat kaybetmenin her türlüsü zor helede kucağına alıp kokusunu içine çekince çok çok daha zor rabbim sabrını versin inşallah 😢 gençsin yine yaparsın diyorlar ama o evladın acısını başka evlat almayacak ki böyle teselli vermesinler

0 oy
(22,679 puan) tarafından

Çok haklısın. Açın çok taze. Acinı yaşamak hakkın. Ağlamak üzülmek hakkın. İlacını içmek iyi geliyorsa ihmal etme o zaman. Evladinla oyala kendini. Biraz istemesen bile sosyalleşme ye çalış. Allah'ım sabırlar versin. Acını hafifletsin inşallah 

0 oy
(2,626 puan) tarafından

Evlat acısına bu dünyada teselli yok ki. Başın sağ olsun canım. Allah tekrarını yaşatmasın 🙏 sabırlar diliyorum. Oğlun da üzülür elbet ama senin de acını yaşayıp yasını tutman lazım. Arka plana atma ağlamak istediğinde ağla. Oğluna sarılarak iyileşmeni diliyorum

0 oy
(10,281 puan) tarafından

Hiç kimse bu lafı kullanırken teselli ediyor sanıyor ama daha üzücü yine yaparsın falan öyle kişileri dinleme ama o bebeğin şuan cennete ve seni bekliyor üzülme illa sonunda ona kavuşacaksın adına çok üzüldüm Allah seni evladınla sınadı çok şükür oğlun var oğluna sarılıp doya doya kokusunu içine çek belki rahatlarsın 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 621 göst.
15 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Gonul yaram (1,117 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 452 göst.
22 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
26 cevap 722 göst.
13 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Jajakkn (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 191 göst.