Sıradaki tatlım bu olacak galiba 😀
Oruçta tatlıdan tatlıya hücum ediyorum😀
Çok cahilim heralde, şimdi googledan bakıp öğrendim 😅 görünümü muhallebili pudinge benziyor
Muhallebili puding degl direk muhallebi sjsj muhallebi malzemesi sjjs
O direk renkleri aynı şekil model vermek için kullanıyorlar sanırım
Bencede cahillik başa bela gidip bakıp geldim sjsj
Allah seni, bende yaptın, biliyorsun bana tarif vercen sandım 😆 olsun tek olmamakta güzel 😄😄
Dibinde kek kırıntısı var en üstte de eritilmiş çikolata sanırım yada ganaj
@Pakize333, o zaman zahmetli değil yapımı, kilosu 270 falan yazıyor nette
İsmide pek afilli 🤭
Realist hanimm kız aynı muhallebi adını değiştirmişler sjsjs
En iyisi evde yapmak😀bol bol yapıp günlerce yemek hem her gün tatlı yapma derdinden de kurtulmuş olunuyor😀😀
@Esmaa25 kız sus, cahilliğimizi belli etme muhallebi falan. Onun adı var Spoonful😂 adını yazmak için iki kere baktım ya. Tadı güzelse listeye eklerim bende
Acaba sutlerde birseymi cikti milleti buna sardirdilar şimdi 😀😀
@Realisthanim ben o cahilliği malzemelere bakarken eee muhallebiymis diye yüzüme çarptım sjsj
Oktay ustanın tarifi var bende onu yapıcam
İki kez yaptım. Hazır kakaolu kek kullanacaksan a101in kekini asla alma. Çok kötü kokuyordu
Evde yaparım muhtemelen
Ellerine sağlık şimdiden
Kaşık tatlısı yani 🙄 dibine kedidili koy sütle ıslatıp güzel oluyor. Spoonful diye mi ünlenmiş kız bu biz bunu üniversitede yapardık teee 17 18 sene önce
Evet çok güzel
duabi cikolatasina dondu galiba wp yazam yazana 🤢
Ben moda olan şeyleri genelde hiç merak etmem . Sadece kardeşim bahsetti bugün yeni haberim oluyor 😀 tatlı düşkünü biri olarak mutlaka yapmam lazım ama Dubai çikolatasini hiç yemedim merak da etmiyorum 😀
Yarın yapacağım bende bugün göre göre canım çektı beee😃
Denemedim ama acayip canım.sitiyor zaman bulursam yapacağım oda anca hafta sonu eşim evdeyken yaparim bebeğe bakan biri lazım
1,468,831 soru
24,064,691 cevap
330,298 kullanıcı