+2 oy
128 göst.
Diğer kategorisinde (6,914 puan) tarafından

Kizlar cumlemiz var ama sohbetvari konusamiyor kitap okumaya baslayinca dinlemiyor kaciyor yada kitabi aliyor elimden nasil yapsam kelime ogretebilirim yeni yeni surekli konusuyorum ama yeterli gelmiyor sanirim herkes neden konusmuyor diyor canım sıkılıyor artik arastirirken hz musa duasini gordum duadan zarar cıkmaz deneyen var mi acaba 

4 Cevaplar

+1 oy
(3,096 puan) tarafından

Çocuk kaç yaşında ki göz teması kurun yavaş konuşun ve kısa öz cumleler olmalı 

(6,914 puan) tarafından

35 aylik olcaz canim kelime acigimizi kapatmamiz lazim 3 lu cumlesi var ama anne su nerde anne bu nerde bu ne babam nerde diyor ama sohbetvari konusmuyor iste kendi ihtiyaclarini soyluyor 5 e kadar sayiyor renkleri biliyor ama al karsina sohbet et kivaminda degiliz ben mi cok zorluyorum yoksa yavas yavas daha da acilir mi bilmiyorum

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Kaç aylık canim

(6,914 puan) tarafından

35 aylik olcaz canim kelime acigimiz cok ihtiyacimiz kadar konusuyoruz anne su nerde anne bu nerde babam nerde babam yok gitti hani bu tarz cumleleri var 5 e kadar sayiyor renkleri biliyor ama al karsina sohbet et tarzinda konusmiyor ihtiyaci kadar konusuyor bende acilsin istiyorum artik iyice konussun 

tarafından

Bir doktora gösterdin mi canim peki hani belki birden açılır inşallah çünkü bildiğim kadarıyla erkek çocukları kızlara göre biraz daha geç konuşuyorlar 

(6,914 puan) tarafından

3 yaşını bekliyorum açıkcası kelimesi cumlesi var diye hic olmasaydi coktan gitmistim ama kelimesi cumlesi olunca acaba daha zamani mi var diyorum nisan sonu 3 yaş olcak iste hz musanin duasini duydum  denemek istiyorum belki burda da deneyen vardir her ay kelime ogreniyor ama herkes neden konusmuyor diyince korkuyorum eylulde kresede verelim dedik esimle bezini biraktircam bu yaz 3 yaş devlet kresi varmis bizim mahallede onla gorusucem bir benim oglum o zaman 3.5 yas olcak kalem tutmayida ogrettim uzerine de dusuyorum kendi kendine oyunda kuruyor sadece konusmasi iste canımı sıkıyor 

+1 oy
(5,127 puan) tarafından

Duayı bende görmüştüm Instagram'da vardı deneyebilirsin inanmak önemlidir duada zarar değil fayda görürsün. Kitap içinde uyuturken oku canim o zaman dinler. TV telefonu yasakla ve doktora götür canim 

(6,914 puan) tarafından

Birde oyle deneyim canım  doktoru 3 yasini bekliyorum canim cumlesi kelimesi var 5 e kadar sayiyor renkleri biliyor kac yasindasin diyince eliyle 3 yapmaya calisiyor diye sadece sohbetvari konusmuyor 

(5,127 puan) tarafından

Anldim canim cok zorlama bazen bizde hata yapıyoruz sormayacagiz anlatacağız çocuk bir bakıyorsun cümle kuruyor. Havalar sıcak olunca sürekli parka götür faydasını çok görüceksin

+1 oy
(4,855 puan) tarafından

Cocuk sarkilari soyle 

(6,914 puan) tarafından

Sar sar makaraya eslik etmeye calisiyor mavi araba nerde diye sarkiyi eslik ediyor biraz daha ustunde durmam lazım s

(4,855 puan) tarafından

Bunlarla kalma surekli sarkilar soyle benim oglum 3 yasinda 2 ayliktan beri boyleyim daha konusamazken elleriyle eslik ederdi 2 aylikken anlamazdi ama gozlerimin icine bakar beni izlerdi sadece sarkilarla kalmadim ben ilahiler 32 farz kiss dualar sofra duasi hepsini biliyo cok sukur 

(6,914 puan) tarafından

Tamam canım tesekkur ederim masallah senin oglana 😇

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 104 göst.
0 oy
1 cevap 1,022 göst.
24 Temmuz 2021 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 154 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde UmAYElcin (298 puan) tarafından soruldu

Kategoriler