+3 oy
183 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (275 puan) tarafından

Doktorum bu hapı verdi ama kullanma kılavuzu karışık pek anlayamadım kullanma kılavuzunı da okudum yine anlayamadım beni aydınlatır mısınız kızlar rica etsem  ilacın üstünde gün yazmıyor böyle yapıştırma var ilk kullandığım şeritte Çarşamba son olarak gözüküyor. Ee başka perşmebe gününden başlayan yapıştırma da yok ne yapacağım yaa

image

4 Cevaplar

+1 oy
(275 puan) tarafından

Bu arada yazmayı unutmuşum doğum yapalı 14 ay oldu hiç adet görmedim. Adette başlayamadım hap alır almaz başladım her gün aynı saatte içtim 

-Reklam-
+1 oy
(12,311 puan) tarafından

Bilgim yok post yukarı çıksın 

+1 oy
(5,403 puan) tarafından

Etiketler unutmam için yapılmış bir şey okadar önemli değil sırasıyla ara vermeden içeceksin 7 gün kullanmışsın 8 den devam edeceksin son üç yeşil hap haricinde hepsi aynı ilaç zaten sadece sonrakiler farklı 

(275 puan) tarafından

Peki sonrakiler ne için tam olarak diğerleri beyaz o 4 hap yeşil 

(5,403 puan) tarafından

Beyaz olanlar etken madde içeren regli olmanı sağlayacak ilaç yeşil ilaçta plesebo ilaç içinde etken madde yok 

(275 puan) tarafından

Tamam çok teşekkür ederim:)

0 oy
(690 puan) tarafından

Hem istençeyen gebelikten korur hemde adetini duzenler 8e kadar normal içmissin her gun ayni saatde almaya özen göster sonda olan 4 ilac demir takbğviyesi hem adetde kaybolan kani yeniler hem de onları içmeye başladıgında adetin gelir.sonuna kadar düzenli saatlerde iç biter bitmez ikinci kutuya geç.tabi eyer korunmak için içiyorsan.

(275 puan) tarafından

Son gün 2tane hap içilecek yani öyle mi

(690 puan) tarafından

Hayır son ilacı içeceksin yarın yeni bir kutu açıp baştan başlayacaksın canım.iki ilac içmeyeceksin yani

(275 puan) tarafından

Tamam canım çok teşekkür ederim çok soru sordum hakkını helal et 

(690 puan) tarafından

Ne demek helal olsun aynı ilaçdan aldım bende aklında soru olursa sor lutfen çekinme:)

(275 puan) tarafından

Tamam canım ❤️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 84 göst.
0 oy
2 cevap 68 göst.
+1 oy
8 cevap 121 göst.

Kategoriler

1,452,722 soru

23,848,519 cevap