+1 oy
173 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (5,311 puan) tarafından

Bebek arabası sorularım bitmiyor ama:) eşim açık renk istiyordu ama bayağı açık hani krem gibi, ben de onlar çabuk kirlenir diye istememiştim, siyah aldık(uygun özelliklerde olan siyah vardı sadece) şimdi geldi açtık da acaba çabuk mu tozlanır yıllardır kullanıyormuş gibi mi olur acaba hemen?

Güzel bayağı, kullanışlı ama hemen de eskimiş gibi görünmesini istemem.

Internetten alınca böyle oluyor galiba evde test ediyoruz bu konuda yorum yoksa 😁

7 Cevaplar

+1 oy
(3,852 puan) tarafından

Hayır öyle toz tutma gibi bir şey olmuyor. Pusetler kirlenmeye o kadar müsait ki, siyah olması en iyisi. 

Eskimiş gibi görünmemesinin en önemli noktası, güneşe aşırı maruz kalmamalı. Güneşten ötürü rengi açılabilir. Ama o da hemen olmaz. Ki o zaman da kullanılmayacaksa ne zaman kullanılacak. 

(4,843 puan) tarafından

Katılıyorum benim de bebek arabam siyahtı hatta post sahibi sizmiydiniz maxi cosi lara 2 yi soran benimki ancak 2 yıldan sonra rengi açıldı dediğiniz gibi güneşe maruz kaldığı için 

(3,852 puan) tarafından

Maxi cosy île ilgili post açmadım ama yorum yapmış olabilirim, hatırlayamadım. 

Güneş olayı tüm koyu renkler için geçerli zaten. Sadece açık renklerde sorun olmaz ama bu seferde kiri olduğu gibi gösterir. 

-Reklam-
+1 oy
(3,468 puan) tarafından

Güneş ışığına direkt maruz kalmazsa tozlanma gibi sıkıntılar pek olmuyor. Bazı modellerin parçaları makinede yıkanıyor zaten veya ıslak bezle silinebilir. Ama güneş ışığına maruz kalırsa geri dönüşü olmayacak şekilde rengi açılır solar.

+1 oy
(14,950 puan) tarafından

Nerede durduğuna bağlı. Ben apartmanda otururken eve koyduğum içi çok tozlanma olmazdı. Ama dışarıda durarsa olur. Koye taşındım sanki hiç kullanmiyormusum gibi olurdu.

+1 oy
(30,028 puan) tarafından

Bizim araba da siyah toz öyle çok olmadı da güneşten rengi açılabilir bizimki biraz öyle oldu çünkü 

0 oy
(3,928 puan) tarafından

Bence koyma yerine bağlı biz daha tam kullanamadik ama siyah en iyisi kirlenmeye belli etmez

0 oy
(6,620 puan) tarafından

Benmki grili siyahlıydı hiç öyle toz felan olmadı . İstanbul'da yaşıyorum zaten sadece yazın kullanıyordum bebek arabasını ayda iki kere de kirlendiğini gördükçe banyoda yıkıyordum benim balkonum yok çünkü süzdür yordum hemencecik muşamba bol olduğu için kuruyordu.. bence sen de siyah tercih etmelisin çünkü çocuğunun eline meyve falan vereceksin açık renk olunca meyve düşse direk leke tutar ama siyahta belli olmuyor

0 oy
(1,660 puan) tarafından

Siyah da kirleniyor eltimin var arada yıkıyorum diyordu simit ekmek vs parçaları dokuluor ve asla temizlenmiye ters çevirip sirkelemek gerekiyor merdiven altlarında toz olmuyor toz konusunda bir sorun yaşamadı

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 283 göst.
0 oy
23 cevap 701 göst.
3 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 235 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde &Alya& (529 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,092 soru

24,149,223 cevap