+1 oy
1,124 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (6,164 puan) tarafından

Kızımı emziriyordum . Yerine koydum gittim mutfağa telefonu aldım eşim mesaj atmış. Uyanmissin yazmış bir iki şey daha yazmış. Nerden çıkardin bunu yeni aldım telefonu elime dedim . Yazdıklarım mavi tık oldu dedi. Ben de odaya girdim kapıyı kilitledim. Şifre de var telefonumda nasıl mavi tık olur . Hani biri girse de hemen çözemez herhalde şifreyi 

19 Cevaplar

+4 oy
(9,587 puan) tarafından

Evine biri girse mesajınla ne işi olsun bu kadar önemli ne olabilir ki o yazışmalarda yani biri wp ını bağlamıştır yada sen uyku sersemi bakmışsındır 

(6,164 puan) tarafından

Hayır bakmadım eminim.. wp imi bağlayacak kimse yok. Eşim öyle birşey yapmış olsa mavi tık oldu demez herhalde 

(9,587 puan) tarafından

Peki kim girmiş olabilir giren hakkında bir tahminin vardır bunu düşündüğüne göre 

-Reklam-
+3 oy
tarafından

Uyku sersemi bakmış olabilirsin cnm hırsız evine girse telefonu alıp kaçmak yerine ne diye mesajlarını okusun

tarafından

Bak buna sevindim bu iksirin formulünün patentini al rockefeller ailesi havada kapar zaten dünya para kaldırır Karun kadar zengin olursun ömrü billah sırtın yere gelmez 😂😂

(6,164 puan) tarafından

Çok komik

(6,164 puan) tarafından

Keşke burda kişiye engel özelliği olsa da bazilariyla hiç muhatap olmasak

tarafından

Alt yorumlarına göz gezdirdimde gercekten ironi yaptıgını düşünüyorum açıkçası

(165 puan) tarafından

Aahahahajajjaja 

+1 oy
(1,392 puan) tarafından

CIA, mossad, yada mit ajanları yapmış olabilir. Bunların hepsi amariganin oyunu sakın bu oyunlara gelmeyin 

(11,951 puan) tarafından
+1

Sesli güldüm 😂😂

(1,392 puan) tarafından

Bilemedim ki başka ne deyim 😂

(272 puan) tarafından
+1

Allah iyiliğini versin ya çok güldüm 😂😂😂😂

(1,392 puan) tarafından

Post sahibi de gülüp eğlenelim diye açmış sanırım postu sağolsun 😂

+1 oy
(4,727 puan) tarafından

image

bak canım WhatsAppa giriyorsun köşede işaretlediğim 3 noktaya tıkla orada bağlı cihazlar yazar oraya tıkla bak bakim bağlı cihaz var mı varsa birisi WhatsAppını başka yerde açmış olabilir 
(6,164 puan) tarafından

Baktım bağlı cihaz yok sağ olun :)

(4,727 puan) tarafından

Rica ederim canım 

Belki eşin yanlış gördü göz yanılması oldu yada senin elin falan çarptı 

+1 oy
(1,328 puan) tarafından

Canım banada aynısı oluyor mesela ben başkasına mesaj atıyorum tekrar girip baktığımda mavi tık olmuş oluyor sonra tekrar çıkıyorum mavi tık gidiyor görülmemiş oluyor mesaj neden olduğunu bende bilmiyorum. Evine biri girmemiştir korkutma kendini benimde oluyor yani durup dururken

+1 oy
(2,515 puan) tarafından

Aklıma direk neşeli günler filmindeki elin meteliksiz turşucusunu kaçırıpta turşusunu mu kuracaklar lafı geldi 😀 evine biri girecek mesajları okuyacak hiçbir şeye dokunmadan gidecek tuhaf. 

+1 oy
tarafından

Msj geldiği anda okundu olarak işaretle yazısıda çıkıyor ona yanlışlıkla basmış olabilirmsin

(6,164 puan) tarafından

Bunu bilmiyordum bir bakayım 

0 oy
(1,514 puan) tarafından

Evine giren niye mesajlarını okusun 😊

(1,514 puan) tarafından

Gerçekten ciddi ciddi soruyormusun ?

Nasıl bı hayatın var bilemiyorum, ama ben evime biri girdi mesajımı acti diye düşünmem imkansz böyle bişey, ama senin  ruhsal sıkıntıların olabilir canım 

(6,164 puan) tarafından

Hemen de teshisi koydunuz tebrik ediyorum sizi ayakta alkışlıyorum 

(1,514 puan) tarafından

O zamn şöyle diyelim evine birisi girdi sen uyurken mesajlarını okudu ve hiç birşeye dokunmadan gitti oldu mu şimdi 

(217 puan) tarafından

Gerçekten teşhis koyuyorsunuz tanımadan bilmeden insanlar etiket takmaya bayılıyor soru sahibi demekki muallakta kalmış ki böyle bir soru yöneltmiş mesela aile binasında olsa diyelim birinin herhangi bir sebeple girmesi mümkün veya bazen anahtarlarını bulamıyoruz evin içinde ve bir yerde düşürdük sanıyoruz ama bunu evimize gelen biri almış da olabilir ve bu hepimizin başına gelir yani sadece hırsızlık için girilmez ki eve her çeşit insan var kimin kafasında ne dönüyor bilemiyoruz 

(1,514 puan) tarafından

Avukatı mısınız soru sahibinin ? Neyin teşhisini koymuşum, varsayım laf üzerine mı konusucaz, açılan posta göre cevap veriyor burda, ki herkes tuhaf ve saçma bulmuş normal olarak.

0 oy
(6,231 puan) tarafından

Uyku sersemi sen açmışsındır cnm hatırlamıyorsundur

(6,164 puan) tarafından

Hayır canım kalkmadim . Kendimi biliyorum 

0 oy
(1,558 puan) tarafından

Watsapta hesabına bağlı olan kimse vsrmi baksana 

Çünkü biri bağlıysa o kişi açtıysa açılıyor mesaj

(6,164 puan) tarafından

Ona nasıl bakılıyor 

(1,558 puan) tarafından

Watspaa girince üstte 3 nokta var oraya tıkla bağlı cihazlar yaziyor

0 oy
(11,951 puan) tarafından

Eşim bana mesajların mavi tik oldu dese aklıma son gelecek şey bile olamaz heralde evime birinin girmiş olmasıı.😂

(9,587 puan) tarafından

Benim mesajlarım mavi tik bile olmuyor görülmem kapalı biri girse okusa anlamam imkansız 😅😅😅

(11,951 puan) tarafından

Ahahah al benden de o kadar benim ki de kapalı😂😂

Açsak mı ki acaba kız eve biri girerse haberimiz olur :Djsjs

0 oy
(1,510 puan) tarafından

WhatsApp birine bağlı demekki 

0 oy
(4,703 puan) tarafından

Ekranin acik kalmış olabilir. Ya da esin yanlis gördü, tuhaf. Ama cok takılacak bir durum değil bence. Ya da birisi whatsabini kopyaladi, oyle seyler olabilir mi bilmem ama

0 oy
(579 puan) tarafından

Neden aklına evine birinin girmesi ve telefonuna bakmasi geldi? Saçma değil mi? Belki uyku sersemi acmissindir belki eşin yanlış görmüştür belki başka bir şeydir belki de hicbir seydir, neden böyle ufak şeylere anlam yüklüyorsunuz? 

0 oy
(3,990 puan) tarafından

Sence bu mantıklı mı

Bu soruyu önce bir kendine sor gülüm 

Bazen telefonda olabilir 

Geçen telefonum sessiz olmasına rağmen vatsaptan mesajlar gelince süreki sesli şekilde geldi bende anlamadım gitti 

Aç kapa yaptım düzeldi 

(11,951 puan) tarafından
+3

Telefonu kapatıp açmak ❌️

Eve birinin girmesi          ✅️  😂😂😂

0 oy
(23,503 puan) tarafından

Telefonla ilgili teknik bir durumdur deyip üstüne düşmezdim 

Tövbe estağfurullah üç harflilerin gelmesi birinin gelmesinden daha mantıklı geliyor bana 

Eve kim neden girsin girse telefonumu neden karıştırsın, eliyle koymuş gibi telefonumun yerini sifresini nerden bilsin sorularının hepsi cevapsız kalıyor 

(6,164 puan) tarafından

Üç harfli girmiş düşüncesi o kadar korkunç gelmiyor bir insanın girmesinden

(23,503 puan) tarafından
+1

Biri girse bıraktığı tek iz mavi tik olmazdı herhalde 

0 oy
(150 puan) tarafından

En mantıklı cevabı söylüyorum Eğer ki WhatsApp en son eşin ile konuştun ve mesaj kısmından çıkmadan telefonun tuşlarını kilştlediysen yani eşinle konuştuğun sayfada kaldıysan eşin mesaj attığında mavi tık olma ihtimali yüksek .bence böyle oldu

0 oy
(5 puan) tarafından

En mantıklısı belki biri WhatsApp.kullaniyor olabilir senin ki kendinde kopyalamis olabilir 

(6,164 puan) tarafından

Kopyalasa bende görünür mü 

(5 puan) tarafından

Hayır anlamazsın kim yaptı diye benim başıma geldi eltim gizliden benim telefondan watsap kodu var kendi telefonuna aratmisti benim watsap ondaydi meğersem kimle ne konuşuyorsam biliyormus

0 oy
(2,126 puan) tarafından

Hırsız ; aaa telefon bakayım mesaj gelmişse görüldü atayım çünkü neden atmayım🤣

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 79 göst.
9 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Prensesp (9,908 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 571 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 207 göst.