+4 oy
456 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (203 puan) tarafından

Eşinizin giyimine karışır misiniz şimdi işe giderken bunlar sana yakışmıyor giyme artık dedim bozuldu bende vicdan yaptım aradım açmıyor keşke demeseydim

22 Cevaplar

+2 oy
(820 puan) tarafından

Hiç bişey demez😂 normalde karışmam anacak özel günlerde yakın akrab vs. De birbirimize Uygun olsun diye giydiği şeyi sevmezsem söylüyorum sen ayarla der

(203 puan) tarafından

Güzelmiş 

-Reklam-
+2 oy
(2,370 puan) tarafından

Valla bende olduğum gibiyim ya bilmiyorum doğrumu ama bu konularda birşeye güzelse güzel derim değilse değil derim. Eşimde direkt benim beğendiklerimi satın alır giyer. Eşim esmer mesela siyahı hiç yakıştırmam açık tonlar tercih etmelisin kıyafetlerde siyah sana yakışmıyor derim. Bozulmaz beni dinler. Sonuçta eşini değil kıyafeti yakıştıramıyorsun. 

(203 puan) tarafından

Benim eşim de esmer bende yakıştırmam siyahi

(2,370 puan) tarafından

Olmuyor siyah siyah 😂😂

+2 oy
(19,873 puan) tarafından

Karışmam çok ilgili değilim giysileri konusunda hangisini giyiyosa giysin ne yapayım 🤷🏻‍♀️😁

(203 puan) tarafından
+1

Ben dayanamıyorum ya:)

(19,873 puan) tarafından

Boşver o beğenmiş giymiş sonuçta o sana karışıyor mu birşey giydiğinde

+2 oy
(1,564 puan) tarafından

Bende söylüyorum kocam küsüp trip atmıyor sizin ki çok alıngan herhal

(203 puan) tarafından

Çok aşırı ya yengeç burcu

(1,564 puan) tarafından

Benimkide yengeç

+2 oy
(219 puan) tarafından

Ben karışırım söylediğim şeyi eşim hemen çıkarıp benim dediğimi giyer 😅😅

(203 puan) tarafından

Helal olsun böyle eşe 

(219 puan) tarafından

Valla onu biraz dediklerimi yapması için uğraşıyorum inşallah devamı gelir 

+2 oy
(2,456 puan) tarafından

Ben hiç karışmam alışverişini de kendisi bana sormadan yapar. İnternetten alır çoğunlukla gelince haberim olur. Deneyince de bakar yorumumu yaparım genelde güzel tercihleri var zaten. Rengi suyu buyu pek karışmam herkes kendi sevdiği rengi giysin. Bir kere kazak almıştı sen bunu giyemezsin kaşındırır bu dedim nasıl olduysa sözümü dinledi iade etti 😂

+1 oy
(545 puan) tarafından

Herseyini ben alıyorum genelde kombinleri de ben yaparım,aklımda yaptığım kombin ustunde güzel durmazsa bu olmadı diyip degistirtirim bozulmaz neden bozulsun ki o da bana diyor bu bol olmuş bu güzel durmamış vs diye 

+1 oy
(537 puan) tarafından

Güzel değil desem bile takılmaz kendisi beğenmişse giyer

0 oy
(3,110 puan) tarafından

Karışırım oda birşey demez dediğimi yapar 

0 oy
(173 puan) tarafından

Nişanlıyken falan ben giydirmek isterdim çünkü eşim asla giyinmeyi bilmezdi.  Yesil pantolon ve mavi gömlek giymişti bir gün düşün:) ben şok ben iptal gözlerim kanadi dedim buna el atmam lazım. Sonra yavas yavaş düzeldi giyimi ama baktım ki benim beğendiğim tarzi o beğenmiyor onunkini ben bıraktım kendi haline nasil isterse öyle giyiniyor. Sonra ben karışmaya karışmaya kendine daha iyi güzel kıyafetler almaya başladı yaklaşık on yıllık evliyiz daha yeni yeni güzel giyinmeye başladı daha benim hevesim de kalmadi zaten kendi bilir. ;)))

0 oy
(2,627 puan) tarafından

Kıyafetlerini ben seçerim ona atarım o da beğendiklerini alır. Mesela bir eşofman beğenmiş. Bileği sıkı olanlardan canım senin boyun 2 metre bu sende komik durur yakismaz dedim aldırmıyorum😁

0 oy
(5,472 puan) tarafından

Ben karışmam ama yorum paylaşırım. Eşimin giyim algısı biraz farklı çünkü :) Tipik mühendis kafası, işlev odaklı. Geçen haftalarda Selçuk Bayraktar'ın katılacağı bir toplantıları vardı. Kapüşonlu polar giymiş çıkmış evden :/ Birkaç fotoğraf attı direkt kıyafetine laf ettim sen böyle mi gittin diye, küstü :D

Yakışmıyor demem ama şık değilsin veya bu buraya giyilmez derim.

0 oy
(23,050 puan) tarafından

Ben karışırım ona da bazen sorarım Geçen gün iş arkadaşlarımla iftar yemeğine götürdüm giydiği pantolonu beğenmedim ve değiştirilmesini istedim daha koyu ve yeni bir pantolon giydi bende geldim ona sordum olmuş mu makyajim abartılı mı iyi mi hangi montu giyeyim diye. Bütün mesele üslup bence nasıl dediğin 

0 oy
(825 puan) tarafından

Bu kadar tripli erkekten nefret ederim ya boğup atasim gelir. Esimin de corabina kadar ne giyecegini hep bana sorar bende bu durumdan pek hoşlanmam kendi kararını kendi versin isterim

0 oy
(657 puan) tarafından

Ben karışmam karışsamda eşim yine kendi bildiğini yapar 😁

0 oy
(5,677 puan) tarafından

Guzel olmadiysa derim tabi o da sorar zaten ama artik yakismiyor demek bambaska bisey. Yani orneklersek onceden genctin yakisiyodu simdi yas aldin ve fizigin degisti yakismiyo gibi bisey demissiniz. Bu oldu olmadi gibi degilde elestiri gibi olmus. Bu da kirici bisey.

0 oy
(2,921 puan) tarafından

Begenmedigm bisey oldugunda acikca belli ederim.gecen alisverise ciktik ve bi ceket bakti esim denedi ama cok kotu geldi gozume begnmedm guzel durmadi dedim tamam ozman sen nasil begendiysen dedi.yani guzel giymmesi cok hosuma gidiyor acikca soyluyorm ve bundan memnun cunku onunda hosuna gidiyor farkediyorm.oyuzden kendjne alisveris yaparken birlikte gider birlikte seceriz bensiz asla gitmiyor.

0 oy
(6,878 puan) tarafından

Esime pek karismam bazen bana sorar bu nasil diye bazen orta yaş seylerine bakiyor o zaman burnumu sokuyorum iste o seni yaşlı gosterir alma diye zaten kiyafetlerini beraber aliyoruz bazi seyleri ben aliyorum o giyiyor 

0 oy
(4,051 puan) tarafından

Benim beğendiğim kiyafeteleri alıyoruz sadece. 

0 oy
(3,782 puan) tarafından

Genelde eşim bana sorar sence bununla hangisi uyar ne giyeyim diye. Veya işte aile daveti olur gömlek mi giyeyim tişört mü diye. Ben genelde sormam bazen tıkanırım eşarp konusunda hangisi daha iyi duruyor diye öyle yorum yapar ama ikimiz de kırılmayız bu konuda 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 139 göst.
+1 oy
3 cevap 197 göst.
0 oy
18 cevap 538 göst.
25 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Didemm (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 282 göst.

Kategoriler

1,467,273 soru