+1 oy
100 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (718 puan) tarafından

6 aylık oğlum geceleri uyanınca derin uykuya gecemiyor mesela aksam 8.30da uyudu 10.30 gibi uyandı emzirdim yarım saattir gözü kapalı elini hareket ettiriyor kafasını sağa sola çeviriyor ııı ııı diye sesler çıkarıyor en son kendi kendini uyandırıp ağlıyor anlamadım her akşam aynı şey gece de uyanıyor mesela aynı seyleri yapıyor inliyir gibi ama değil uykuya geçerken de gündüz ııı ıı diye ses cikariyir ama uyuyor yani gece uyumuyor çözemedim bir türlü ama yoruyor bu durum beni 

4 Cevaplar

+1 oy
(1,487 puan) tarafından

Gündüz uykusu nasıl gündüz çok uyuyunca yapardı benimki onu. Sanki uykusu bitmiş kaçmış gibi kalkıyordu bir saat erkene çektim gündüz uykusunu düzeldi tabiki diş dönemi veya ek gıdaya geçiş dönemi, atak haftası bunlar da etkiliyor 

(718 puan) tarafından

Gündüz uykusu iyi uyanmıyor aslında gözü kapalı yarı uyur gibi ıı ıı yapıyor uyanıyor dış mi etkili acaba ama dişini çıkardı üstler de hemen rahatsız etmez heralde 

(1,487 puan) tarafından

Bizimki hep peş peşe patladı ama bir uyku gerilemesi dönemi oluyordu atak haftası filan bence öyle birşey 

(718 puan) tarafından

Ay az önce aşağıda bir arkadas da demiş atak diye aklıma gelmemişti şimdi baktım atakdaymis ondan mı bikac haftadır böyle yavrum atağın bitmesine 11 gün varmış daha yandım :((

(1,487 puan) tarafından

Öyle deme az kalmış girdiyse bitmiştir öyle bak hep. 

-Reklam-
+1 oy
(2,116 puan) tarafından

Uyku dengesizlikleri normal. Atak döneminde olabilir 

(718 puan) tarafından

Atak olabilir mi bı bakayım aklıma gelmemişti beni resmen 4.ay değil 6.ay zorlicak gibi 

(718 puan) tarafından

Şimdi baktım atak diyor bitmesine 11 gün varmış :((

+1 oy
(2,166 puan) tarafından

Normal diş dönemi de etkili ve gazını ne dkr kendi çıkarsa bile sen gaz cikartmadan uyutma 

(718 puan) tarafından

Gazi olduğunu sanmıyorum bir süredir her akşam böyle zaten yatmayı sevmiyor gunduz genelde yüzüstü takılıyor diş de çıkardı alttan iki tane derdini bilememek de çok kötü 

+1 oy
(898 puan) tarafından

Diş çıkarıyordur belki canım 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 174 göst.
6 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,823 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 69 göst.
17 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Civciv1234 (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 571 göst.