+1 oy
183 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,493 puan) tarafından

Okula başlarken anaokulu veya ilk okul aşı kartı zorunlu mu,  biz taşınırken bir kere evde unuttum ebede bana enabız varsa oradan takip edebilirsin dedi enabizdan takip ettim hep anaokuluna başlarken sıkıntı olacak mı ve tekrar temin edilebilir mi? 

5 Cevaplar

0 oy
(9,300 puan) tarafından

Kızımı bu sene kaydettirdik kimse bişey istemedi hoş isteselerde yok depremde gitti zaten belkide deprem bölgesi olduğu için istemediler bilmiyorum 

(1,493 puan) tarafından

Olabilir doğru söylüyorsunuz bende deprem bölgesinde doğum yaptım belki de ebe o yüzden e nabız dedi sonra taşındım başka yere orası da problem çıkarmadı e nabizdan takip ediyorum diyince ama okulda sıkıntı olur mu bilemedim hoş tam depremde doğdu ilk aşıda kart verdiler mi hatırlayamıyorum bir türlü dogum belgesi hepsi iç içe kağıtların olsaydı içinde olurdu deprem git gel eşyalar öyle belki de ben mi bulamadım o hengamede hatırlayamadım 

-Reklam-
0 oy
(5,275 puan) tarafından

Ne gerek var ki asi kartina zaten e nabizda hepsi gorunuyor canim 

(1,493 puan) tarafından

Evet tabi de bazı yerler biliyorsun aksisine denk gelirse zorluk çıkarır mı zorunlu mu onu bilemedim sıkıntı yaşar mıyım diye 

0 oy
(3,409 puan) tarafından

Hastaneden verilen aşı kartı parçalandı gitti zaten 6-7 yaşına kadar saklayabilmek mucize olurdu 😅 e nabızda hepsi var. Sanmıyorum sorun olacağını.

(1,493 puan) tarafından

İnşallah olmaz ya 

0 oy
(3,804 puan) tarafından

Biz kreşe yazdırırken zorunlu istedi okul bende kaybetmiştim. Sağlık ocağına gidip kaybettim okul istiyo dedim tekrar yazdılar kartı bizde okula verdik fotokopisini . Yazıyo sağlık ocağı 

(1,493 puan) tarafından

Ay çok teşekkür ederim kontrole gittiğimde rica edeyim o zaman da kafam rahat etsin çok sağolun 

(3,804 puan) tarafından

Rica ederim 

0 oy
(2,788 puan) tarafından

Sağlık ocağına giderseniz veriyor tekrar. Bende kaybetmiştim ilkini 4.ay asisinda ebe tekrar verdi. Sizde okuldan istiyorlar derseniz tekrar yazıp verirler

(1,493 puan) tarafından

Çok teşekkür ediyorum 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 293 göst.
13 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Elmaspare111 (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 88 göst.
24 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Seri (4,039 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 84 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 143 göst.
26 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hicrannn (1,362 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,135 soru

24,040,480 cevap

329,108 kullanıcı

...