Okula başlarken anaokulu veya ilk okul aşı kartı zorunlu mu, biz taşınırken bir kere evde unuttum ebede bana enabız varsa oradan takip edebilirsin dedi enabizdan takip ettim hep anaokuluna başlarken sıkıntı olacak mı ve tekrar temin edilebilir mi?
Kızımı bu sene kaydettirdik kimse bişey istemedi hoş isteselerde yok depremde gitti zaten belkide deprem bölgesi olduğu için istemediler bilmiyorum
Olabilir doğru söylüyorsunuz bende deprem bölgesinde doğum yaptım belki de ebe o yüzden e nabız dedi sonra taşındım başka yere orası da problem çıkarmadı e nabizdan takip ediyorum diyince ama okulda sıkıntı olur mu bilemedim hoş tam depremde doğdu ilk aşıda kart verdiler mi hatırlayamıyorum bir türlü dogum belgesi hepsi iç içe kağıtların olsaydı içinde olurdu deprem git gel eşyalar öyle belki de ben mi bulamadım o hengamede hatırlayamadım
Ne gerek var ki asi kartina zaten e nabizda hepsi gorunuyor canim
Evet tabi de bazı yerler biliyorsun aksisine denk gelirse zorluk çıkarır mı zorunlu mu onu bilemedim sıkıntı yaşar mıyım diye
Hastaneden verilen aşı kartı parçalandı gitti zaten 6-7 yaşına kadar saklayabilmek mucize olurdu 😅 e nabızda hepsi var. Sanmıyorum sorun olacağını.
İnşallah olmaz ya
Biz kreşe yazdırırken zorunlu istedi okul bende kaybetmiştim. Sağlık ocağına gidip kaybettim okul istiyo dedim tekrar yazdılar kartı bizde okula verdik fotokopisini . Yazıyo sağlık ocağı
Ay çok teşekkür ederim kontrole gittiğimde rica edeyim o zaman da kafam rahat etsin çok sağolun
Rica ederim
Sağlık ocağına giderseniz veriyor tekrar. Bende kaybetmiştim ilkini 4.ay asisinda ebe tekrar verdi. Sizde okuldan istiyorlar derseniz tekrar yazıp verirler
Çok teşekkür ediyorum
1,467,135 soru
24,040,480 cevap
329,108 kullanıcı