+3 oy
177 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (3,126 puan) tarafından

Baktıkça kafam karışıyor tavsiye edeceğiniz kadın havuzu olan oqua parkı olan ve mümkünse sahili olan bir otel  tavsiyesi istiyorum.

4 Cevaplar

+1 oy
(7,346 puan) tarafından

dolandirilmak istiyorsan birkac sene once capris palasi onerebilirdim.:)) jet fadil fun clup😂😂😂

(8,687 puan) tarafından

Doğru söyle kaç kere dolandırıldın 😅

(3,126 puan) tarafından

Ay aman Allah korusun 1 aylık maaşımı 4 günlük tatile yatircam

(7,346 puan) tarafından

birkere gttik dayimin senesini aldik 2019 da sersefil olduk zaten son demiymis.:)! dayimin odasinda biz kaldik dayim o senesini bize devretti sadece😂 ama son demiymis otelin cingene doluydu resmen. les otesiydi. kadinin biri havuzda osurrurken sicmis isalmiste dusun yani onderece berbatti hergun ambulans geliodu millet hasta oluodu pislikten. biz denize girdim hep havuza girmedik hic hasta olmadik sukur.:) pislik bini bin para millet yemekhane kisminda restoran kisminda kendi tabagini yikayip yemek koyiyodu tanaklar les diye. en son lavaboyu kaldirdilar el yikama yerini falan .  onderece kuskunc bir rezillikdi. zaten  agustosta gttik eylulde ruhsati iptal etmisler kapanmis otel😂

(3,126 puan) tarafından

Ayy o ne ya çadırda kalırım daha iyi.

(7,346 puan) tarafından

avet zaten son seyiymis suriyeli calisanlar maaslari odenmiyormus kimse birsey yapmiyomis isini. guya eskiden ole degilmis. 2019 da biz gttik . 2015 e kadar mukemmelmis bizim sulaleden teyzeler kuzenler muzenler 10 yili gecikdir gidiyorlardi oraya bizde bi deneyelim dedik en berbat doneme denk gelmisiz. zaten korona sonrasi otel devam etseydi calismaya  sag kalan olmazdi orda herkes ôlurdu pislikden😂😂 2015 oncesi cok luksmus. gelen misafirleri otelin girisinde tahtlarla karisiliyorlarmis 😂😂😂 binbir cesit yiyecek tatli falan vikiyormis valla tavuk balik yemeye bile korkduk biz zehirleniriz diye . karpuzla falan karin doyurduk bikac gun de disarida yedik  :) ama tesis mukemmel otesi guzel zebil

ziyan etmisler oraya dolandirici faldili koyup guzel bi isletme ile tadilat ile mukemmel is yapar orasi suan ne durumda bolmiyorum  konumu falan mukemmeldi

-Reklam-
0 oy
(2,319 puan) tarafından

Selge beach. Denizi taşlı ama

(3,126 puan) tarafından

Yeesss ordan aldık biz de memnun kalırız insallah

(2,319 puan) tarafından

Biz bir kere gittik bu sene yine gideceğiz. Özellikle yemekleri çok güzel. Kadın ayrı, erkek ayrı havuzu da var bir de ortak havuz var. Çalışanlar va çok iyiydi. Memnun kalırsınız inşallah 

0 oy
(4,901 puan) tarafından

İzmir'de sideris var biz gittik memnun kaldık bu sene yine düşünüyoruz nasipse

0 oy
(2,376 puan) tarafından

Armutlu İhlas Marmara tatil köyü var bak istersen 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 38 göst.
0 oy
12 cevap 456 göst.
9 Eylül 2020 Tatil-Seyehat kategorisinde Kizim (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 83 göst.
2 Ocak 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde Zeynosss (13,432 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 53 göst.
12 Nisan 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde Balkupum (3,803 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,448,438 soru

23,791,334 cevap

316,846 kullanıcı

...