+5 oy
735 göst.
Diğer kategorisinde (1,438 puan) tarafından

image

esime karnı yarık için patlıcan almasını söylemiştim küçük boy olsun dedim aldığı patlıcana bakarmisiniz birde demez mi en küçükleri bunlardı başka yok diye hayır yanı bu boyda karnı yarık yapsam tamam diyeceğim 🤦 bu yüzden alışveris yapmasını istemiyorum siziin eslerinizde böyle mi 

19 Cevaplar

+3 oy
(4,316 puan) tarafından

Eşinle alışverişe çıkıp sebze meyve seçmeyi öğretmelisin  sonra tekrar yollamalisin 

Mesela limon alirken eşine canım ince kabuklu hafif yumuşak olanları seçmelisin  bak böyle gibi dersin emin ol bundan sonra olması gerekeni seçer alir getirir.

Küçük patlıcan demek yeterli değil tombul boyu kısa gövde kısmı geniş olsun  demeliydin hatta demek yeterli değil daha önce birlikte patlıcan almadiysaniz hiç, sonuç çok normal.

Akşam akşam iyi güldüm bu kadar kucugunude nasıl bulmuş 🤣👍🫣

(1,438 puan) tarafından

Bundan daha küçüğünü bulmaya çalışmış 🤣 canım. O kadar söylerim alışverişte yok anlamıyor alışverişi bu yüzden ben yapıyorum 1 tane ekmek al derim 2 tane alır 1 kilo al derim 2 kilo alır 

(4,316 puan) tarafından

Patlıcan çok tatlıymış minnoş🥰

Valla çok güldüm esim geldi hayirdir diye kocamada gösterdim birlikte tekrar güldük 🤣 evimiz de sayenizde  bir anda şen kahkahalar yükseldi. 😍

Sen birlikte çık eğitime basla insan her zaman çıkamıyor. Hiç olmadi internetten fotoğraf at evden sipariş verdiğinde.

Yazılı olarak gönder adet kilo için unutuyor olabilir.

(1,438 puan) tarafından

Neseniz bol olsun 💞 ayy kız yok alışveriş eşime göre değil ben almaya cikacam dedim izin vermedi ben alırım dedi bildim aksilik yaşayacağız 😅😅

-Reklam-
+3 oy
(7,548 puan) tarafından

Karnı yarık için ideal bana göre ben büyük boy patlıcanları ikiye bölüp öyle karnı yarık yaptığım için de olabilir çok büyük olunca yenmeyebiliyor bizim evde 

(4,316 puan) tarafından

Bende en çok yazın bostan patlıcanı var ya yuvarlak büyükler onları ikiye bölerek yaparım bazen kuşbaşı ile bazen kiymali 

(1,438 puan) tarafından

Buda çok küçük ama piştiği zamanda yok olur orta boy ideal 

(4,316 puan) tarafından

Artık almış sen karnıyarık yapma bundan olmaz zaten 🤣 büyümesi lazım 🫣

Patlıcanları kızart,ayri bir tencerede kıymayı kavur sogan ekle salca ekle ,domates biber sarımsak ekle sonra kızarttigin patlıcanları ekle öyle yemek yap artık oda güzel olur afiyetle yersiniz.👍

(7,548 puan) tarafından

Arkadaşın dediği gibi de yapabilirsin patlıcan yemeği her türlü güzel olur:)

(1,438 puan) tarafından

Türlü yaparım artık kalanları doğrar kızartır buzluğa atarım yemeklerde kullanırım 🤷

+2 oy
tarafından

Ayy akşam akşam ne güldüm yaa 😀😃 kusura bakma canım. "En küçükleri bunlardi başka yok " 😀😃

(1,438 puan) tarafından

Kız önemi yok eşimin tatligini paylaşmak istedim bizde çok güldük 🤣🤣🤣

tarafından

Komik gerçekten ben okadar güldüm seni karşısında düşünemiyorum  😀

(1,438 puan) tarafından

😅🤭🤭🤭

+2 oy
(11,716 puan) tarafından

Adama küçük boy al demissin almış enişte haklı dağılın🤣🤣🤣

(1,438 puan) tarafından

Öyle mi olurdu bence devasa birşey eve gelirdi 😅 bende resim bulup sürekli atıyorum aynısı olsun rengi markası kadın haklı 🤣🤣🤣 

(53,593 puan) tarafından

bende liste yapiyorum wp veya normal mesajla atiyorum markete gidiyo ariyo illa arar ve birini unutup gelir ☺️

(1,438 puan) tarafından

Alışveriş benim eşime göre değil göstersem dahi illa aksini yapar mesaj atarım ararım ısrarla söyleerim kendisini bildiğim için daha öncede böyle komik şeyler yaşadık 😅

(53,593 puan) tarafından

bizim oyle degil alırda eksik aldigi coktur unutur sen sonra alirsin der ☺️

(1,438 puan) tarafından

Bunların normali pek nadir bulunur 🤣

+1 oy
(1,600 puan) tarafından

Ahahahahah kız akşam akşam çok güldüm ya , benimki de o konularda iyidir ben tam tersi :) 

(1,471 puan) tarafından

Aklıma fesat fesat şeyler geliyor 😂

(1,438 puan) tarafından

Ya ben nasıl gülüyorum durduramiyordim kendimi 🤣🤣 

(1,600 puan) tarafından

@idilt, reglin yan etkileri 😂

(1,471 puan) tarafından

Hahahhhah 😂😂😂

+1 oy
(1,471 puan) tarafından

Eşim sanal market çalışanı olduğu için benim açımdan her şey okey 😂 ama kahkaha attım valla hakkını helal et kız shsjshjsjsjs

(1,438 puan) tarafından

Ayyyy ne güzel keşke bizimki de anlasa gülün diye attım zaten 😅😅😅

+1 oy
(1,102 puan) tarafından

Baby patlican olmuş 😅☺️ bizimkide bı ara patateslerin gidip en camurlusunu alırdı onların daha doğal olduğunu dusunerek sonra camurlusu tartıda daha ağır basar o yüzden sen temiz olanlarını tercih et dedim mantıklı geldi 😅

(1,438 puan) tarafından

Benim ki tek böyle değilmiş 😅😅😅

+1 oy
(13,868 puan) tarafından

Kız güldüm bu ne böyle yaa minyatür patlıcan gibi aynı 😄😄

(13,868 puan) tarafından

Hahah tam komedi yaa 😂😂 Allah'tan daha küçüğünü bulamamış 🤭

(1,438 puan) tarafından

Bulsaymis alırmış ciddi ciddi daha önce karnıyarık yemese görmese tamsm diyeceğim normaldir 😂😂😂

(13,868 puan) tarafından

😂😂kız pazara git de öğret nasıl alınacağıni yoksa böyle devam eder

(1,438 puan) tarafından

10. Yılımıza girdik öğrenmez artık 😄 kendi bildiğini yapar 

(13,868 puan) tarafından

O  zaman Allah kolaylık versin sana bacım 😄

+1 oy
(9,181 puan) tarafından

Sebze meyveyi güzel alır ama çok alır sonra yiyin bitsin siz yiyin diye aldım der konuşur durur o konuda takılmıyorum 

Kıyafet alırken delirtiyor beni demin gittik LC ye kendinin ihtiyacı var yeter 1 tane diyip durdu zor bela 3 tişört iki pijama takımı aldırdım bu sefer başladı senle kızada alalım tek bana olmaz haksızlık olur e biz hep alıyoruz diyorum yok kavga dövüş bizede aldırdı kendine almaya gelince ötelemesine sinir oluyorum 

(1,438 puan) tarafından

Bu huy eşimde de var en marka giydirir bize kendine asla marka almaz eli boldur ziyan olmasın diye bize göre birşeyler almasını istiyorum ama hep sorun yaşıyoruz 🤭

(9,181 puan) tarafından

Hepsi mi aynı dicem ama kendini düşünende çok var ortaları yok galiba bunların kızımın 23 Nisan için beyaz çoraba ihtiyacı vardı onun için götürdüm zorla aldırdım kalk sana almaya gidelim desem gelmezdi bile 😅

(1,438 puan) tarafından

Yok bacım yok hepsi aynı demekki 🤷 öldürsen gelmez aynı bizi anlatıyorsun canım 

+1 oy
(53,593 puan) tarafından

sen buyucen de patlıcan mi olcan☺️

(1,438 puan) tarafından

Öyle olacakmış teyzesi 🤣🤣🤣

(53,593 puan) tarafından

☺️☺️☺️☺️

+1 oy
(1,529 puan) tarafından

Patlıcani görünce bı gülme tuttu benim eşim de her alacağının resmini çeker atar bunu mu istiyorsun diye akşam da oturur onları silmek için uğraşırım abur cuburlarin bile resmini atıyor hangi abur cuburu almam lazım diye bazen fenalık geliyor diyorum ben gitsem daha iyidi diye 

(1,438 puan) tarafından

Çünkü kadının halinden anlamıyorlar bana bir kere yüzde yüz pamuklu çorap al demişti o günden beri dikkat ediyorum bunların alayı böyle 😅

(1,529 puan) tarafından

Gerçekten öyle bana yaptırmıyor çünkü ben fiyata bakmadan alırım eşim bakar da alır ya ama artık onu da tek göndermiyorum beraber gidiyoruz 🤣🤣

+1 oy
(3,903 puan) tarafından

Ayy bu ben

Asla market alışverişi yada Pazar alışverişi bilmiyorum 

6 senelik evliyim hep eşim alıyor 

Bu aralar eşim beni markete götürüyor bir iki bişey alır gelirim diyorum yooooo

En az 3 bin lira tutuyor 🤣🤣🤣🤣🤣

Eşim diyor hatunum iyi ki bişey almayı bilmiyorsun yoksa vay halime diyor 

Özellikle pazardan hiç anlamıyorum neyi nasıl alacağımı ya çürük ya soluk oluyor 

Sürekli eşimle gidiyorum pazara 

Ben sadece koluna girip geziyorum 

Şuanda sanki bu postu eşim açmış gibi oldu 

Hakkını helal et lütfen canım 

Buna çok güldüm 

Moralim bozuktu 🥹🫶❤️🎀

(1,438 puan) tarafından
+1

Her evde aksi biri var bende annemden dolayı öğrendim beraber çıkardık sürekli evlendikten sonrada beraber çarşıya çıkarız ona danışmadan karar vermem almam bence öğren bacım herşey çok pahalli ziyan olmasın ürünler paraya yazık 😊

(3,903 puan) tarafından

Sorma canım çok haklısın bu konuda 

Artık Pazar işini ben devralayim bari

Teşekkür ederim 🎀🫶❤️🤩🪻

(1,438 puan) tarafından

😘🌼🤍

+1 oy
(2,838 puan) tarafından

😅 Bu kadar küçüğünü bulabilmiş olması ayrı komik.

Eşim sebze meyve konusunda, hatta geriye kalan tüm gıdalarda iyidir. Alınacaklar listesi atıyorum, hatasız alır. 

(1,438 puan) tarafından

Bunun daha küçüğünü bulmak için aramış 😄😄 babamda öyledir annemin halinden anlar 

(2,838 puan) tarafından

Daha küçüğü var mı ki, ben denk gelmedim valla😊

(1,438 puan) tarafından

Bulursam eşim için alicam 😄 lokmalık karnıyarık yapicam 😅😅😅😅

(2,838 puan) tarafından

Ahahah😅

(1,438 puan) tarafından

🤭

+1 oy
(3,769 puan) tarafından

İlk evlendigimiz sene ince bulgur al gel dedim . Kalın bulgur ince bulgur esmer kalın bulgur esmer ince bulgur 1 poşet bulgurla gelmişti 

Bide bana ped alır mısın dedim gitmiş her gün 1 paket kullanılır kafasıyla 10 paket büyük boy ped almıştı 

(1,438 puan) tarafından

İnanırım aynısı bendede var şampuan al derim gider kremli şampuan alır 

(3,769 puan) tarafından

Vur deyince öldürüyolar . Çok şükür öğrendi artık benimki tek başına alışveriş yapabiliyo büyüdü artık 😅😅

(1,438 puan) tarafından

Çok şükür bakalım bizimki ne zaman öğrenecek 🤭

+1 oy
tarafından

Ay seski güldüm  vala ya onların yaptikalrini biz yaparsak dillerine düşeriz 🤣🤣🤣

(1,438 puan) tarafından

Küçük bebeğimden dolayı unutkanlık başladı bir kaç gün önce şakir paşa ailesi başlayacaktı mutfağı hızlıca toparladım kral şakir başlayacak dedim günlerce kral şakir deyip güldü öyle yaparlar 😄

tarafından

🤣🤣🤣🤣🤣 ay iyiymiş 

(1,438 puan) tarafından

Ayyy biz alemiz kimse yanımızda yaslanmaz 😅😅 

+1 oy
(14,690 puan) tarafından

Bütün alışverişi ben yapıyorum çünkü eşim lazım olmayani da alır benim kullanmadığım temizlik ürününü de 

(1,438 puan) tarafından

Bende asla güvenmem ben gideceğimi söyledim kabul etmedi alırım dedi hiç şaşırmadım zaten 😅

(14,690 puan) tarafından

Türlü gibi bisiler yap artık bunlarla kıymalı falan başka napcan süs gibi 😄

(1,438 puan) tarafından

🤭🤭😅😅😅

0 oy
(22,268 puan) tarafından

Eşime abur cubur al derim. Ne alacağımı bilemedim deyip hicbisey almadan gelirdi eskiden. Buğunleede az da olsa degisti

(1,438 puan) tarafından

Yok almazlik etmez alır ama istediğimin tersini yapar yada bol bol alır çürük ezik dikkat etmez 

0 oy
(323 puan) tarafından

Ayy benim eşim biraz klasik olacak ama Domestos al demistim domates alıp gelmişti. Süt al diyorum kucuk mü diyor(daha eve küçük süt almisligimiz yok). Beni tek de göndermiyor kendi iş dönüşü alıyor ama burnumdan geliyor gerçekten. Yarın pazara gidecek Allah tan sabır diliyorum şimdiden 😂 

(1,438 puan) tarafından

Bu durumu gorumcemde yaşamış 🤭 bacım bırakma kendi işini kendin hallet 

0 oy
(11,213 puan) tarafından

Benim eşim ise ben çileden çıkartmis bir kilo domates al bir.kilo salatalık al diyorum gidiyor 5 kilo domates 5 salatalık 5 patlıcan vs aliyo. Bir tavuk al diyorum 3 tane aliyo ve hep kartla alıyor maaş aliyo hep eskideyiz asla borç bitmiyo asla usandim artık. 

Geçen 1 kilo tulumba al dedim 1 kilo tulumba tatlısı 1 kilo baklava 1 kilo kadayıf 1 kilo halka tatlı almıştı bayatlai çöpe attım. Kızıyorum kavga ediyorum cimrisin çocuklar yer diyo ulan diyorum 10 tane çocuğumuz varda benim haberim yok 2 küçük çocuk nasıl yesinler 

(1,438 puan) tarafından

Benimkide öyle yemek yemeyi fazla sevmem alirds alır ziyan oluyor diyorum dinlemiyor 7 yaşında kızım var oda benim gibi 10 çocuklu aile bizim gibi değil 

(11,213 puan) tarafından

Bana göre eşim aç gözlü biri 😂 ve israfci

(1,438 puan) tarafından

İsrafci evet buna katılıyorum 😄

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 643 göst.
+2 oy
14 cevap 460 göst.
9 Nisan 2025 Diğer kategorisinde UmAYElcin (294 puan) tarafından soruldu
+4 oy
15 cevap 319 göst.