Uzun zamandir anlik almiyordum hanimlar çayını kahvesini alan gelsin bakalim neler yapıyorsunuz 🥰
Ay asiri yorgunum ustumden tir gecmis gibi hatta dun misafirim vardi pertim cikti oglene kadar hic bisey yapmadim oglen cocukla uyudum uyandim 4te bi makarnayla tarhana corbasi koydum ocaga evimi topladim iftar vakti geldi orucumu actim namazimi kildim yikanmis camasirlari serdim evime supurge tuttum suan cocugu doyuruyorum cocugu uyutup toz alcam yerleri silcem banyo wc yikicam bi ton isim var kahve isini ayakta hallettim camasir sererken
Valla mervoş bende bugün hiç oturmadım ya yemin ederim varya yorgunluktan aşırı sinirliyim ya
Kız canına yazık ya bu kadar yorma kendini
Ben kocaya sinirliyim onu dover gibi yapiyorum misafir oncesi oruc agiz bi giristim normalde yapamam oyle temizligi simdi de misafir arkasi temizligi yapiyorum hala sinirim gecmedi
Aman boşver biz sinirlenip kendimizi yiyip bitiriyoruz onların umrunda değil
Yok benimki benden cok takilir da alttan aliyo suan o bisey diyemiyorum
Bende şimdi toparladım bulaşığı
10 tl süt pişirdim
Kızlarım hasta hasteneye götürdüm öğlen
Ergen oğlumu babası özel derse götürdü matematik telaşı sardı yine sjsjjs
Robot evi süpürüp siliyor bende bi duş alıp 26. Cüzü okuycam hatımım bitmek üzere
Maşallah Allah kabul etsin
Ben kahveyi eşimle içeceğim sana afiyet olsun ❤️. Valla bugün hiç oturmadım yani o yüzden çok stresliyim birde adetim yaklaşıyor yaaa
Sizede afiyet olsun 🥰 benimde aynı ya 6 gün kaldı olursa benim için ramazan biter zaten
Teşekkür ediyoruz canım ❤️ Ya ben adetim yaklaşımı çok stresli oluyorum birde ağrılarım oluyor vücut ağrıları tahammül seviyem düşüyor çok zorlanıyorum …
Ohh afiyet olsun canısı biz çayı iceli çok oldu kız kardeşimle vakit geçiriyorum 😁🩵❄️🩵
Eşimi bekledim bende yeni geldi
Hee eyi bakalım canısı
Kizi naptin kiz
Kiz yanimda be mervis. O gunleri hayal ediyom. Oylemi olcam gercekten diye 🤣🤣🤣
Oyle olmaya raziyim yeterki goruyum
Afiyet şifa olsun canım kızım uyudu bende namaz kıldım sobami doldurdum çamaşır vardı çıkardım kurutmadan katlayıp yerleştirdim şimdi kahvemi yapıp geliyorum hemen sana eşlik etmeye 😂
Hadi hadi bekliyorum 🥰
Buda benden olsun kızımın okuduğu kitaplari temize çekiyorum 😄Cok okuyana öğretmen hediye verecekmiş 😍
Maşallah kaç yaşında
1.sinif 7 yaşına yeni girdi canım
Yettim gayri 😂😂
Afiyet şifa olsun 🥰
1,451,921 soru
23,836,585 cevap
319,157 kullanıcı