+5 oy
1,219 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (924 puan) tarafından

image

Kızlar 6 Nisan abimin dugunu var 5 aylık olcak bebeğim o zamana ama emziriyorum rahat etmek ic8n böyle bir elbise aldım sizce nasıl yorum yapar misiniz 

37 Cevaplar

+8 oy
(3,550 puan) tarafından

Sanki abinin düğünü için hafif kalmış bu elbise canım ya sonuçta abin evleniyor daha taşlı süslü olabilir 

(1,965 puan) tarafından

ben de daha abartılı hayal ederdim. abinin düğünü çünkü. bu sanki kuzen düğünü gibi. tabi bana göre

(924 puan) tarafından

Canim bebeğim var emzirmek kolay olması ic8n böyle bir şey tercih ettim

(924 puan) tarafından

Bebeğim kucuk mama da içmiyor o yüzden 

-Reklam-
+6 oy
(12,177 puan) tarafından

Olmayan bişey var ama çözemedim🙈

Yanda ki turuncu daha güzel 😂

(562 puan) tarafından

Mesela boyle bir elbise yirtmac fazla gelebilir belki ama yani sonucta bu tarz belden asagı genis kollar daha iyi duruyor filan 

image

(924 puan) tarafından

Yırtmaçlı çok fazla canim ve omuz açık ta esim yine iz8n vermez 

(562 puan) tarafından

Ben sana bunu al demiyorum zaten belden aşağısı bu şekilde bol olan birsey tercih etsen üst kısmı da senin giydiğin gibi V şeklinde olsun kolları da yarim kol 

(924 puan) tarafından

Arastiriyorum

(54,187 puan) tarafından
+1

yalnız bu elbise ates ediyor

+3 oy
(7,284 puan) tarafından

Bence almamalisin başka bişey bak cnm 

(924 puan) tarafından

Başka araştırayım bii zaman azaldı umarım rahat bir şey bulabilirim

(7,284 puan) tarafından

Bulursun cnm bu fiziğine olmamış 

+2 oy
(163,537 puan) tarafından

iyi bi secim degil bu malesef

(12,177 puan) tarafından

Naber şekerim

(924 puan) tarafından

Kac tane yere baktım emziren anneler için bir şey bulamadim

dun sınavim vardi persembe bidaha sinavim var yorgunum ozgeemmm 

kiz sen gorumcesin olmaz bu asla olmaz el giyer boyle 

(924 puan) tarafından

Olduğum bölgede bir şey bulmak imkansız gibi birsey bunu bile kaç yere baktım oyke bulabildim

online bak bu asla olmaz

(924 puan) tarafından

Bir kere sipariş verdim büyük geldi iadeye gitti yenisi gelmedi

(8,321 puan) tarafından

Ne sınavı Sevda 

dunku konusma dinleme ve yazmaydi persembe mektup yazicaz siniftan rastgele birine ama mektup konusunu persembe soyliycek

(12,177 puan) tarafından

Kolay gelsin canım benim hayırlı başarılar🤣🤩🤩

+1 oy
(30,876 puan) tarafından

Emzirdiğin için rahat olabilir evet güle güle giy inşallah 🌸

(924 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim canim

+1 oy
(4,886 puan) tarafından

Senin vücut yapına mı gitmemiş, konbin tam olmadığı için mi bilemedim bi olmamışlık var 

(924 puan) tarafından

Bebeğim etmese elbise sıkıntım olmayacaktı da emen bir bebeğim var ve asla mama içmiyor 

(562 puan) tarafından
+1

Bebegin emiyor tamam anladık ta bu elbisenin tek olan kısmı üstü kısmı. Olmayan kısmı belden aşağısı hiç olmamış kollar asla olmamış.  Kaynana elbisesi gibi hiç hiç olmamış daha ne kadar açık olayım 

(2,623 puan) tarafından

Arkadaşa katılıyorum bu tarz üst heryerde bulursun ama altı felan hiç olmamış gerçekten bunların eteği uzun olanı var yırtmaçlı olanı var öyle bir duruşu var ki aşağı tarafın boy olsun vs hep kesmiş kötü duruyor ben rengini de çok beğenemedim 

(957 puan) tarafından

O olmamışlık acaba aşağılarda fotoda oynama yapmış olması mı? Bacakları birbirinden çok farklı

+1 oy
(2,764 puan) tarafından

Vücuduna bu tarz yakışmamış maalesef canım 

(924 puan) tarafından

Olduğum bölgede daha iyi bir şey bulamadım olanlar ya çok sade yada büyük beden bir tek bu oldu bedenime ve birde küçük bebek var emiyor onla rahat edebilmem için rahat bir şey baktım bir de 3 yas bebem var 2 bebekle rahat olayım diye dusundum

+1 oy
tarafından

Yanlış anlama ama hiç güzel değil abinin düğünü için DHA şatafatli güzel bişey alabilirsin kolları yikamissinda kısalmış gibi 

(924 puan) tarafından

Başka araştırayım o bi zaman da az kaldi

tarafından

Emsirenler için çok  özel kifayetler var bı arkadaşım çok güzel abiye aldı içten gizli fermuar yaptırdı bebek emzirmk için bebeği 1 aylıktı abisinin dugunuydu onunda 

(924 puan) tarafından

Arastiriyorum

+1 oy
(2,799 puan) tarafından

Aldın mı canım bunu aldıysan yapacak bir şey yok ama almadiysan başka bakabilirsin. Benim de oğlum emiyor düğün var ben de bakıyorum bir şeyler. Zaten 5 aylık olunca bir emzirsen 2 3 saat çok rahat durur 

(924 puan) tarafından

Uyumuyor canim en fazla 1 saat uyanıp duruyor bu günlerde o zamana ne olur bende bilmiyorum ve bir de açıkta olcak kapalı bir yer yok rahatça emzirebolecegim

+1 oy
tarafından

Kabarık bı elbise giy daha güzel durur 

(924 puan) tarafından

Baktım canim ama istediğim gibi bir şey maalesef bulamadim

+1 oy
(5,989 puan) tarafından

Uzgunum ama abinin dugununde bu elbise olmaz, asiri basit kacmis. Ben bu tarz elbiseleri konu komsu dugununde giyerim anca. Yine onu carpraz ve alti klos gelen bir cok uzun elbise mevcut. Bu olmaz bence.

(924 puan) tarafından

Olduğum yerde bir şey bulmak imkansız gibi canim emzirmeyseydim bir sürü elbise var ama emzirdigim ic8n bulmadim

(5,989 puan) tarafından

Ben kizkardesimin dugununde emziriyodum ve uzun elbise giydim. Internette kiyafet sepeti diye bi yer var ordann almistim. Ufak tadilatlarla uzerime uydurdum. Sen begendinse ve icine sindiyse sikinti yok tabi gule gule giy.

+1 oy
(1,549 puan) tarafından

Olmamış orta yaş grubuna göre elbise

(924 puan) tarafından

Yaşım 31 canim

(1,549 puan) tarafından

Bence alma bunu yakışmamış vücuduna kollarinda tüller çok basit duruyor ve o kısalığı hoş durmuyor, göbeğini daha fazla belli etmiş 

(924 puan) tarafından

Göbeğim inan umrumda degil ve zaten çok fazla kilom da yok yeni sezeryan doğum yaptım o yüzden hafif gobegim var bunu k3ndime hiç sıkıntı yapmadim

(1,549 puan) tarafından
+3

Şekerim her yoruma bi cevap bulmuşsun elestirmiceksek niye fikrimizi soruyorsunki istedigini alıp giymekte özgürsün

+1 oy
(4,903 puan) tarafından

Abartili elbiseye karsiyim, bu elbise cokta sade sayilmaz bence. Sadece rengi demode geldi cnm

(924 puan) tarafından

Teşekkür ederim canim bende çok gösteriş sevmiyorum sanki gelinle yaris8r gibi 

+1 oy
(246 puan) tarafından

Yaşın 31 genç daha yani daha  farklı modeller bakabilirsin görümcemin düğününde kaynanası böyle bir model giyinmişti 

(924 puan) tarafından

Bakıyorum canim ama esim omuz açık istemiyor sıfır kol istemiyor yırtmaçlı istemiyor mini istemiyor bende ne yapcam sasirdim

(246 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Yırtmasını diktirirsen çok sık bir abiye bence 

image

image

(1,549 puan) tarafından

Elbiseler çok hoş gerçekten 

+1 oy
(150 puan) tarafından

Lütfen arada görünen pudra pembeyi dene baya güzel duruyo bu abinin düğünü için biraz haiff yani uzak akraba dügünü kıyafeti gibi canım 

(924 puan) tarafından

Canim eşim açık giymeme izin vermiyor omuz açık olmucak sıfır kol olmucak göğüs açık olmucak mini olmucak delircem

+1 oy
(7,270 puan) tarafından

Vücuduna gitmemiş gibi 

+1 oy
(2,313 puan) tarafından

Bişey eksik sanki elbisede ama ne  rahatlık için iyi evet ama abin sonuçta bilmedim ama rengi guzel

+1 oy
(24,419 puan) tarafından

Kemerden aşağısı genişleyen bir elbise olmalı bu şekilde göbek bölgen olduğundan da fazla görünmüş bence yani bunu listene ekle belki kına vs olur ama düğün elbisesi bu değil bence 

+1 oy
(6,669 puan) tarafından

Bence bu renk sizin renginiz değil

+1 oy
(369 puan) tarafından

Elbise daha anne kayınvalide elbisesi gibi bence fiziğin güzel başka modeller deneyebilirsin elbise askılı yada farklı yaka olsaydı bir tık daha iyi olurdu imkanın varsa başka model dene canım 

İlgili sorular

+5 oy
14 cevap 464 göst.
1 Mayıs 2025 Moda kategorisinde &Alya& (533 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 380 göst.
6 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Es25 (4,071 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,287 göst.
31 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Eslo (800 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,620 soru