+3 oy
819 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (7,466 puan) tarafından

Bu kadar sorması normal mi bilmiyorum. Oruç oruç cevap verecek halim kalmıyor artik. Ayagima neden cam batmıştı dedi bende çünkü tabak kırılmıştı dedim. Neden kırılmıştı diye sordu bu kezde 😅 elimden düştü kırıldı dedim. Neden elinden düştü diyo 😅 yanlışlıkla düştü dedim. Bu kezde dikkat et bi daha düşürme diyo 😅 bu ve bunun gibi aksama kadar soruyor soruyor herseye neden diyor bazen fenalık basıyor ama sabırla cevaplamaya devam mecbur 😅 sizde durumlar nasıl kızım 3 yas 3 aylık bu aralar sorguluyor herseyi

35 Cevaplar

+4 oy
(3,399 puan) tarafından

Aynı benim oğlumu anlatıyosun. Bir başladı mı neden zincirlemesi bitmiyor 😅🤭 cevap vermesem tekrar tekrar sorar. 4 yaşında 2 yıldır bunu yaşıyorum 😅

(7,466 puan) tarafından

O kadar devam ediyor mu ya 😅

(3,399 puan) tarafından

Evet maalesef. Birde gün geçtikçe detaylanıyor soruları. Bazılarına nasıl cevap vereceğimi şaşırıyorum 🤭

(231 puan) tarafından

Ayne benim kizim boyle 3 yasini dolduracak nisanda gercekten bazen tikaniyorum nasil cevap vericegimi sasiriyorum 😂😂😂

(3,399 puan) tarafından

Evet gerçekten 😅🤭 ama gelişimleri için onlarla konuşmak, sürekli iletişimde olmak o kadar önemli ki. O yüzden elimden geldiğince cevaplıyorum soruları. Zaten cevaplamasam yakamı bırakmıyor velet 😅😅🤭

-Reklam-
+3 oy
(22,998 puan) tarafından

Neden vermiyorsun neden. Böyle yapıyorsun diye diye kaldı :) sanırım nromalleri bu. 

(7,466 puan) tarafından

Evet normal ama oruç oruç iyi olmuyor 🥲

+3 oy
(6,870 puan) tarafından

Soru sormasi gayet merakli olsun sorsun canım ayy keske benimkide bir anda acilsa da sorsa artik canım sıkılıyor konusuyor ama akıcı degil 

(7,466 puan) tarafından

Bıdı bıdı bıdı her yerde soruyor her seyi soruyor 

(6,870 puan) tarafından

Konussun canim yavas yavas acıkla sen 

+3 oy
(1,003 puan) tarafından

Evet o yaşlarda başlıyo ve giderek gırtlağına yapışıo 

(7,466 puan) tarafından

Bu cevap üzdü 🥲

+2 oy
(974 puan) tarafından

2 yaş 4 aylık oğlum da bu aralar başladı. 

neden aldın?

Niye aldın?

Niye koydun?

Bende aciliyorum ama benm ×3 cocuk

(7,466 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun ben tekte iptal

+2 oy
tarafından

4 yaşında hala aynı her şey ama her şeyi sorgular  😂😂

(7,466 puan) tarafından

Beyin eror verecek desene 😅

+2 oy
(1,372 puan) tarafından

Kızım 27 aylık olmak üzere aynı soruları bana da soruyor en sonunda anne dikkat et yaoma diyor çok tatlılar benim hoşuma gidiyor bende hepsine tek tek cevap veriyorum

(7,466 puan) tarafından

Evet tatlı aslında bazen çok komik oluyor öyle laflar ediyor ki şaşırıyorum 

(1,372 puan) tarafından

Ben duşa kabinin camini kırdım babasına anlatiyor mesela annem böyle böyle yaptı kırıldı anne niye kırdın baba anneme söyle kirmasin dikkat etsin annem neler neler 

+2 oy
(102 puan) tarafından

Ayyyy az önce doluydum ağladım bu konu yüzünden :))))) oğlum o kadar çok soru soruyordu neden neden neden 

(7,466 puan) tarafından

Ya normal zamanda olsa neyse benim kafa basmıyor artik oructan

(102 puan) tarafından

Valla haklısınız ama öyle acaip sorular geliyor ki kitlenip kalıyorum bazen anne gökyüzü neden mavi onun adı neden bulut güneş neden sıcak kuş neden uçuyor hava neden rüzgarlı yağmur nereden yağıyor ayin da evi varmı karıncaların evi varmı sen neden annesin babama neden aşkım diyorsun dudaktan öpmek.neden yasak yani sayamayacagim binlercesi bazen kilitlenip sinirleniyorum 😅 

(7,466 puan) tarafından

Aynı valla dışarı çıkıyoruz bin tane soru soruyor evde neyse fazla bişey bulamıyor da

+2 oy
(14,889 puan) tarafından

Sorsun balım soran çocuk iyidir. Bakış açısını açıyor dünyaya farklı pencereler açıyor bir süre sonra azalacak bu durum 

(7,466 puan) tarafından

Gelişim açısından güzel aslında ama bazen sabır kalmıyor 

(14,889 puan) tarafından

Geçiyor zamanla kız ben benim kıza Allah için sus diyorum bazen öğrendi Allah için Anne yaaa diyo ahah🤣

(7,466 puan) tarafından

Zaten bu kızların herşeye cevap vermesi yok mu benimkide ayni her lafa bi cevabı var beni taklit ediyo

+2 oy
(8,635 puan) tarafından

Bizde de bir ara bu ne soruları vardı şimdi neden soruları var sonu gelmiyor 2 buçuk yaş 😂😂😂

(7,466 puan) tarafından

Artarak devam ediyor 😅

+2 oy
tarafından

Ayy benim ki 2 buçuk varya evdeki herkese aynı muameleyi yapıyor. Yolda evde heryerde off tuşu malesef yok bunların  😀 yada bozuk anamm 

Konuşsun kız bosver kendine güven geliyor işte ne güzel daha ne olsun. Bırak car car öpsün.

❤️ 

Biz eşimle kahakaya boğuluyoruz öyle yapınca 

(7,466 puan) tarafından

Şimdiler hep böyle meraklı ya

+2 oy
(1,515 puan) tarafından

Bizde ayniyizzzz 3 buçuk yass 

Çıldırmamak elde değil 

Oruc oruç cidden çekilmiyor vede mesela migrenim.tutmus biraz uyucam sorupta duruyor

(7,466 puan) tarafından

Bende iki dakka yatiyim dedim tepemde geziyor şuan 

+2 oy
(255 puan) tarafından

Benim oğlum 3.5 yaşında aman Allahım akşama kadar bu neden böyle şu niye böyle neden niye nasıl sorular hiç bitmiyor birde her işime karışıyor beni afakanlar basıyor bazen

(7,466 puan) tarafından

Herkesin yarasini deştim sanırım 😅

(255 puan) tarafından

Biraz öyle oldu galiba canım♥️

+2 oy
(2,980 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Allah daha buyuk dert vermesin..millette keşke soru sorsada bebegimm olsa diye bakıyor işte.. garip dunya

+2 oy
(3,402 puan) tarafından

Benmkide geçen yediği bir şeyi hatırlamaya çalışıyor hatırlasana diyor ya hani sey şey şey yedik ya acaba ne istedemde alsalar diye kafadan bin şey geciyordur karar veremiyor sallıyor :))))

(7,466 puan) tarafından

Çok fena bunlar folik asit bebelerin😅

+2 oy
(16,986 puan) tarafından

Benim kızımda gece uyanıp anne ben babamı çok seviyorum sende babamı seviyor musun diye sordu dün gece. Sen oruç tutuyor musun, babam tutuyor dedi. Yeni nesil çok akıllı bence. 

(7,466 puan) tarafından

Evet fazlasıyla akıllı bazen hayret ediyorum 

+2 oy
(13,437 puan) tarafından

4.5 yaş hala devam ediyor 🤓

(7,466 puan) tarafından

Deme deme 🥲

+1 oy
(648 puan) tarafından

Ahahah resmen bizi anlatmışsın neden niye ben ne yaptım ben neredeydim sen ne yaptın her şeyi ama her şeyi soruyor şükürler olsun ki böyle bi çocuk 😁😁

(7,466 puan) tarafından

Aynen bunada şükür 🥰

+1 oy
(3,804 puan) tarafından

Soru soran çocuk iyi olur derler ama bunlar bı acayip nedenin nedeninin nedenini soruyorlar 

(7,466 puan) tarafından

Aksama kadar neden neden neden beynim yanıyor 

(3,804 puan) tarafından

En son sussun diye bilmiyorum oğlum öğrenince söylerim sana diyorum niye öğrenmedin ne zaman öğrenirsin diyo 🤣 🤣 

+1 oy
(9,292 puan) tarafından

Kızımda öyle öğrenmek istiyorlar ve bence normal 

(7,466 puan) tarafından

Bizde böyle miydik acaba hiç sanmıyorum ama 

(9,292 puan) tarafından

Çok hatırlamıyorum ama yaramaz bir çocuktum benim kızım meraklı ama yaramazlık pek yapmaz 5 yaş olacak öğretmenide diyor çok meraklı öğrenme istekli diye 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 232 göst.
14 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 218 göst.
9 Ekim 2024 Diğer kategorisinde BetusMoms (4,347 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 481 göst.
25 Mayıs 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Asya15 (235 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 120 göst.
15 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zoli (795 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,035 soru

24,038,414 cevap

329,034 kullanıcı

...