+1 oy
372 göst.
Diğer kategorisinde (535 puan) tarafından

Hello kızlar nasılsınız İyisinizdir inşallah Neler yapıyorsunuz Bayram Alışverişi Başladınız mı Çocuklarıma Annem Babam Aldılar Bayramlıgı Allah razı olsun onlardan ben alamicam diye ne kadar Morelim bozulmuştu üzülüyordum çocuklara bişi alamadim Diye Ama Ben Alamadım kendime Alamicam sanırım herşey pahalı bide internet sitesinde baktım beğendiğim.bisi de Yok sipariş versem bayrama kadar yetişmez biliyorum Hem Börek tarz bisiler yapayım Diyorum Ama Malesef onuda yapamıcam hem ev tasicam eşyalarım çoğu kaldırdım boş odada duruyor Kafam karmakarışık Nasıl yapacam bilmiyorum hem kalmış 12 gün hem küçük oğlum 2 yasina girecek bayramın 1 inci güne Bende diyorum Hazır börek alıp fırına surdursem Hem bisküvi pasta tarz bişi yapayım diyorum Ki biz bayramda bir yere gidemicez bı kayınvalideme gidip gelicez Annemler derseniz yok daha 3 günü de görüşücez Eşime dedim Bisküvi pasta tarz bişi yapayım markete hazır börek bisiler alırız Evde yaparım koyarım Kayınvalideme bayrama gidip geldikten sonra evde kendimiz kutlarız küçük oğlum Çok sever Hem pasta görünce üflemeye çok Sever Ben öyle düşündüm Ama ne yapsam bilemedim bu bayram böyle geçecek Geçen senede öyleydi hiç bir yere gidemedik evdeydik Bu bayram da evde gecinecemm Bı kayınvalideme gidip Geldikten sonra evdeyim artık 🙏😊🥺

8 Cevaplar

+3 oy
(4,869 puan) tarafından

Benim esim de arifeden bi gun once afere gunu ve 3 bayram gunu de calisacak bayram sabahi bi kaynsnamlara gidecez her bayramin ilk sabahi orda kahvalti yapariz sonrada geliriz eskm uyur geri ise gidecek cunku o yuzden bizde de bayram bu kadar ben yarin cocuga bayramlik alcam bakalim kendime almam dedim ama giyecek de hic biseyim yok esiminde yok o almazsa ben nasil aliyim aman ne biliyim borek corek de hic dusunmedim esim tatli alir sarmam var onu pisiririm dedihin gibi hazir borek de olabilir 

-Reklam-
+1 oy
(2,166 puan) tarafından

İyi doğmuş şimdiden paşa . Benimkiletin bayramligini teyzesi aldı bu sene ilk maaşıyla 3 yigeni var iki benimki bide abimin kızı var 3nede aldı . Ben almadım o yüzden onları giydircrm insallah

(535 puan) tarafından

Sağol teşekkür ederim Bende alamadım annem babam aldı Çocuklara takım ayakkabı vs 

+1 oy
(7,075 puan) tarafından

Bayram temizligi denilen şeyi yapiyom:)😂😂😂 bizde alışveriş yapmadım daha bizde evdeyiz bı kayinlara fln gidip geliriz o 

(535 puan) tarafından

Biz de öyle konuşuruz kim kimi gidilecek gelincek öyle gideriz geliriz 😊

(1,540 puan) tarafından

Banadq gelsenee

(7,075 puan) tarafından

Ben mi pefekege mi 😂

(535 puan) tarafından

@Esmaa25 kim gelecek sana benmi  yoksa rojinmii😆

(1,540 puan) tarafından

İkinizde gelseniz ne iiyi olarrrrr

(535 puan) tarafından

Neryee gelecezzz 😆😆😆😂

(1,540 puan) tarafından

Temizliğe sjsjs

(535 puan) tarafından

Alla seni hemen geliyoruz memleket nereye 😂😂😂 @Rojinn6506MT kalk temzligee  gidiyoruz 😂

(7,075 puan) tarafından

Gel gidax benim pek bişey kalmadı şükür 😂😂

(535 puan) tarafından

😂😂 ben daha başlamadım hafta sonu baslicam temizliğe 😂😂

(535 puan) tarafından

Bana gelin yardıma sjsj😂😂

(7,075 puan) tarafından

Mecbur yapmam lazımdı hava savudu kar yagiyo

(535 puan) tarafından

Bizim bura hava güzel güneşli siz o tarafada kâr mi var 

(7,075 puan) tarafından

Evet cnm çok savuk 

+1 oy
(6,721 puan) tarafından

Bnm eşim şimdiden yok bayram sabahına kdr sabah gidip akşam geliyor işi dolayısıyla. Çocuklarıma Ramazninj ilk haftası aldık kendime  bizim mağazadan aldım normalde bnde farklı yerden alırdım 

Rabbim nasip etti bu bayram bayan magazqsi da açtık o yüzden kafam kulağım rahat. 

Bizdede ilk gün kaynana ikinci gün ailem sonra bitiş belki akşami  bı tatlı yaparız bilmytm  . İYIKî doğmuş yavrun nice sağlıklı yaşam diliyorum ❤️ 

(535 puan) tarafından

Sağol teşekkür ederim ❤️ 

+1 oy
(148 puan) tarafından

Hiçbir şey alamadım kızıma ben bu bayram ablama dedim senin kızın küçülenlerinden getir ona bari bayramda arkadaşlarını görüp üzülmesin değişik bir şey giysin. O benim yanımda olsun da her bayram varsın kıyafeti olmasın bu bayram babası onu vermes diye ne çok korkmuştum 

+1 oy
(1,792 puan) tarafından

Bu bayram tatil planımız vardı ama sanırım kaldı bı annemle kaynanamgile gideriz onun dışında evdeyim bayram alışverişi de yaptım bi bayram temizliği kaldı onu da çocukla hiç yapmak istemiyorum

(535 puan) tarafından

Ya Yapsanız gene aynı ise kalacak ben Halıları Yıkamaya verecektim çok pahalı olmuş vermedim örtü ortcem üstüne 

(1,792 puan) tarafından

Ben mecbur halıları verecem temizliği de dayanamayıp yapacağım kızım çok yaramaz herşeyi döküyor kırıyor temizlik yaparken de bu çok zorluyor 2 günlük işi 1hafta da bitiriyorum bayramda da kimse gelmiyor zaten de yine de evim temiz olsun istiyorum

+1 oy
(11,469 puan) tarafından

Çocuklara alındı benle eşim almadık sanırım almiycaz birde şeker kaldı almadigimiz

+1 oy
(583 puan) tarafından

Bende kıyafet falan almadım belki bir badi alabilirim oglana baska elindekinin lekesi çıkarsa almam çünkü kıyafeti çok gerek yok hemde küçük büyüyünce alırız ben ne kendime ne eşime birsey almadık evdekilerden giyeriz o kadar bayramda kaynanama gideceğiz ordane sizin teyzesi falan yaparız başka planda bursey yok şimdilik ama o gün anı değişik olursa birsey diyemem

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 374 göst.
+3 oy
13 cevap 476 göst.
20 Mart 2025 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 331 göst.
+3 oy
18 cevap 421 göst.

Kategoriler

1,469,085 soru