+3 oy
605 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (674 puan) tarafından

Kızlar büyük oğlum 6 yaşında küçüğü 2.5 spiral vardı hep istemiyordum üçüncü çocuğu kanamam çok olunca doktor çıkardı korunuyordu sözde kocam bugün test yaptım çift çizgi çıktı kafayı yemek üzereyim büyük oğlum bu sene 1. Sınıfa başlayacak onun hakkına girdik ders mi çalışsın onun okuluna mi kosayim ne yapacagimi bilmiyorum dua ediyorum inşallah boş kese gibi şeyler söyler o kadar üzgünüm ki o kadar üzgünüm ki anlatamam 

16 Cevaplar

+3 oy
(6,944 puan) tarafından

Hakkında hayırlısı olsun cnm 

-Reklam-
+3 oy
(522 puan) tarafından

Yine de öyle deme cnm rabbimin vardır bir bildiği bu süreçte sakin kal lütfen bazen ağzımızdan büyük kelimeler çıkıyor sonra pişman oluyoruz belki de iyi ki diyeceksin hayırlısı neyse o olsun hakkında 

+3 oy
(808 puan) tarafından

Resmen ölsün diye dua ediyorsun.  Tamam istemiyorsun ama bu dediğin de çok fazla

(674 puan) tarafından

Ya ne diyorsun sen be ne fesat insanlar var ya 

(808 puan) tarafından

Ya siz ne diyorsunuz. Sağlıklı olacak bebegi oluşmasin diye dua ediyor ne farki var ki 

(808 puan) tarafından

Prenses okuduğumu yorumluyorum fesat falan değilim 

(674 puan) tarafından

Hiç birşey bilmiyorsun istemek kadar istememekde doğal ki kaldiki ruh bebeğe ya kalp atışında üflenir yada  hemen hemen 3 aylıkken daha bebek yokki konusuyorsun 

(808 puan) tarafından

Ufff tamam ya  6 haftalikken kalbi atmaya başlıyor 7. Haftada hareket etmeye başlıyor.   Hocalar bile kurtajin oldurmek olarak tanimliyor.   Ben sana kürtaj yaptiriyorsun demiyorum.     Istememek evet doğal.  Bebek nerden yok oluyor ya en azından şuan olusuyor. Ve sen olußmasin diye dua ediyorsun.  

+2 oy
(690 puan) tarafından

Bana da gecen kontrolde fazla kanma yapıyor sana yaramıyor çıkaralım dedi doktor.ben kabul etmedim.koruyuculugu iyi bana göre bu yuzden kanama için tedavi yazdı doktorum.Rabbim sana da yol göstersin hakkınızda hayırlı neyse o olsun ama bide sunu düşün bebeyi 2 aylik olmadan ikinci cocuga hamile kalanlar var sendeki yine biraz buyuk bence ustesinden gelirsin.bide sezeryan seçersen belki tuplerini baglata bilirsin kompleden kafan rahat olur bundan sonra 

(674 puan) tarafından

Ya bana da tedavi verdi ama ayda 2 defa 10 gün adet görüyordum kansızlık yapmıştı mecbur çıkardılar 

(690 puan) tarafından

Canım yaa Rabbim yardımcın olsun

(674 puan) tarafından

Allah razı olsun inşallah 

+1 oy
(4,715 puan) tarafından

Hayırlısı olsun inşallah. Yine de öyle deme Allah kolaylığını verir inşallah varsa da.

(674 puan) tarafından

Amin ne diyeyim ki artık :(

+1 oy
(4,602 puan) tarafından

Hakkında hayırlısı olsun dostum Rabbim senin için en doğrusunu nasip etsin inşallah 

(674 puan) tarafından

Amin inşallah 

+1 oy
(8,515 puan) tarafından

Eşe güven olur mu canım prezervatif kullanmak varken.... 

(674 puan) tarafından

Ya 1 yıldır sıkıntı yasamadigim için pek düşünmüyordum güveniyordum güvenmemek gerekiyormuş 

0 oy
(1,534 puan) tarafından

Üzülme herşey olacağına varır benimde 4 oğlum var hem çalışıyorum en küçüğüm 6 aylık olucak büyük oğlum lise ye geçecek onun küçüğü orta bir bir küçüğüm ana okuluna gidecek evde minnakla baba kalacak rabbim bi şekilde olduruyor üzülmek değil vardır bunda da bir hayır de bence 

(674 puan) tarafından

Zor değil miydi ya 

0 oy
(2,928 puan) tarafından

Hakkında hayırlısı olsun inşallah kardeşim benim elhamdülillah çocukların biraz büyümüş benim bir tanıdığım var oğlu 8 aylık ve bir buçuk aylık gebe olduğunu öğrendi bir an korktu üzüldü ama elhamdülillah şükretti Allah verdiyse vardır bir bildiği dedi, Rabbim yar ve yardımcın olsun güzel kardeşim ❤️ 

0 oy
(404 puan) tarafından

Yapcak bşy yok iş işten geçti demeki geleceği göreceği varmış bebeğin nasibi varmış bu dünyada. Kötü konuşma günah

0 oy
(11,025 puan) tarafından

Bende bile kötü oldum şimdi benimde oğlum Eylül'de birinci sınıfa başlayacak ben ise temmuzda doğuracam buyugude 9 yaşında. 

Ben nasıl yetişecem bu çocuğun okulna Rabbim yardımcımız olsun 

0 oy
(2,166 puan) tarafından

Hakkında hayırlısı olsun . 

(674 puan) tarafından

Amin.          

0 oy
(6,529 puan) tarafından

Rabbimin vardir bir bildigi yapicak birsey yok olan olmuş canım hakkinda hayırlısı neyse o olsun ama üzme kendini kuzeniminde ortancayla kucuk arasi 1-1.5 yaş buyukde yeni okula baslamisti simdi hepsi buyudu gitti ilk başta zorlanirsin ama duzenini kurarsan yolunda gider 

(674 puan) tarafından

Aynen bakalım inşallah 

0 oy
(21,553 puan) tarafından

Kocanın sözde korunması geri çekilme ise hiç işe yaramaz o. Spiral çıktığı anda etkili başka bir yöntem bulmalıydın. Ama olan olmuş Nasibi var ki gelmiş hayırlısı yine de büyük konuşma laf döner dolaşır ayağına dolanır Allah korusun 

0 oy
(1,440 puan) tarafından

Üzülme canım ağzımızdan çıkan her laf sınavımız oluyor.bende oğlum 1 buçuk yaşındayken hamile kaldım.oğlumda aşırı yaramazlık.çok ağlafım yapamam bakamam diye bide hamileyken yatmam gerekiyor riskli.o halinle halı bile yıkadım.her işi yaptım bu dünyada ekmeği varsa yaşar dedim.sonra kalbinde çatlak olduğunu bağırsağında parlaklık olduğunu öğrendim şükğr onlar geçti derken doğduğunda ciğerine su kaçmış yoğun bakıma aldılar.çok şükür şimdi sağlığı yerinde.şimdi diyorum iyiki doğmuş o kadar güzelki.Rabbim senin içinde hayırlı olanı versin İnşallah 

(674 puan) tarafından

Öyle gerçekten çok tövbe ettim bugün 

0 oy
(1,462 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun cnm hakkında hayırlısı olsun 

(674 puan) tarafından

Amin canım Allah razı olsun inşallah 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 37 göst.
0 oy
13 cevap 494 göst.