+1 oy
333 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (23 puan) tarafından

Karaca 1750 watt olan hamur yogurma makinesini alayim diyorum fakat kullanan daha farklisindan memnun olan var mi

7 Cevaplar

+1 oy
(2,244 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Karaca'nın 1750 watt hamur yoğurma makinesi fena değil aslında, ama yorumlar biraz karışık. Kullanan bazı kişiler çok memnun, hamuru güzel yoğurduğunu, kek ve çiğ köfte bile yapabildiklerini söylüyor. Ama bazıları da motorunun çabuk arızalandığını ve sesinin yüksek olduğunu yazmış. Özellikle ikinci kullanımda bozulanlar falan varmış, o yüzden biraz riskli olabilir. Eğer güçlü bir şey istiyorsan Bosch’un makineleri de iyi diyorlar, özellikle MUM serisi bayağı öneriliyor. Alternatiflere de bak derim, hem motor gücü hem de dayanıklılık açısından daha iyi bir şey bulabilirsin. 😊

(23 puan) tarafından

Bosch hic bakmadim bir fiyatlarini kiyaslayayaim

-Reklam-
+3 oy
(1,270 puan) tarafından

Karcayi bilmemde bende fakir var çok severek kullanıyorum ama 5litre bendeki 7litre alsaymisim dedim kalabalık ev bizim ev geldiginden beri yapmadığı kalmadı garibimin bence hamur yoğurma makinası ihtiyaç kolum çok ağrıyor çünkü 

+3 oy
(5,895 puan) tarafından

Bende bosch var memnunum diğer markalrı bilmiyorm canm 

(376 puan) tarafından

Bende bosch u çok beğendim sizdeki kaçıncı seri. Ben aparatli olanlardan almayı düşünüyorum .bütün esyalarım da bosch kaliteli marka. Önce karaca düşünüyordum ama bosch mum serileri hoşuma gitti 

(5,895 puan) tarafından

Benmki serie 2 canm MUM 900w eşim 2 sene önce bana hediye olarak almıştı üzerine kim bilir kaç tane yenisi üretilmiştir 

(5,895 puan) tarafından

Ben evlenirken bütün beyaz eşyalarımı Beko almıştım on senelik evliyim hiç bulaşık makinesinden yüzüm gülmedi sen bulaşık makinenden memnun muydun canım ben de bulaşık makinemi değiştirmek istiyorum Bosch marka alacağımda

(376 puan) tarafından

Benim 5 6 senelik beyaz eşyam. Bulasık makınam güzel yıkıyor kaliteli deterjan kullanmak lazm. Eltım  yeni aldı  harika yıkıyor onunki benimkinden daha iyi bosch un yeni serisi.

Bızde Hamur yoğurmaya şimdi bakıyoruz serisi yazmıyorda Bosch Mum59m55 bakıyoruz fiyatı 16 bin küsür. Biraz pahalı ama aparati cok. Bosch ürününun arkasında blenderimi yaktık yenisini verdiler bize. Tost makınamda bosch cok memnunum. Sadece ankastremde fırının altını pişirmiyor tkrr alt ayarda pısırıyorum tek sıkıntım o diğerlerinden memnunum camasır makına olsun buzdolabı olsun

(5,895 puan) tarafından

Canm bende kaliteli deterjan kullanıyorm inanki senelerden bedi fairy kullanıyorm ama yok düzgün yıkamıyor makinede var sorun maalesef. Çok teşekkür ederim canm bilgi verdiğin için 🌸

(376 puan) tarafından

Rica ederim😊 Sipariş verdik Hamur yoğurma makinasina ınsaallah memnun kalırız 

(5,895 puan) tarafından

Bence memnun kalırsın canm çok büyük kolaylık hiç üşenmiyor insan birşey yaparken 

(376 puan) tarafından

Insaallah canım çok teşekkür ederim ❤️ ❤️ 

+3 oy
(975 puan) tarafından

Teyzem aldı bu dediğinizin aynısını çok memnun.benmde de arzum var 5 yıldır kullaniyorm .bende cock memnunum.elim kolum resmen.hersey yapıyorm.cigkofta,iclikofte,her çeşit hamur...

+2 oy
tarafından

Ben 1500 w olanı kullanıyorum memnunum

+2 oy
(4,851 puan) tarafından

Karaca benimki çok memnunum şu üzerinde kıyma çekme ve içli köfte aparatlı olandan

(376 puan) tarafından

16 bin 290 TL aldık canım pahalı ama parçaları cok bı çok işlevsel aparatları var. Kargoya verilmiş ıns sorunsuz gelir

(4,851 puan) tarafından

Çok pahalıymış. Ben 2 ay oldu Karaca yı alalı 7 bin e almıştım 

(376 puan) tarafından

Evet pahalı ama içinde blenderi var doğruyor, rendeliyor, soğan doğrama cam kabı var, kıyma çekme aparati, smothi yapmak için ayrıyeten var. Birde bı başka sürahi gibi rondosu var. Meyve sıkacağı var. Hamur yoguruyor 3 başlıklı, başka aklıma gelmedi, yani bir makinede cok özellikler var. Çeyize sadece bu alınsa iş görür. Benim diğer aletlerimin hepsi bosch beyaz esyamda öyle. Önce karaca alacaktım arkadaşın dediğinden. Bunu görünce mantıklı geldi. Kaliteli olur hemde bı sorun olunca değişim yapıp ilgileniyorlar. Blenderimi bozmuştum sıfır verdiler 

(4,851 puan) tarafından

Hmm bunların hepsi bir arada güzelmiş hiç görmedim. Güle güle kullan canım 

(376 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım ❤️ Allah razı olsun 

+1 oy
(9,422 puan) tarafından

Emsan Bella gusto kullanıyorum çok memnunum özellikle dün o kadar işime yaradıki iyiki almışım 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 274 göst.
31 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hicrannn (1,367 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 177 göst.
28 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hicrannn (1,367 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 313 göst.
9 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde 432789birgul (564 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 168 göst.
29 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde kaavimsi (2,882 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,663 soru

24,061,955 cevap

330,171 kullanıcı

...