Bayram için bu takım sizce abartılı mi uygun mu ? Bir de sipariş versem bu haftasonuna kadar gelir mi?
Biraz fazla parlak değil mi ya çok garip duruyor
Ayy inşallah ya çok sıkıştı son anda plan değişikliği ile bu haftasonu gidiyoruz o yüzden kıyafet işide aceleye gelecek ❤️
Mağazalarda falan yok mu bazı şeyler indirime giriyor güzel şeyler de oluyor bazen
AVM ye gideceğiz artık oradan bakacağım İnternet alışverişi riskli olacak bu kısa süre için.
Evet hemen gelmeyebilir internetten bir de sorunsuz mu gelecek o da belirsiz uğraştırır baya
Aynen öyle şimdi beden falan olmazsa da iade derken süreç çok uzaayacak en mantıklısı dışarıdan birşeyler bakmak artık.
Çok düğün işi duruyor canım ama ben düğün için bile giymem abartı duruyor tabi renkler zevkler tartışılmaz
Benimde çok içime sinmedi aslında cevap için teşekkür ederim.
Zaten saten kumaş, abartı durması normal. Beğeni oranı 3.8 alanların yorumu bu. İlk gördüüümde barbie kıyafeti sandım. Yapmacık duruyor
Ne kadar da nickinin hakkını veren bir yorum :)
Krem pantolon üstüne lacivert ya da bordo gömlek nasıl olur acaba?
Sağol canım 🙃
Bilemiyorum, modele göre değişir, öncelik tabiyki senin beğenmen, ama abartı olan takımlardan uzak dur, başka zamanda kullanabileceğin bir parça olsun @Tugba006
Zaten kararsizmişsin bozulmazsin o yüzden söylüyorum çok ama çok çirkin o paraya bile değmez
Yok canım niye bozulayim benimde hiç icime sinmemisti zaten hatta yorumlariniz daha da iyi oldu benim için teşekkürler.
Sakın alma sakın kendine bu kötülüğü yapma şeker 🍬 ambalajı gibi aldıysan iade et canım
Yok almadım daha son anda bayram planları degisince kıyafet isi de hızlanmak zorunda kaldı ama internetten olmayacak bu iş galiba.
Sanki başka şeyler baksanız sizin için daha iyi olacak gibi. Kıyafet biraz fazla parlak
Bencede oyle zaten içime sinmiyordu kararsız kalmıştım ama yorumlardan sonra netleşti bende de artik
Özsarıçam da güzel takımlar var. Oranın kalitesi de güzel ama şuan bayram yoğunluğu olabilir
Öneri için teşekkür ederim bakacağım orayada
Çok parlak cnm
Evet çok parlak ve rengi de beni şüpheye düşürmüştü netlestim suan da
Kizilcik serbeti nilayin takımı gibi ben begenmedim
Ah me siyah platform topuk da giyerdik 😂😂
Ben başımı nilayin ki gibi yapardım sende saçını kabartirdin ohh misss 🤣🤣🤣
Bende serap varya nilayin annesi onun gibi yapardım 😂😂😂
Ayy bak ben onu unuttum harika olur ,🤤
Oruç oruç oyyy karnım ağrıdı 😂
Sizi üzmek istemem ama çok kötü 🙄
Estağfurullah çok ince düşüncelisiniz ama üzülmedim çünkü benimde hiç içime sinmemisti yinede bir sorayım dedim
Asko bayramlık için aşırı abartı . Asla olmaz
Tamamdır cevap için teşekkür ederim.
1,454,659 soru
23,872,975 cevap
320,997 kullanıcı