Evli bir erkek evli bir kadına flört edercesine neden bakar bunu gerçekten anlayamadığım için soruyorum sonuçta evlisin yanındakide bir kadın isteklerini ihtiyaçlarını karşılıyordur diye düşünüyorum yani sizce neden bakar?
Şerefi eksiktir o yüzden bakar
Kanı nozuk olduğundan olabilir başka ne için olacak
Karakter ve ahlak yoksunu olduğundan, yasak olan şeyler tatlı geliyor bu tür tiplere
Bunun kadını erkeği yok karakter meselesi.
Mezhebi geniş açık ve net o bakıyor sanki başkasında göz yok başkası onun helaline baksa ne olur edep yoksunlari 🤔
Farklı heyecan arıyorlar bahaneleri bu ama karaktersizlik şerefsizlikkk başka hiç birşey değil
Yavrucum erkekleri anlayamazsin asla
Çünkü bazı erkeklerin cidden mayası bozuk
Tam bi serefsizler
Onlara her istediğini de yapsan dört dortlukte olsan aynilardir
Daha fazlasını daha farklisini isterler
Şeref yoksunu oldukları için
İkiside namussuz dur ondan bakışırlar
Sadece erkekler mi bakıyor zannediyor sun bacım erkeğin yaptığı tam bı karaktersizlik Zaten
İnan dün eşimle bir yere gittik borcam almaya kızım dan belki 2 yaş belki 1 yaş büyüktür eşim 35 yaşında eşimin ağzına düşecek eşimin gotunde dolaşıp durdu gülümse di eşim döndü dediki kızım niye gülümseyip göz falan kırpıyor sun benim kızımdan 1 yada 2 yaş büyüksün dur yaptığın çok ayıp abicim bak eşim de yanımda doğru bulmuyorum yaptığını dedi
İlk sebebi az gelişmişlik. Gelişmeyen insan güldüleri ile hareket eder. Cinsellik de bir güdü. En hayvani güdümüz. Temelinde erkek ve dişinin çiftleşmesi. Bu hayvanlar için geçerli. Ama Allah insana üstünlük vererek çiftleşmeyi ölçüler çerçevesinde beyin ve gönül ile yapmayı uygun görmüş. Çerçeve dışına çıkanlar hayvani güldülerin etkisinde kalanlar. Gelişememiş olanlar. Bu tarz insanları hayvanlar gibi düşünün. Güdüleri onlara çiftleş diyor onlar da ölçü bilmeksizin beğendiği kişiye kur yapıyor.
Hep derim hep çalma kapimı çalarlar kapını diye harama bakanın helaline göz değer
adi serefsz karaktersiz oldugu için
1,469,403 soru
24,071,808 cevap
330,696 kullanıcı