+2 oy
322 göst.
Diğer kategorisinde (532 puan) tarafından

Evli bir erkek evli bir kadına flört edercesine neden bakar bunu gerçekten anlayamadığım için soruyorum sonuçta evlisin yanındakide bir kadın isteklerini ihtiyaçlarını karşılıyordur diye düşünüyorum yani sizce neden bakar?

13 Cevaplar

+10 oy
(4,776 puan) tarafından

Şerefi eksiktir o yüzden bakar 

-Reklam-
+7 oy
tarafından

Kanı nozuk olduğundan olabilir başka ne için olacak 

+3 oy
(1,510 puan) tarafından

Karakter ve ahlak yoksunu olduğundan, yasak olan şeyler tatlı geliyor bu tür tiplere 

+3 oy
(150 puan) tarafından

Bunun kadını erkeği yok karakter meselesi.

+2 oy
(1,510 puan) tarafından

Mezhebi geniş açık ve net o bakıyor sanki başkasında göz yok başkası onun helaline baksa ne olur edep yoksunlari 🤔

+1 oy
(3,268 puan) tarafından

Farklı heyecan arıyorlar bahaneleri bu ama karaktersizlik şerefsizlikkk başka hiç birşey değil 

+1 oy
(5,255 puan) tarafından

Yavrucum erkekleri anlayamazsin asla 

Çünkü bazı erkeklerin cidden mayası bozuk 

Tam bi serefsizler 

Onlara her istediğini de yapsan dört dortlukte olsan aynilardir 

Daha fazlasını daha farklisini isterler

+1 oy
(11,473 puan) tarafından

Şeref yoksunu oldukları için 

+1 oy
(6,627 puan) tarafından

İkiside namussuz dur ondan bakışırlar

+1 oy
(1,018 puan) tarafından

Sadece erkekler mi bakıyor zannediyor sun bacım erkeğin yaptığı tam bı karaktersizlik Zaten 

İnan dün eşimle bir yere gittik borcam almaya kızım dan belki 2 yaş belki 1 yaş büyüktür eşim 35 yaşında eşimin ağzına düşecek eşimin gotunde dolaşıp durdu gülümse di eşim döndü dediki kızım niye gülümseyip göz falan kırpıyor sun benim kızımdan 1 yada 2 yaş büyüksün dur  yaptığın çok ayıp abicim bak eşim de yanımda doğru bulmuyorum yaptığını dedi 

+1 oy
(5,646 puan) tarafından

İlk sebebi az gelişmişlik. Gelişmeyen insan güldüleri ile hareket eder. Cinsellik de bir güdü. En hayvani güdümüz. Temelinde erkek ve dişinin çiftleşmesi. Bu hayvanlar için geçerli. Ama Allah insana üstünlük vererek çiftleşmeyi ölçüler çerçevesinde beyin ve gönül ile yapmayı uygun görmüş. Çerçeve dışına çıkanlar hayvani güldülerin etkisinde kalanlar. Gelişememiş olanlar. Bu tarz insanları hayvanlar gibi düşünün. Güdüleri onlara çiftleş diyor onlar da ölçü bilmeksizin beğendiği kişiye kur yapıyor. 

+1 oy
tarafından

Hep derim hep çalma kapimı çalarlar kapını diye harama bakanın helaline göz değer 

+1 oy
(53,889 puan) tarafından

adi serefsz karaktersiz oldugu için 

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 116 göst.
0 oy
8 cevap 557 göst.
0 oy
7 cevap 780 göst.
24 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde terslale (3,403 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,403 soru

24,071,808 cevap

330,696 kullanıcı

...