+1 oy
221 göst.
Diğer kategorisinde (10,000 puan) tarafından

Bi engeli maşiyla geciniyolar kaynana biri araştırmış etmiş en muhtac kimse ona verecem para demiş  bakalda kaynanayı söylemiş durumları iyi diğil diye adam da iste kaynananin kapısına gitmiş görümce acmış kapıyı adam da anneniz evdeyse cağırın gelsin yardım edicem demis baya para varmış görümce kişiside adamı azarlayıp kapamış kapıyı annesinin durumunu biliyo parasal yönden 3 aylık kira ödenir rahat ederlerdi biraz  bide yaptiğı şeyi anlatmış 

3 Cevaplar

+1 oy
(4,028 puan) tarafından

Tövbe estağfurullah 

Dengesiz mi ne bu kadın 

Ne güzel işte 

İhtiyacın var al

Niye öyle azarlamiş ki adamı 

(10,000 puan) tarafından

Bilmiyom akıl yok ya azarlamış adamı 

(10,000 puan) tarafından

Adam ona rağmen bida demiş git teyzeyi cağır demiş ihtiyac yok diyip kapıyı adamın suratına kapamış

-Reklam-
+1 oy
(3,521 puan) tarafından

Görümcen gereksiz gurur yapmış 😾 

(10,000 puan) tarafından

Yeminle sinir eder ya bu bide anlatmış bunu iyi bişey yapmış gibi

(10,000 puan) tarafından

Ona rağmen sen git teyzeyi cağır demiş oda ihtiyacımız yok diyip kapıyı kapamış adam geri dönmüş bakala kovulmaktan beter oldum demiş

(3,521 puan) tarafından

Ya yuh bu kadarı da fazla ihtiyacın var işte neyin gururu bu? Millet ihtiyacı olmadığı halde kapış kapış almaya çalışır. 

(10,000 puan) tarafından

Canım nediyem cok gıcık biri sanki bakıyo du da ihtiyacı yok demiş bir kuruş destek cıkmaz daha söylenir hasta oldu kaynana annesine yine noldu ben bu eve mutlu gelemicemi demiş kadin hasta götür bisey olmaz aracında var iste eşim geliyo bir lokma yemek yemiyo gelmek istemiyo demiş kadın yemek yapmıyo aş evinden yemek alıyo bunu eşin bilmiyo mu diyon sinirlerimi bozdu gece gece

(3,521 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım böyle toksik insanlarla yaşamak çok zor.. 

(10,000 puan) tarafından
+1

Ben küsüm zaten bu kisiyle eşim anlatı bana da cok gıcıkler uzak durmayı tercih ediyom

(3,521 puan) tarafından

En iyisi valla bunlar adamı hasta eder

+1 oy
(2,303 puan) tarafından

Terbiyesizlik resmen 

3 aylık kirasını görümceniz ödesin  efelik yaptığına göre verecek parası çok galiba.

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 644 göst.
14 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 194 göst.
2 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yanlizbirkul (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 196 göst.
27 Kasım 2022 Diğer kategorisinde prensbioglum (353 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,115 göst.
16 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Sngl52 (14 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,146 soru

24,149,916 cevap

334,854 kullanıcı

...