+1 oy
293 göst.
Diğer kategorisinde (130 puan) tarafından

Arkadaşlar şu sıra oksurukle ilgili bı salginmi var ne yapttiysam geçmiyor nefes alırken boğazım gidiklaniyor oksuruyorum ve balgamlı 

3 Cevaplar

0 oy
(14,126 puan) tarafından

Malesef salgın var 1 ay öldüm daha hala daha ara ara yinede var 

(130 puan) tarafından

Malesef ya sürekli oksuruyorum vebali gibi insanlardan uzaklaştım resmen

(130 puan) tarafından

Ciğerime biseymi oldu acaba düşünüp duruyorum dahiliyeyede gittim temiz dedi bu nedir böyle bilemedim binlik antiniyotik bitirdim banamisin demedi balgam üstelik tuzlu bı balgam ben böyle balgam hayatında görmedim 

(14,126 puan) tarafından

Ben göğüs hastalıklarına gittim bronşite çevirmişti öncesinden bir kutu antibiyotik bitirdim bide bu doktor verdi ayrıca bide hava verdi bundan baya iyi geldi 

image

(130 puan) tarafından

Bu nedir elinizdeki bizimde sonumuz orası zaten bazen ağzımdan nefes alınca hir hır yapior tedirginim

(130 puan) tarafından

O değil herkese bulastirdim şuan evde inanılmaz canım sıkılıyor elimden biseyde gelmiyor oksirmeden duramıyorum kaşınıyor boğazım oksurtuyor beni

(14,126 puan) tarafından

Göğüs hastalıklarına gitsene canım  ben iki sefer acile gittim  o kadar ilaç kullandım geçmedi ama göğüs doktorunun verdiği ilaçlar iyi geldi kesinlikle erteleme zatürreye çevirir 

(130 puan) tarafından

Haklısın randevu Alicam çok sağol cnm kulaklarımda da sıkıntı var seninde boylemiydi boğazımda yırtık var onuda hissediyorum bildiğin yanıyor sol tarafta 

(14,126 puan) tarafından

Postlarima bak anlarsın canım 1 ay kulaklarım kapandı resmen kulaklarımda nabız atıyordu sanki başım felaket ağrıyordu neler çektim seni çok iyi anlıyorum kesinlikle en kısa zamanda git 

-Reklam-
0 oy
(9,920 puan) tarafından

İnfluenza olabilir canım maalesef bahsettiğin sekılde geçmiyo

(130 puan) tarafından

İnf de ateş olması gerekmez mi acaba :/

(9,920 puan) tarafından

Bazen olmuyor canım 

0 oy
(498 puan) tarafından

Bende aferin içtim sıcak duş aldım sırtıma vikis sürdürdüm havluda koydum ve ıhlamur içtim iyi oldum canım 

(130 puan) tarafından

Sağolasın canım uygulayacağım 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 146 göst.
0 oy
6 cevap 228 göst.
28 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seymaak1 (765 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 268 göst.
0 oy
2 cevap 48 göst.

Kategoriler

1,470,504 soru

24,086,731 cevap

331,539 kullanıcı

...